Joolz day 3 na zimu?

21
10.9.21 13:58

Joolz day 3 na zimu?

Zdravím všechny,

uz 3 měsíce vybírám kocarek a už mi z toho jde hlava kolem.

Zalíbil se mi joolz day, ovladatelnost, lehkost a samozřejmě vzhled.

Jediné nad čím porad váhám jestli je to dobra volba na zimu, termín mam na konci října. Ta korbička nejde moc zadelat a mam strach, ze tam bude fučet.
Nějaký tip jak jste to řešili s joolzem vy v zimě?

U prvního jsem mela Junama a ten sel zadelat krásně, nicméně bych takový typ kocarku uz nechtěla, na me moc mohutný a těžký. Za rok i vrzal v konstrukci. Jenže mi přijde, že všechny kočárky s tím zadelanim jsou na stejny princip.

Ještě se mi líbí roan bass next. Někdo zkusenost? U starších modelu jsem vyčetla to stejne jak u Junama, vrzání v konstrukci.

Pak ještě Venicci tinum.

Prosím prosím prosím dejte mi tip na opravdu dobrý kočárek nebo se z toho uz zblaznim. :D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2801
10.9.21 16:19

My ho měli, dcera se narodila na konci srpna, takže v korbe strávila celou zimu a vždy tam měla krasne teplo :) samozřejmě je důležitý mít nějaký kvalitní fusak, ale nepřišlo mi, že by nesla ta korba zadelat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
10.9.21 20:19

@PepiKo
No myslím ve srovnání třeba s tím Junama, je tam ještě navíc ten dolni kšilt nebo jak to mam říct. 😀
Tady na fotce mam zrovna jiný, ale pro představu.
Diky za reakci, ja bych si ho strasne přála, jen toto mi furt vrta hlavou. A byla jste teda spokojena? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
10.9.21 20:56

@dekom má taky trochu spodní ksilt, jako asi ne takovej, ale přišlo mi to fakt dostačující… jako když byla zima a strcila jsem ruku do korby, tak tam bylo vždy teplo, nefoukalo tam… s tímhle jsem spokojena byla, ale zas asi jsem tohle tolik neřešila popravdě :mrgreen: jako jestli nejste z hor, tak je to podle mě úplně v pohodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
10.9.21 21:28

My máme jedno dítko také podzimní a přes zimu spalo přes den prakticky jen v kočárku a v pohodě, určitě dovnitř nefouká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí