Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
a doporučuji na vymáhání dluhu firmu deredes.Berou si asi 10% s částky ale dostala jsem peníze co sem měla pujčené a ukradené zpět.
Anonymní, co vlastně chceš? Abychom tě tady politovali? Docela mě zaráží jak píšeš že jsi v úplných s.....ch a nemáte peníze na to abys koupila výbavu pro miminko. Pak ti chce někdo darovat kočár a oblečení a ty v klidu odmítneš se slovy ,,že se musíte nějak postarat,,
![]()
estrea píše:
Anonymní, co vlastně chceš? Abychom tě tady politovali? Docela mě zaráží jak píšeš že jsi v úplných s.....ch a nemáte peníze na to abys koupila výbavu pro miminko. Pak ti chce někdo darovat kočár a oblečení a ty v klidu odmítneš se slovy ,,že se musíte nějak postarat,,![]()
![]()
.
estrea píše:
Anonymní, co vlastně chceš? Abychom tě tady politovali? Docela mě zaráží jak píšeš že jsi v úplných s.....ch a nemáte peníze na to abys koupila výbavu pro miminko. Pak ti chce někdo darovat kočár a oblečení a ty v klidu odmítneš se slovy ,,že se musíte nějak postarat,,![]()
![]()
S tim musim tak trochu souhlasit… Pokud jste na tom tak bídně a jsou tady lidi co Ti chtějí pomoct, tak ji přece neodmítej … Jasně, asi si chtěla podpořit psychycky, plaší se Ti hormony a tak to můžeš všechno vidět i horší než to je… Ale pokud Ti někdo nabízí pomoc, tak ji neodmítej ! A neboj, líp určitě bude…
Anonymní píše:
Co kočár a autosedačka???? ale já ani ty maličkosti jako já nemám vůbec nic…župan hygiena věcičky pleny kočár a další a další…jo jedninný co jsem koupila je vanička byla moc pěkná a zrovna slevněná tak tu jsem stihla…ach jo snad se karta brzy obrátí
vidis to, ja nic takoveho nemam, jedine co mam jsou troje dupacky.. a to je vsechno.. a taky nevim kde to vsechno sezenu
a hlavne za co… ![]()
Babka1 píše:
Monny89,jaky kocarek by jsi si predstavovala?
ja nevim.. je mi to v podstate jedno, hlavne aby mimi melo pohodli…
Anonymní zakladatelko.
Pokud jste v takové situaci, rozhodně bych se neofouněla nad pronájmem, který není funglnově zrekonstruovaný a funglnově zařízený. My taky žijeme v pronajatým bytě, kde je umakartový jádro, stará kuchyňská linka(a když říkám stará, tak myslím opravdu stará) původní lino a podobně. Zkrátka žijeme zatím takhle a čekáme, až nám vyjde nějaký vlastní bydlení.
Zrovna taky si myslím, že pokud ti někdo nabídne kočár a nějaké oblečení a ty nemáš peníze, tak to neodmítej, nebuď hrdá.
To že ti brácha nešel ručit, nedivím se mu. Nešla bych ručit nikomu, ani rodině, ani nejlepším přátelům. Stát se může cokoliv a odskáču to já a moje rodina.
estrea píše:
![]()
To mám tak ráda když někdo dělá chytrou…hele je to od všech pěkné že mi chtějí pomoct a něco darovat, ale nejsem taková hamounka že hned po všem skočím, nepotřebuju lítost stačí mi když mi člověk porozumí a psychycky povzbudí a klidně si sem nemusela psát ani všichni co s tebou souhlasí chtěla bych vás vidět v mojí situaci asi by vám to bylo moc příjemné reakce jako máte vy chtrounky.....no nic mějte se
Anonymní píše:estrea píše:To mám tak ráda když někdo dělá chytrou…hele je to od všech pěkné že mi chtějí pomoct a něco darovat, ale nejsem taková hamounka že hned po všem skočím, nepotřebuju lítost stačí mi když mi člověk porozumí a psychycky povzbudí a klidně si sem nemusela psát ani všichni co s tebou souhlasí chtěla bych vás vidět v mojí situaci asi by vám to bylo moc příjemné reakce jako máte vy chtrounky.....no nic mějte se
![]()
hmmm ovsem timto prispevkem si tady tomu nasadila teda korunu… ![]()
ja te lituju - staci? nicmene taky mam par malych docela peknych hadriku po male, ale nenabizim -nerada bych abys mne slovne poslala do riti… ![]()
vždyť já také nemám autosedačku ani kořárek..přeji ti at se z toho brzy dostaneš…doufám že se nám začne dařit, hold musíme být velice skromní a přetrpět to nejhorší
Hanka1 píše:Anonymní píše:estrea píše:To mám tak ráda když někdo dělá chytrou…hele je to od všech pěkné že mi chtějí pomoct a něco darovat, ale nejsem taková hamounka že hned po všem skočím, nepotřebuju lítost stačí mi když mi člověk porozumí a psychycky povzbudí a klidně si sem nemusela psát ani všichni co s tebou souhlasí chtěla bych vás vidět v mojí situaci asi by vám to bylo moc příjemné reakce jako máte vy chtrounky.....no nic mějte se
![]()
hmmm ovsem timto prispevkem si tady tomu nasadila teda korunu…
ja te lituju - staci? nicmene taky mam par malych docela peknych hadriku po male, ale nenabizim -nerada bych abys mne slovne poslala do riti…
Nelituj o to ti nestojím ani o tvoje hadříky tak trochu to tady přeháníte já jsem sem nepřišla žádat o to aby mi někdo něco dával…možná jsem trochu hrdá a co každej je nějakeej…Prostě nejsem taková, nebudu si od nikoho nic brát…založila jsem tu diskuzi z jiného důvodu měj se
lleennttiillkkaa píše:
Anonymní zakladatelko.
Pokud jste v takové situaci, rozhodně bych se neofouněla nad pronájmem, který není funglnově zrekonstruovaný a funglnově zařízený. My taky žijeme v pronajatým bytě, kde je umakartový jádro, stará kuchyňská linka(a když říkám stará, tak myslím opravdu stará) původní lino a podobně. Zkrátka žijeme zatím takhle a čekáme, až nám vyjde nějaký vlastní bydlení.
Zrovna taky si myslím, že pokud ti někdo nabídne kočár a nějaké oblečení a ty nemáš peníze, tak to neodmítej, nebuď hrdá.
To že ti brácha nešel ručit, nedivím se mu. Nešla bych ručit nikomu, ani rodině, ani nejlepším přátelům. Stát se může cokoliv a odskáču to já a moje rodina.
Pak až jednou budeš v těch největších sračkách a tvoji blízcí ti nepodaj pomocnou ruku se nediv…utop se ve sračkách já bych teda pomohla kdybych mohla jsem člověk kterej když může tak pomůže ty jak koukám tak ne…To mi říká že tu někdo má rád jen sám sebe.....Můj brácha to nebyl byl to jeho brácha a 2 měsíce nám sliboval že ručit půjde a pak si to prostě rozmyslel ale že by vrátil dluh to nééé…Alespoň vidím jaký lidi jsou a kteří k nim patří.......Je mi z takových lidí špatně ![]()
Anonymní zakladatelko: Tak jsi asi měla dát hned do úvodního příspěvku - nenabízejte mi pomoc, stejně ji odmítnu, jen mě politujte…
Taky jsem ti chtěla něco nabídnout, ale nebudu se před tebou ponižovat a zbytečně tě rozčilovat, kdybys něco chtěla ty, Monny89, tak sem napiš nebo mi písni SZ a něco by se určitě našlo… Nejsou to žádné nádherné věci, ale aspoň pár bodýček, dupaček a tak na miminko bych určitě našla. A nějaké mimi hračky taky. Kočárek bohužel zatím potřebuju.
Anonymní píše:lleennttiillkkaa píše:Pak až jednou budeš v těch největších sračkách a tvoji blízcí ti nepodaj pomocnou ruku se nediv…utop se ve sračkách já bych teda pomohla kdybych mohla jsem člověk kterej když může tak pomůže ty jak koukám tak ne…To mi říká že tu někdo má rád jen sám sebe.....Můj brácha to nebyl byl to jeho brácha a 2 měsíce nám sliboval že ručit půjde a pak si to prostě rozmyslel ale že by vrátil dluh to nééé…Alespoň vidím jaký lidi jsou a kteří k nim patří.......Je mi z takových lidí špatně
Anonymní zakladatelko.
Snažila jsem se být milá, ale evidentně to neumíš ocenit, takže pokud si věděla, že nemáte peníze a nemáte kde bydlet, neměli jste si pořizovat dítě.
Víš ve sračkách už jsem byla a naučilo mě to starat se sama o sebe a nespoléhat na druhý.
Já to nemyslela, tak že se na ně vykašlu úplně, ale v dnešní době je ručitelství šílenej závazek, který si na krk jen tak někdo neuváže. Podívej se v úterý večer na krotiele dluhů, aby si věděla o čem mluvím.
Příspěvek upraven 25.11.10 v 14:30