Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zabatko píše:
Aby se z toho nepotento, co? Jak dlouho jste spolu?
6 let a mame rok a pul starou holcicku.
@Anonymní píše:
6 let a mame rok a pul starou holcicku.
To už je docela dlouhá doba aby bral Tvého koníčka, nebo jak se ke zvířatům stavěl dřív?
@Šmoulice píše:
@ZabatkoTak tyto zrovna nemámAni po nich moc netoužím…
Jsou super, sice jsou trošku háklivější na chov (ulity), ale jsou boží. ![]()
@Zabatko píše:
Jsou super, sice jsou trošku háklivější na chov (ulity), ale jsou boží.
A jaké máš?
@Zabatko píše:
Mám tady jedno volné terárko
Když už jsme u toho, půjdu je nakrmit, čučí dost hladově. ![]()
Necetla jsem prispevky. Asi nejsi sobec. Ale zase nemuzes ocekavat, ze bude partner milovnikem zverince. A ja ho chapu, ze z toho neni nadseny. Nebude nejlepsi najit kompromis? Casem par zviratek uz nebude a muzete si nechat pejska/ kocku/ jinou chlupatou potvurku.
Treba ja mela psa. Manzel ma rad zvirata pouze na taliri. Ale psa toleroval, pohladil, vyvencil. Kdyz umrel, tak jsme se dohodli, ze dalsiho si zatim porizovat nebudeme. Ze si ho poridime az budou chtit deti.
@ejhle píše:
Necetla jsem prispevky. Asi nejsi sobec. Ale zase nemuzes ocekavat, ze bude partner milovnikem zverince. A ja ho chapu, ze z toho neni nadseny. Nebude nejlepsi najit kompromis? Casem par zviratek uz nebude a muzete si nechat pejska/ kocku/ jinou chlupatou potvurku.
Treba ja mela psa. Manzel ma rad zvirata pouze na taliri. Ale psa toleroval, pohladil, vyvencil. Kdyz umrel, tak jsme se dohodli, ze dalsiho si zatim porizovat nebudeme. Ze si ho poridime az budou chtit deti.
Ale tak já bych řekla, že tady se jedná o výjimečnou situaci, jakou je zranění zakladatelky. Tj. o dobu přechodnou, nepředpokládám, že po něm bude chtít péči o zvířata dalších 5 let.
@Zabatko píše:
To už je docela dlouhá doba aby bral Tvého koníčka, nebo jak se ke zvířatům stavěl dřív?
Nikdy to nejak nemusel…Ale vzdycky me to schvalil a i se mnou pro zvire zajel.
@Zabatko píše:
A jaké máš?
archachatina puylaerti albino body - nejoblíbenější u mě
A mám teď mimina. Množí se mi jak šílení. ![]()
achatina nigeria albino body - z 5ti mi zůstaly pouze dvě, ale mají se čile k světu a zatím krásně rostou.
achatina albopicta albino body
a poslední retku. Měla jsem tři, ale dvě už to mají bohužel za sebou ![]()
@ejhle píše:
To je prave to co nedokazu.Uz to nebudu ja ![]()
@Zabatko tak je jasne, ze po dobu zraneni zastanu praci partnera. Zase na druhou stranu chapu, ze se do budoucna boji, ze by se musel starat o malou zoo. Takze postupne omezeni poctu a ustaleni na jednom-dvou kusech mi prijde optimalni
@ejhle píše:
@Zabatko tak je jasne, ze po dobu zraneni zastanu praci partnera. Zase na druhou stranu chapu, ze se do budoucna boji, ze by se musel starat o malou zoo. Takze postupne omezeni poctu a ustaleni na jednom-dvou kusech mi prijde optimalni
To je prave to optimalni pro neho a pro me co???Ja se taky o nej staram jak muzu pomaham co se da a prijde me to nefer…Asi v tom je ta ma sobeckost