Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ty chceš evidentní slyšet, že ten tvůj je debil, sobec a já nevím, co všechno…Ale není, myslím, že většina to tu napsala.
@Adinka_2012 píše:
Ty chceš evidentní slyšet, že ten tvůj je debil, sobec a já nevím, co všechno…Ale není, myslím, že většina to tu napsala.
To nechci slyšet, ani si to nemyslím, u nás se taková slova ani nepoužívají. Jinak spousta z Vás stála i na mé straně, tam je holt vidět, že každý je jiný, netřeba po sobě štěkat kliiid
@Anonymní píše:
Ta péče na něm už dávno není dárečkuJeho dům? No taky nevhodná formulace nemyslíš? Končím měj se krásně
Ty sama si napsala, že je to jeho dům, když tu mluvíš o nevhodné formulaci ![]()
Ale máš pravdu, nemá to smysl.
Kdo ti nenapíše, že on je sobec a musí tě podporovat, i kdybys chtěla mít doma pražskou Zoo, tak toho názor ignoruješ. To pak není diskuze, ale tlapkání po zádičkách.
@Anonymní píše:
To nechci slyšet, ani si to nemyslím, u nás se taková slova ani nepoužívají. Jinak spousta z Vás stála i na mé straně, tam je holt vidět, že každý je jiný, netřeba po sobě štěkat kliiid
Já neštěkám…Já tak nějak stála na obou stranách, ono je těžké, když se na něčem dohodnete, víš, že to nesnáší, pak se o to stará, řekne, že už to víckrát nechce zažít-vše narovinu…jasně, asi to zabolí, ještě, když je člověku nanic za zranění, ale já prostě chápu i jeho.
@Anonymní píše:
Jeho dům? No taky nevhodná formulace nemyslíš?
Z jakýho důvodu je to nevhodná formulace?
sama jsi psala, že jsi se přistěhovala do jeho domu. Nebo teď už si děláš nároky i na jeho majetek? ![]()
@Verunecka289 píše:
Z jakýho důvodu je to nevhodná formulace?sama jsi psala, že jsi se přistěhovala do jeho domu. Nebo teď už si děláš nároky i na jeho majetek?
V první řadě to berem tak, že jeto náš domov, předělala jsem ho s ním a máme spolu dítě takže minimálně je i její…To fakt nemá smysl.