Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jo jeho dum.No mam 2 kocky, psa, 10 morcat, 3 kraliky. Jinak pes je proste dite, toho neberu ani jak zvire
To není tak moc, to zastane během půl hodiny, ne?
@Anonymní píše:
Prave ted tak premitam co od nej vlastne cekat, nebat se s nim zestarnout?
Asi bych z toho zatím nedělala žádné závěry, možná je trošku rozčarovaný z toho, že toho má teď hodně, ono to vyšumí, neboj. Zkrátka člověk někdy vyjede, i když to tak nemyslí. Počkej, uvidíš, zkuste si promluvit, až na tom budeš lépe, teď to nevytahuj. Já bych to tak udělala. Asi bych mu, kdyby zase začal, řekla, že si vážím, že se mi o zvířata stará, že kdyby to bylo naopak, udělala bys pro něj to samé.
@g.sandova píše:
No, pokud by ti stačil pes a kočka, šlo by to?
Ale já tě chápu, já bych chlapa, co by nesnes mé psy a kočky nesnesla zase já…
Já to mám stejně. Nemohla bych být s takovým člověkem
![]()
@Zabatko píše:
To není tak moc, to zastane během půl hodiny, ne?
Asi tak…uz to ani nedela, jde mu o to ze uz to nechce nikdy delat
Mam tri psy, byvaly pritel je akceptoval, ale porad mu něco vadilo, chlupy hlavne. Nejradeji by je separoval v jedne mistnosti. Nesmeli na chodbu, do pokoje, loznice a do obyvaku jen kdyz jsem byla doma. Nedej boze, kdyz jsem jim koupila novy pelech nebo dala deku (starou) navic (radi se na spani zahrabaji). A podotykam, ze jsem je mela jeste predtim, nez jsme se seznámili. Vedel, ze se psu nevzdam. A taky ze ne. Ted mam noveho pritele a ten je ma rad a klidne by akceptoval i dalsi
. Chlupy jsou mu sumak a je to super.
Milovnice zvířat, nechybí vám některé třeba ještě šneci?
Pár by se jich u mě našlo ![]()
Byly doby, kdy jsem kolikrát zastala sama práci kolem 30 koní, vybrat, nastlat, seno, nakrmit. Byla jsem grogy, ale šťastná, péče o zvířata je povznášející.
@Zabatko píše:
Nemyslím, že bys byla sobec, mně přijde normální, že partner v případě mé nemohoucnosti zaostane moji práci, byť se jedná o péči o můj koníček. Já bych pro něj udělala to samé, je to přece normální, pokud partnera miluju, tak mu přece neřeknu, aby se vzdal svého koníčka, když je nemocný, že já mu s tím pomáhat nebudu.
Souhlasím. Je to fakt. Ty bys mu přece taky pomohla. Já nemám koníčky v podstatě žádné, což je chyba, ale vše se podřizuje manželovu harmonogramu. Takže - pokud tě to těš, í a to je zjevné, vysvětli to partnerovi a snad časem pochopí.
@Šmoulice píše:
Milovnice zvířat, nechybí vám některé třeba ještě šneci?Pár by se jich u mě našlo
Hehehe, taky tady mám nějaké achatiny na darování, dospělé, co nám zbyly.
@Zabatko píše:
Byly doby, kdy jsem kolikrát zastala sama práci kolem 30 koní, vybrat, nastlat, seno, nakrmit. Byla jsem grogy, ale šťastná, péče o zvířata je povznášející.
Kdo má rád zvířata, má rád lidi
nemohla bych bez zvířat být ![]()
A můj pes je taky spíš dítě
![]()
@Anonymní píše:
Asi tak…uz to ani nedela, jde mu o to ze uz to nechce nikdy delat
Aby se z toho nepotento, co? Jak dlouho jste spolu?
@Zabatko píše:
Hehehe, taky tady mám nějaké achatiny na darování, dospělé, co nám zbyly.
Jaké druhy?
@Bobule151 píše:
Souhlasím. Je to fakt. Ty bys mu přece taky pomohla. Já nemám koníčky v podstatě žádné, což je chyba, ale vše se podřizuje manželovu harmonogramu. Takže - pokud tě to těš, í a to je zjevné, vysvětli to partnerovi a snad časem pochopí.
Já mám docela finančně náročného koníčka a partner mě v tom podporuje, sice to nechápe (jedná se o sběratelství), ale fandí mi. Dokonce mi naprogramoval databázi na zadávání sbírky na net. ![]()
Prave ted tak premitam co od nej vlastne cekat, nebat se s nim zestarnout?