Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ahoj, jestli bude dobře záleží jen na tobě a příteli. Bydlíte každej zvlášť? Promiň nechci nějak buzerovat, ale když chci dítě, tak o tom přemýšlím předem. Ale hlavu vzhůru, ono to nějak dopadne, rodiče tě ve štychu nenechaj, mysli na to ,že to bude dobré.
Ahojky, tak my jsme s pritelem na tom taky celkem bidne, jsem teprve ve 14tt a take uz resi jak to vsechno zvladneme, mame sice podnajem 3+1 ale jinak co se tyka financi na tom nejsme take nejlepe, mame oba dluhy, a resime co koupit a co ne… ![]()
Ale ja jsem sama v zivote byla ve vetsich „hovnech“, od 18ti jsem byla na ulici, a dokazala jsem se o sebe postarat, mela jsem strechu nad hlavou, penize, a pratele, kteri me drzeli na nohou…
Ale ber to tak, ze vzdycky muze byt jeste hur… Myslim si, ze to zvladnete, jak se malej narodi tak budete mit oba jiny pohled na vasi situaci, a vzdycky se najde nejake vychodisko, nebo reseni, ktere vam pomuze.. Znam to sama…
Takze cam drzim palce ![]()
jo a ještě tip, na mimibazaru je spousta takových, co darují oblečení, najde se i postýlka apod, tak to zkus sledovat ![]()
Zakladatelko, pokud budeš chtít napiš mi SZ nebo e-mail: macickova.k@seznam.cz ![]()
ahojky anonymko.Chápu tě , přítel přišel na nějakou dobu o práci a vše se začalo pomalu sypat a my těd chvílema nemáme ani na blbý pečivo-je to šílený,sice už má novou práci (individuální plat) a ještě dlužíme + splátky,musely jsme se zadlužit aby jsme mohly zaplatit nájem a měly co do pusy,noci jsem nemohla spát a furt mě hlodalo jak zaplatit nájem atd..za chvíly mám rodit a nemám ani na zaplecení blbý nemocnice.pevně doufám že bude líp.Určitě to stihneš a co tvoje mamka?kamarádky?třeba nějaký věcičky po dětech budou mít
.hlavně neztrácej naději..držim ti palečky.
ahojky, pokud bys potřebovala nějaké věci na mimčo nebo kočár, napiš mi. já už další děti neplánuji, tak ti to velice ráda přenechám.
Poslouchej víš třeba jsi to nemyslela úplně špatně ale nerada poslouchám v tomhle případě čtu ty chytrosti…znáš to alespoň trochu jednou jsi na hoře po druhý dole??? Já když jsem otěhotněla, bylo to v cizině kde jsme spolu normálně žili měla jsem barák z velkou zahradou a byli dobře zajištění…a s tím jsem počítala i tady v čechách že koupíme byt zařídíme a bydlíme ale bohužel přítel to tak trochu přeháněl a než jsme něco sehnali jak už jsem psala tak utrácel místo aby šetřil a lidi kteří slibovali jak nám budou pomáhat se na nás vykašlali s tím že nekoukaj na to když to bylo naopak a byli ve sračkách oni a my jim pomohli..já jsem předem přemýšlela až moc takže díky za komentář ten mě teda spíš vytočil než povzbudil díky moc
Ahojky žirafííí, moc děkuji, moc mě potěší když mi někdo takhle porozumí…Víš je to zrovna taková zvláštní náhoda ,ale moje dvě kámošky čekaj mimičo stejně jako já dokonce s jednou mám termín dny po sobě ona 26.1 a já 27.1 a ta druhá 1.2. takže toho mají sami dost a i tak bych je nerada obtěžovala další kámoška sama nemá jsou jsem měla dokonce menší konflikt protože se ke ěm taky tak trochu obrátila zády jednou jsem jí pomohla se splátkou a dala jí všechny moje zlatý prstýnky si je zastavila a mohla zaplatit a ona je nechala propadnout dozvěděla jsem se to po roce a pak ještě rok čekala než mi to teda splatí, pak mám ještě jednu kámošku a ta ví jak na tom jsem ale dělá že nevidí a ještě mi dokáže říct co si zrovna koupila a jak vysokej maj měsíční příjem, přeju jí to a nikdy bych si jí o pomoct neřekla protože vím že by se asi vymluvila, protože kdyby to bylo naopak na nic bych se jí neptala a pomohla jí…Rodiče mi mohou pomoct akorát tak že mi koupí něco malýho pro drobečka ale taky si nemohou dovolit, máme tedka všichni takovou krizi…no jo hold se to nějak vyřešit musí snad už bude brzy dobře děkuji moooc
![]()
Anonymní píše:
Monny89: Strašně moc děkuji
Anonymko, nemas zac… Ja jsem na tom dost podobne, nemam kocar, autosedacku, a dalsi ruzne vybaveni pro miminko, a shanim to take kde muzu… takze te plne chapu…
evinkaa001: Eví moc ti děkuji ale snad tohle potřeba nebude, ale moc strašně moc si toho vážím musíme se nějak postarat nemůže to takhle skončit cítím se hrozně ale to už by bylo moc díky ![]()
Co kočár a autosedačka???? ale já ani ty maličkosti jako já nemám vůbec nic…župan hygiena věcičky pleny kočár a další a další…jo jedninný co jsem koupila je vanička byla moc pěkná a zrovna slevněná tak tu jsem stihla…ach jo snad se karta brzy obrátí ![]()
Bohužel mám jen jednu radu a to pořádně zapřáhnout tatínky.
Chodí do práce?
Rodina nepomuže?
Zkuste MMb spoustu maminek daruje něco co už nepotřebujou a nebo prodaj za pakatel.V aukcích na mmb se dá koupit i celá výbavička za pár korun a dokonce se dá potvrdit i aukce za 1 korunu a celá výbava na určité období vás přijde jen na poštovné.
ahoj ženský jsem úplně vyčerpaná, vím že jsou na tom lidi i hůř nebo prostě že to k životu patří ale ty starosti mi nedaj spát…Zbývá mi 8 týdnů do porodu a my s přítelem nemáme nic…Bydlím u rodičů a on taky pořádně není na nic místo ani u našich ani u něj, neumím si představit jak to všechno zvládnem, jeho brácha nám měl ručit ale po dvou měsících čekání si to rozmyslel, takže sháníme bydlení do pronájmu ale nic není, bud je to drahý nebo v takovým stavu že by tam člověk nešel ani zadarmo, mám pocit že se na nás lepí smůla víc a víc…A nejvíc mi je líto malýho že nebude mít to co by měl, mám z toho hrůzu a pořád jen brečím protože se to všechno blíží hodně lidí nám nevrátili peníze a každej se vymlouvá že nemaj jak vrátit a tak každej se k nám obrátil zády když potřebujem pomoct, přitom my jsme vždycky každému pomohli…Přítel má na tom taky svojí vinnu když jsme měli hodně utrácel a lhal a myslel že se to nějak zvládne a ted neví co má zaplatit dřív, a na mě nikdy nedal měl mě za nějakou fůrii která se s ním jen hádá ale já to myslela dobře, ted se honí a neví kudy kam a já jsem zoufalá a hlavně bezmocná, mám pocit že jsem na tom každým dnem hůř,,,každej jen utěšuje ale nikdo nepomůže.....někdy si říkám takovou hroznou věc že jsem miminko neměla mít a dát ho pryč (víte chtěla jsem to udělat už jsem byla v nemocnici že jdu k výkonu ale všechno jsem zastavila nedokázala jsem to…) poraďte zkuste mě povzbudit,,,myslíte že bude dobře??? že se to dá ještě nějak stihnout???