Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@g.sandova píše:
@Malaga Jo, nějaký kompromis určitě, ale problém je, že se dávají dohromady lidi, který k sobě v tomto nepasujou
souhlasím a nemusí jít jenom o zvířátka ![]()
@Malaga no jasně, mám kolem sebe páryy, který k sobě nepasovaly a taky šly od sebe…
On je jinak skvely chlap, treba psa miluje stejne jak ja.Ja jich nechci vic jen treba kdyz odejdou chci za ne dalsi nechci zustat jen u psa. Bydlim na vesnici prestehovala jsem se za nim, rodinu mam daleko na materske jsem furt sama jeto jedine kam utikam odpocivat.Kdyz si me nasel mela jsem v byte 15 zvirat od kocek po krecky. Vedel jaka jsem.
JÁ TI ZÁVIDÍM, ŽE MÁŠ BARÁK a můžeš mít pomlu na co si vzpomeneš. Akorát je blbý, že je teda jeho ten dům?
Co všechno máš a kolik kousků?
Jen mě to zajímá, taky bch chtěla mini zoo
@Anonymní píše:
Ahoj prosím o pohled z venčí. Mam ted pocit, ze nevím kde je problém. Ja strašně miluju zvířata doma máme psa, kočky, Králíky, morčata většina bydlí venku.Ted ten problém přítel je nemusí jeto muj koníček nikdy se nemusel starat, jenže jsem si zlomila pred dvěma měsíce nohu.Ze zacatku je musel čistit krmit plus pomoci s naši holčičkou a domácnosti. Ted už je lip krmim, čistím, dopoledne s malou zvládam, uvařím, vyperu, vyzehlim. Pritel je v práci kdyz přijde jde s malou a psem ven a večer musí třeba vysat a sem tam vytrit to o jedné noze nejdeA ted ten problém zvířata chtěl dat pryč to jsem řekla ze nikdy. A ted řekl ze už si nepřeje nikdy žádné další zvíře, ze kdybych se o ne nemohla starat, ze on to nesnáší delat to nebude, je utahany a smítec. Jenze pro me jeto jediný koníček miluju to neumím si představit žít bez nich a čekat, ze se zase něco stane? To je divny.Co vy nato jsem sobec kdyz v nouzi chci po něm pomoci? Prosim o anonym chodí sem rodina.
myslím že sobec nejsi také mám ráda zvířata ovce kočky slepice doma mám psa kočky britky a ted přibili dva papoušci také si domácnost bez zvířat nedovedu představit přítel moji zálibu moc nesdílí kdyby mě pomohl měla bych toho doma daleko víc tak asi nebudeš moct rozšiřovat další chov třeba toho má dost v práci. důležité je že ti pomohl ![]()
Sobec nejsi, problém je v tom, že jsi s někým v tomto smyslu naprosto opačným. Bohužel si myslím, že 2 s tak odlišnými názory na zvířata si nemohou rozumnět a spolu zůstat. Dřív nebo později se problém objeví-viz. zranění a nutnost se postarat. Věděli jste to ale oba.
@Malaga píše:
Byla bys ochotná mu to opakovaně oplácet, kdyby to byla činnost, která ti přijde zbytečná a kterou z duše nenávidíš? M.
Co ty víš, třeba zakladatelka nesnáší žehlení a přesto mu žehlí košile do práce. A dělá to pořád, ne jenom dočasně.
Občas holt musíme dělat věci, který nesnášíme.
@PetraJ píše:
Co ty víš, třeba zakladatelka nesnáší žehlení a přesto mu žehlí košile do práce. A dělá to pořád, ne jenom dočasně.Občas holt musíme dělat věci, který nesnášíme.
Nevím, proto se ptám ![]()
Hele, já bych to teď tak nehrotila a nechala to uležet. Pokud tě nenutí dát stávající zvířata pryč, není nutné to řešit okamžitě teď hned, ne? Teď má asi pocit, že už žádná další zvířata nechce, protože to bylo delší dobu jen na něm, se spoustou dalších úkolů, které mu přibyly, které normálně děláš ty- a má toho plný kecky. Nech ho trochu vydýchat- myslím, že časem, až si od péče o zvířata odpočine a kdyby ti nějaké zvířátko umřelo a on by viděl, jak jsi nešťastná, tak to bude zase celé vidět jinak.
No sobec nesobec..pokud te poznal a uz si mela doma minizoo tak s tim do toho sel a musek s tim pocitat. Ja tady budu asi jediny v uvozovkach odpurce, ale podle me to sobecke je, teda bylo by, kdyby sis zvirata poridila az ve vasem vztahu s tim vedomin ze on o to az tak nestoji. Takhle bohuzel vedel do ceho jde a mel by teda se prizpusobit. Ja ho chapu…beru doma par psu nebo kocek, ale takove zoo uz je horsi jak mit doma hodne deti. Tchan se na stara kolena zblaznil a neco takoveho si poridil na barak a ted nemuze ani na dva dny s manzelkou na dovolenou, protoze kdo by jim podojil kozy ze..a ma snad nejakou mylnou predstavu ze az nebude moct, ze tam snad budem jezdit a o zverinec se starat nebo co..uz jen to, ze to mame tri hodiny cesty, tak potom to, ze mi s muzem s timto zivotnim stylem jaksi nejsme ztotozneni..
Chapu ze nekdo tak chce zit, ze si to vybral, bohuzel by si mel najit k sobe nekoho kdo ma stejny nazor a styl zivota, protoze jinak to nebude fungovat..spis by sis mela v pripade nejake nouze najit treba na netu nekoho pobliz treba studentku zemedelky nebo veteriny, ktera by ti pak s tomto pomohla v ramci praxe a za nejakou kacku ![]()
@g.sandova píše:
JÁ TI ZÁVIDÍM, ŽE MÁŠ BARÁK a můžeš mít pomlu na co si vzpomeneš. Akorát je blbý, že je teda jeho ten dům?
Co všechno máš a kolik kousků?
Jen mě to zajímá, taky bch chtěla mini zoo
Jo jeho dum.No mam 2 kocky, psa, 10 morcat, 3 kraliky. Jinak pes je proste dite, toho neberu ani jak zvire ![]()
@smurfka píše:
No sobec nesobec..pokud te poznal a uz si mela doma minizoo tak s tim do toho sel a musek s tim pocitat. Ja tady budu asi jediny v uvozovkach odpurce, ale podle me to sobecke je, teda bylo by, kdyby sis zvirata poridila az ve vasem vztahu s tim vedomin ze on o to az tak nestoji. Takhle bohuzel vedel do ceho jde a mel by teda se prizpusobit. Ja ho chapu…beru doma par psu nebo kocek, ale takove zoo uz je horsi jak mit doma hodne deti. Tchan se na stara kolena zblaznil a neco takoveho si poridil na barak a ted nemuze ani na dva dny s manzelkou na dovolenou, protoze kdo by jim podojil kozy ze..a ma snad nejakou mylnou predstavu ze az nebude moct, ze tam snad budem jezdit a o zverinec se starat nebo co..uz jen to, ze to mame tri hodiny cesty, tak potom to, ze mi s muzem s timto zivotnim stylem jaksi nejsme ztotozneni..
Chapu ze nekdo tak chce zit, ze si to vybral, bohuzel by si mel najit k sobe nekoho kdo ma stejny nazor a styl zivota, protoze jinak to nebude fungovat..spis by sis mela v pripade nejake nouze najit treba na netu nekoho pobliz treba studentku zemedelky nebo veteriny, ktera by ti pak s tomto pomohla v ramci praxe a za nejakou kacku
Zas tolik toho nemam…Jinak kdyby bylo na me mela bych taky kozu, ovce, osla jenze to bych mu neudelala
@Anonymní píše:
Jo jeho dum.No mam 2 kocky, psa, 10 morcat, 3 kraliky. Jinak pes je proste dite, toho neberu ani jak zvire
no to zas v baráku není tak hrozný. Morčata a králiky máš venku?
@g.sandova píše:
no to zas v baráku není tak hrozný. Morčata a králiky máš venku?
Jojo venku
@Anonymní píše:
Zas tolik toho nemam…Jinak kdyby bylo na me mela bych taky kozu, ovce, osla jenze to bych mu neudelala
Tak to jo, to zas toho tolik nemas, to neni ani na brigadnici.tak to neni takova hruza..