Jsem 40+1 a mám strach z přenášení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1174
27.6.13 14:54

Já rodila 41+5 na vyvolání a malý ještě nebyl připraven. Byla jsem otevřená na jeden a půl prstu. Jak píše Berry4, když nemáš nachystané porodní cesty, jako jsem já neměla, tak je to masakr. Tři hodiny prakticky kontrakce v kuse, během té doby jsem se otevřela ze dvou na deset prstů a stejně nešel ven. Nebyl připraven. Byl moc vysoko, pak se začal dusit, končili jsme císařem, malý byl přidušený, hypotonický a ještě se napil plodové vody. Sestra mi skákala po břiše jak smyslu zbavená, skočila mi na hrudník, že jsem se nemohla ani nadechnout a doktorka mi do toho nadávala, že netlačím. A stejně jako píše Berry4, kdyby mě nechali ještě jeden den, max. dva, porodila bych sama a určitě by to tak nebolelo. Mám širokou pánev a snad nikdo z naší rodiny neměl komplikovaný porod. To až já s tím vyvoláním. Neboj se přenášení. Dneska nás tak hlídají, že je riziko minimální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sysel-v-tísni
27.6.13 18:07

Já měla taky vyvolávaný porod ve 41+3 (nebo +2?, teď už si to nevybavuju), a to už od 38 tt jsem byla nervózní, že můžu každou chvíli rodit… :lol:
Doktorka mi tehdy řekla: horká vana, trocha červeného vína, večer řádně namáhavá procházka (nejlépe nahoru na rozhlednu -schody prý jsou nejlepší-) a večer nechráněný sex…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100