Přítel se do sedmi let pomočoval, může i naše dítko?

Anonymní
16.6.12 18:33

Přítel se do 7mi let pomočoval(jen v noci)

Může s tím mít problém i naše dítko?.Má s tím někdo zkušenost?? Děkuji :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zuppi
16.6.12 18:40

Noční pomočování má většinou psychickou příčinu. Kdyby tvůj přítel hodně hledal hluboko ve svém mozku, jistě by něco našel. Neměj strach, dědičné to určitě není. Když bude tvé miminko vyrůstat v pohodovém prostředí, žádný takový problém mít nebude :lol:

• Citovat
  • Upravit
30309
16.6.12 18:43

Jojo, ma dcera, je ji sest…
MA operovany vrozeny reflux ledvin a s praskama to pomocovani nebylo o nic lepsi. Ted je bez prasku a je to celkem casto :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
16.6.12 18:51

A to Ti řekl sám, nebo ho práskla máma? :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
16.6.12 19:26
@dada12 píše:
A to Ti řekl sám, nebo ho práskla máma? :-))
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
16.6.12 20:04

@dada12 ty jsi číslo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
16.6.12 20:13

Bud ráda že se pomočoval jen do 7 let, najdou se tací co si čůrají do peřin i v dospělosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
16.6.12 20:18
@dituleska píše:
Bud ráda že se pomočoval jen do 7 let, najdou se tací co si čůrají do peřin i v dospělosti

To jako doopravdy? Ale časté to snad není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
16.6.12 20:23

@Jajka10 jako doopravdy, někdo je nemocný, někdo je línej k doktorovi..viz můj bývalý :zed: -dodneška se divim co sem vydržela. Ten se počůral po každém pivu a ani to že spí v moči ho neprobudilo :pocitac: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
16.6.12 20:37

Hm tak to bych asi nezkousla :poblion: A taky to nechápu, že se člověk v tom mokrém neprobudí. Malýho jsem občas nechala bez plínky a na to, že je v mokrém jsem musela přijít já. Čekám kdy konečně ty na spaní zrušíme.
k zakladatelceJestli to může být u někoho dědičné to fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
16.6.12 21:28

Mě tyhle problémy utichly ve chvíli, kdy jsem odmítla navštěvovat otce - to mi bylo 9 let (rodiče se rozvedli, když mi bylo 7 let. Otec řval, házel s věcmi a byl prostý.).

Plus, jako bonus - odmalička mě prarodiče strašili bubákama ve skříni a pod postelí.
Tuhle fóbii mám do teď. Na posteli, jen na nožičkách, se pořádně nevyspím a mám v 99% rozsvícenou bludičku/svíčku :oops: :mrgreen:

Máma mě nějakou dobu po rozvodu brávala do meditačního centra, ale nepomáhalo to.

Edit: Řekla bych, že je to spíš psycho. - zeptej se ho, jestli ho v té době něco netrápilo, jestli se něčeho nebál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
16.6.12 21:32

@Bobo87 to je mazec :cert: já třeba nechápu jak někteří rodiče straší panem doktorem a injekcí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.12 22:19

Já jsem stejný případ… pamatuju že naposled jsem se počurala v noci v 5té třídě, ale to už bylo jen fakt jednou za uherák. Jinak do těch 7-8 let několikrát do týdne. byla jsem v 1 a 2 třídě na 3 měs. v nemocnici na psychiatrickém odd pro děti :D bylo to tam fajn náhodou :). Jinak jsem to mla z napjatých vztahů doma, resp. hlavně z nového otčíma :cert: Poté co se s ním mamka rozvedla se vše srovnalo.
A ty prášky co jsem brala myslím až toliko nepomáhali :D byli hnědý ve skleničce s gumovým víčkem :D. A ještě jsem měla léky na uklidnění či co, a ve škole se mi po nich chtělo mooooc spát, takže jsem je brala až po příchodu dom :D,

No a pro zakladatelku… dědičný to určo není. Z velké části za to prostě může psychyka… náš 6tiletý syn je naprosto v pořádku a v noci se nepočurává už pěkných pár let :).

• Citovat
  • Upravit
47759
16.6.12 22:23

U dospělých se tomu říká enureza a trpí tím 1% mužské populace, někdy nepomáhají ani léky. Dědičné to není ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
16.6.12 22:28

Tak já jsem sama zvědavá, jak to s naším synem dopadne. Už od 3,5let si říkám, že to brzy přejde. Teď mu bylo 5. Manžel má problém s močákem, má ho malý, takže chodí celkem často. Tak jestli to má malej po něm.. Ale on se počůrává i přes den. Teď už je ta nejvyšší hranice, tak se to bude řešit i s dr. Měl teď první noc suchou, ale asi náhoda. :nevim: Stres doma nemáme, jsme spokojený a dcerka necelé 3 roky je skoro půl roku bez plín na noc, od 2let přes den. :think:
Bojím se hlavně co ve školce, jak to bude malý zvládat.

Pardon, že to věkově není úplně totožné. A raději anonymně,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky