Jsem asi sobec?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
9.4.16 21:24
@Anonymní píše:
Jojo venku

tak to mi přijde takový že jsi ještě při zemi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
9.4.16 21:35

Jee, to je jak u nas :mrgreen: ja milovnik zvere, mame toho doma tez dost a jeste krmim tlupu venkovnich kocek. Manzel to nemusi, toleruje to, nadseny neni. Spolu jsme si pred lety poridili jen psa, zbytek je na me. Nastesti se o ne nijak starat nemusi. Jen kdyz jsem byla na chvili v porodnici a v lete na par dni pryc, tak jsem ho pozadala. Doma popisky koho cim a kdy krmit, pripominka uklizeni kociciho wc. Udelal, ale drzkoval :D taky by mi to nejradsi snizil, ale ja se nedam. Kdyby byla nejaka moje dlouhodobejsi nemohucnost, udelal by, oc ho pozadam. Sice by u toho mrmlal, ale vi, ze vsechna nase zviratka miluju. A on miluje me :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.16 21:45

Prave ze me mrzi ze vi jak je miluju a klidne by me je vzal jen pro svou pohodlnost.

• Citovat
  • Upravit
1836
9.4.16 21:49

Tak já bych jeho slova přičítala vaší stávající situaci - dva měsíce se de facto o vše stará více méně sám. Padlo to na něho a tak řekl, co řekl. Asi bych něco takovýho vypustila taky. Rozumím, že tě to mrzí, ale pořád měj v potaz, že „nejedete“ v běžným modu. Hm? :hug:
Od tématu: ty, to je peklo, noha v sádře, co? Já ji měla loni jen staženou na cca 14dní (plus hole) a vůbec ti to nezávidím. Nemluvě o tom, že i u nás to bylo velmi chaotický ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.16 22:16
@Nik77 píše:
Tak já bych jeho slova přičítala vaší stávající situaci - dva měsíce se de facto o vše stará více méně sám. Padlo to na něho a tak řekl, co řekl. Asi bych něco takovýho vypustila taky. Rozumím, že tě to mrzí, ale pořád měj v potaz, že „nejedete“ v běžným modu. Hm? :hug:
Od tématu: ty, to je peklo, noha v sádře, co? Já ji měla loni jen staženou na cca 14dní (plus hole) a vůbec ti to nezávidím. Nemluvě o tom, že i u nás to bylo velmi chaotický ;)

Jeto hruza hlavne mam tak blbou zlomeninu ze nikdo nevi jestli nebudu mit trvale nasledky…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.16 22:21

Mám kamarádku, která to má podobně. Její manžel se v případě „donucení“ postará, ale obtěžuje ho to. A já to chápu. Někdo si raději vypije na zahradě kávičku bez toho, aby mu do toho kdákali slepice, o smradu ani nemluvím - ale dokáže ustoupit, protože má toho druhého rád. Možná tohle je kompromis z jeho pohledu…
Také bych nechtěla chodit krmit králíky, morčata, čistit jim příbytky… Máme psa, je to naše miminko, ale bylo to společné rozhodnutí a do jiného zvířete bych nešla.

• Citovat
  • Upravit
9880
9.4.16 22:28

Já bych řekla, že má všech nad hlavu.. Pokud jsem dobře pochopila, tak přijde z práce pomohl s holčičkou, domácnosti a se zvířaty.. Myslím, že je to dost práce a prostě už toho má dost.. a asi to tak ventiloval.
Myslím, že to tak v jádru nemyslel, ale možná třeba přijde z práce a jde rovnou do další činnosti..
Myslím, že i samotná domácnost- část něčeho a dítě po celém dni, dá taky zabrat.. A to množství zvířat..
Já jsem si to tak představila, že bych přijela po celéem dni, pomohla v domácnosti, s dcerou a pak ještě do kotců..
Takže bych to nechala vyšumet.. Myslím, že nejste sobec ani jeden, prostě to každý vidíte jinak

Příspěvek upraven 09.04.16 v 22:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.16 22:28

Od mého kamaráda manželka má koně… co vím od něj, tak říkal, že by mu to nevadilo kdyby… kdyby od nich chodila hned do koupelny, usínat vedle koňského odéru asi není nejpříjemnější, kdyby si posekala seno na louce, co měli a nekupovala ho za tisíce a poslední věc - kdyby to bylo k něčemu. Ale vše poplatil.
Chápal, že to je její koníček, ale jelikož se na něm dostala ven max. 1-2× do měsíce a věnovala se tomu více než domácnosti a synovi, tak se mu nedivím, že navrhoval, aby to dala pryč a jezdila si ve volném čase do jízdárny.

Nakonec to dopadlo tak, že si ho dala někam na ustájení ke kamarádce a platí jen kování a jsou spokojení.

• Citovat
  • Upravit
636
9.4.16 22:42

Já bych hledala kompromis. Určitě se záliby nevzdávej. Prostě bych ten zvěřinec pomenšila na kočku a psa. Až budou zvířátka postupně odcházet, už bych nepořizovala náhradu a další. Ale za mě psa musíme mít. Bez psa to není ono. Bez kočky se minu, ty nemusím. A manžel má rád psy. Takže my jsme se celkem nakonec shodli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
9.4.16 22:46

@Janasas přesně moje slova :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
9.4.16 22:47
@Anonymní píše:
Jeto hruza hlavne mam tak blbou zlomeninu ze nikdo nevi jestli nebudu mit trvale nasledky…

No ty bláho! :? A cos vyváděla, jestli se můžu zeptat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.16 22:50
@Nik77 píše:
No ty bláho! :? A cos vyváděla, jestli se můžu zeptat…

Nic zvlastniho jen se sklouzla po snehu.

• Citovat
  • Upravit
1671
9.4.16 22:51
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.16 22:52
@Bobule151 píše:
Já bych hledala kompromis. Určitě se záliby nevzdávej. Prostě bych ten zvěřinec pomenšila na kočku a psa. Až budou zvířátka postupně odcházet, už bych nepořizovala náhradu a další. Ale za mě psa musíme mít. Bez psa to není ono. Bez kočky se minu, ty nemusím. A manžel má rád psy. Takže my jsme se celkem nakonec shodli :)

To je prave to co nedokazu…vim ze bych bez nich nebyla stastna to jsem proste ja

• Citovat
  • Upravit
5696
9.4.16 22:55

Nemyslím, že bys byla sobec, mně přijde normální, že partner v případě mé nemohoucnosti zaostane moji práci, byť se jedná o péči o můj koníček. Já bych pro něj udělala to samé, je to přece normální, pokud partnera miluju, tak mu přece neřeknu, aby se vzdal svého koníčka, když je nemocný, že já mu s tím pomáhat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí