Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Moje nej na holku jsou Sofie a Isabela:)
Urcite bych endala nic s R aby to nebylo moc tvrdy. Elenek, Em a Natálek je kolem spousta, Nina se mi nelíbí takze bych volila asi Evelinu i kdyz to mi zrovna prijde takove ne moc tvarne ale treba se mylim ![]()
Ahoj..
Máte vybrány moc hezká jména
No, sice by jste si měly vybrat sami, ale chápu tě. U nás se taky nějak neshodujeme, ale my máme čas do prosince, takže snad něco společně vybereme. Za mě by to byla určitě Ema..taky se mi moc líbí.. ![]()
Manžel si stojí za jménem Amálie..Takže asi bude Amálka.. ![]()
Příspěvek upraven 16.06.12 v 19:06
Kdybysme meli davat ohled na to e je Natalek atd moc, tak si nevyberem uz vubec ![]()
@Crystal87 píše:
Moje nej na holku jsou Sofie a Isabela:)
Urcite bych endala nic s R aby to nebylo moc tvrdy. Elenek, Em a Natálek je kolem spousta, Nina se mi nelíbí takze bych volila asi Evelinu i kdyz to mi zrovna prijde takove ne moc tvarne ale treba se mylim
Taky si myslím
.A moje nej je Daniela ![]()
@Sandra752 my jsme měli vybranou Emu, chtěla jsem ji asi tak od 15 let co jsem na světě já a těhotná jsem až teď ve 29 letech, ale Em je tolik, že mě to přešlo, tak jsem chtěla Emílii, že by to byla Ema i Mila, ale to neprošlo přes manžela, tak jsme nakonec vybrali jméno Mia z českého kalendáře jsme měli vybraná asi další dvě, ale to se mi moc nelíbilo, vybíral je manžel, tak budeme mít Miušku.
R bych v křestním vynechala tak s tvého seznamu asi ta Emička ale je jich ted docela dost.. Mi máme Agátu
a Agáta Fryntová jako joo
pak se mi líbí třeba Stela ![]()
My jsme také hledali jméno, aby bylo české, ale málo používané. U nás nakonec zvítězila Matylda. Říkáme jí Máťo, Maty, Matynko, to jen tak pro inspiraci
Nakonec až si nějaké jméno vybereš a až se malá narodí, zjistíš, že to k ní automaticky patří. Na nikoho se neohlížej a vybírejte hlavně podle sebe. Je to vaše miminko! ![]()
Strasne dlouho jsem mela vybrane jmeno pro holcicku Ema, ted ji mam, a to ze kazdy rika ze jich je moc je mi za prve jedno a za druhe v okoli zadnou neznam.
Vybirejte jmeno, ktere se vam bude nejvic libit, z nabidky bych dala Elenku
Dekuju holky za nazory
cenim si toho
Stela je taky pekne jmeno ![]()
My mame Alise, Alessandru a Natalia a moc se mi libi Nina a Marketka
Ema Fryntová, taky Tea Fryntová, Mia Fryntová, Nina…nelíbí se mi jen Natalie ![]()
Ahoj, jsou to hezká jména
Mě se líbí jméno Bianka
Ani nevím, proč jsem si na něj v těhotenství nevzpomněla
Máme Lianku a ještě se mi moc líbí Liliana a Eliana
Ahojda
Taj jsme se dozvedeli, ze cekame nasi vysnenou holcicku. Libi se nam tato jmena: Nina, Evelina, Elena, Ema, Laura, Klara, Viktorie, Natalie. Prijmeni bude mit po tatinkovi Fryntová. Budu rada za nazory
Muzete napsat i jina jmena, ktera by se libila treba i Vam…
Treba dame na Vas…my se jinak neschodnem