Jogurt nebo něco jiného k snídani?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jogurt nebo něco jiného k snídani?
Ahojte mamky chtěla jsem se poptat zkušenějších:)
mám zrovna dneska 9měsíčního synka:) příkrm papáme už asi měsíc a něco a ráno mu zatím ještě nic nedávám ale chci začít asi už s jogurtem hodně tu píšete o Hollandiich a activiich asi budou pro děti nejlepší, nebo máte jiný návrh a jakou jinou snídani připravujete svým dětem:)někdy když vařím obědy a různě kombinuju přesnídávky z čerstvého ovoce mi odchází inspirace:)písněte
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jogurt dávám odpoledne.
Ráno máme mléko + piškoty nebo kousek rohlíku, chleba zatím nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak my jsme s jogurtama taky začali kole 9-10 měsíce, ptala jsem se i doktorky a jogurty doporučila, ale zpočátku by jogurty měli být bílé nebo se může přidat ovoce
Activii jsme taky dávali a vše bylo v pořádku
Teď máme oblíbenou jogobelu, četla jsem v testech, že jako jogurt dopadl nejlépe. Tak klidně do toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj tak my daváme na snídani taky nejvíc jogurt,někdy přesnídavky nebo chleba,podle toho na co má prcek chut je už starší tak si řekne. po probuzení mu teda dávám ještě mlíčko protože ho vyžaduje a asi o hodku později něci sytějšího ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S jogurtem jsme začali taky tak nějak v devátém měsíci, ale měli jsme ho odpoledne na svačinku.
Ráno, když se probudil, dostal mlíčko a později rohlík/chleba se žervé, to má moc rád. Ale to byl malinko starší.
- Citovat
- Upravit
Já dávám jogurt na snídani. Když se náhodou nacpe něčím jiným (třeba u babičky toastem s máslem), tak dám odpoledne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jogurt, kaše
já dávám malé strouhané jablko, někdy s piškotem, jindy bílý jogurt, Olma klasik, nebo choceňský, když mám velký pro sebe od Zott, tak z něho, k tomu si přikusuje rohlík.Příležitostně si dá domácí buchtu(ne kakovou), piškotovou nebo bábovkovou, měla už i lívanečky s lučinou a javorovým sirupem.Taky občas kaši, já je vařím, míchám směsi ze zdravé výživy do UM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
malá má k snídani zatím ještě moje mlíko, jogurt dávám od uk.8 měsíce, dávám teď nevím jestli to dobře napíšu choceňský,doporučila nám ho Dr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit