Jméno Tom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
576
13.2.14 22:09

@Lemurk taky mi nějaký dali, asi ne tolik jako tobě, ale zle mi bylo. Když si vzpomenu.Fuj :mrgreen: ale co by člověk neudělal pro mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8150
13.2.14 22:12

@nika1988 to je jasný, pro mimi cokoliv :lol: A cítíš už pohyby? Já občas něco trochu cítím, ale vůbec si nejsem jistá, jestli je to ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
13.2.14 22:14

@Lemurk jojo včera poprvé, taky jsem si nebyla jistá, ale asi je to ono, jdeš na 2.screning??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
13.2.14 22:18
@Fjodorka píše:
A mně zase přijde infantilní až hloupé dávat do rodného listu zkomoleniny základního tvaru. :nevim:
Mě mamka oslovuje „Kačko“ a kdyby mi to nechala napsat do RL, tak bych si myslela, že je na hlavu.

edit: hrubka, jsem už asi unavená :lol:

souhlas…mě to taky přijde divný, prostě je základ nějakýho jména a říkat mu pak každej může jak chce přece né - náš starší má v rodnym listě Jiří a nikdo mu neřekne jinak než Jiříku, manžel je taky Jiří a Jiří mu nikdo nikdy neřek :lol:, všichni mu řikaj Jirko…to samý u mladšího jmenuje se Tobiáš, ale říkáme mu Tobísku, Tobíku, Tobíčku, Tobís, jedna babi mu řiká Tobáš atd..

@nika1988 k tomu příjmení mi to přijde uplně v pohodě a opravdu Tom bych mu nedávala, at´nemusí furt něco vysvětlovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
13.2.14 22:25

Dala bych Tomáše a termín mám 8.7. :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
13.2.14 22:26

Taky máme Tomáše. Jinak mu říkáme jak kdy, Tome, Tomíku, Tomíso, Tomášku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
13.2.14 22:40

@Tamtama tak to je pěkný a co čekáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
13.2.14 22:42

@nika1988 jo tak to já zatím nevím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
13.2.14 22:54

@Tamtama to budete mít alespoň překvápko, dívám se, že už máte chlapečka, že? Nevíte protože nechcete, nebo se mimi skovává? nám řekli už ve 12 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
13.2.14 22:57

@nika1988 mám syna, za necelý měsíc mu budou dva a nevím, protože na utz ve 13. týdnu bylo podle mě ještě brzy a další mě čeká až za týden :lol: a hlavně prosím tykání :mavam: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
13.2.14 23:05

K vašemu přijmení bych dala Tomáše a Tom mu klidně můžete říkat. Známí mají Ondru (i v rodném listě) a stejně mu často říkají Ondřeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
13.2.14 23:18
@nika1988 píše:
@Clementine Přesně s toho mám strach, aby pak chudák nemusel každému vysvětlovat, že není Tomáš..Ale vzhledem k příjmení je Tom hezčí varianta.Asi se v tom moc piplu, ale nevím si rady

osobně vidím dva důvody proč dát Tomáš - za prvé kvůli vysvětlování, že opravdu jen Tom (stane se mu to xkrát za život)…za druhé stejně mu okolí bude běžně říkat Tomáši, ikdyž bude oficiálně Tom…
v rodině mu můžete říkat pouze Tome, záleží na vás (ale myslím, že i Tomáši!! od vás uslyší :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
14.2.14 08:26

@Petra274 ok :mrgreen: tak to dej vědět, jak jste dopadli, hlavně ať je to zdravé, nad jménama už přemýšlíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
14.2.14 08:31
@nika1988 píše:
@Clementine Přesně s toho mám strach, aby pak chudák nemusel každému vysvětlovat, že není Tomáš..Ale vzhledem k příjmení je Tom hezčí varianta.Asi se v tom moc piplu, ale nevím si rady

ja ti nevim, jako učitelka jsem se setkala s lecjakými variantamai a někdy si říkám, co si asi rodiče na tom jménu pro dítě kompenzovali :roll:
jméno dej s ohledem na dítě, jak ono s tím bude v současné době žít a ne podle toho, co se líbí tobě… :nevim:
nebo ne „líbí“, to jsem napsala blbě, prostě ale uvažovat pořád s ohledem na dítě. Určitě rozumíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
14.2.14 08:46

@nika1988
Nad jmény ještě moc nepřemýšlíme, zatím se moc neshodneme, tak to necháváme koňovi. Ale dám vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí