Jsem bezmocná a na dně!!!!!!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
misa.m
25.11.10 14:52

tak to je hustý, chtěla jsem jen nabídnout fusak, máme jeden navíc, tak asi třeba Monny, klíďo ti ho pošlu. Zakladatelko a jak se ti dá pomoci? Chápu, že máš stres z blížícího se porodu a z toho, že s miminkem nebudete mít vlastní zázemí. Znám ten pocit. Není o co stát, ale proč jsi tak agresivní? Mimochodem, i já teď vyřazovala nejmenší oblečky, ráda nabídnu do placu :-D jestli je zájem, napište klíďo SZ.

• Citovat
  • Upravit
19606
25.11.10 14:53
Anonymní píše: :mrgreen: zvracet bych tu měla snad já z tebe… asi neumíš číst ale bydlím u rodičů, a že mají zapojenej internet to jim mám snad vyčítat nebo to je snad důvod že jsem na tom straaašně dobře???snad jim ho nenchám odpojit aby ty 300kč dávali mě, to asi těžko pomůže, jsi děsně divnáá a k červenému kříži jsi chodila ty protože ti bylo jedno co na sebe hodíš jestli to měl na sobě bůh ví kdo, tam já v životě nepáchnu…autosedačku potřebuju protože budu-li potřebovat tak mě brácha nebo někdo odveze…a vůbec nehodlám se tady zastávat sama sebe když vím že mám pravdu a tebe k životu vůbec nepotřebuju..a vůbec potřebuju klid čusss a hlavně už nepiš nejsem na tebe zvědavá

Drahá zakladatelko-můžu se zeptat na tvůj věk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
25.11.10 14:54

děvčata přeji hezký den

:-D :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
25.11.10 14:57

Lowel :mavam: tobě taky.
zakladatelko Pomoc není vždycky jenom o hmotných věcech. Občas pomůže i dobře míněná rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.10 14:59

Podle mě ,je zakladatelce tak kolem 20ti arčitě není starší ,na to dám krk. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
25.11.10 14:59
Anonymní píše:
Hanka1 píše:
Anonymní píše:
estrea píše:
Anonymní, co vlastně chceš? Abychom tě tady politovali? Docela mě zaráží jak píšeš že jsi v úplných s.....ch a nemáte peníze na to abys koupila výbavu pro miminko. Pak ti chce někdo darovat kočár a oblečení a ty v klidu odmítneš se slovy ,,že se musíte nějak postarat,, :zed: :zed: :zed:
To mám tak ráda když někdo dělá chytrou…hele je to od všech pěkné že mi chtějí pomoct a něco darovat, ale nejsem taková hamounka že hned po všem skočím, nepotřebuju lítost stačí mi když mi člověk porozumí a psychycky povzbudí a klidně si sem nemusela psát ani všichni co s tebou souhlasí chtěla bych vás vidět v mojí situaci asi by vám to bylo moc příjemné reakce jako máte vy chtrounky.....no nic mějte se

hmmm ovsem timto prispevkem si tady tomu nasadila teda korunu… :poblion:

ja te lituju - staci? nicmene taky mam par malych docela peknych hadriku po male, ale nenabizim -nerada bych abys mne slovne poslala do riti… :zed:
Nelituj o to ti nestojím ani o tvoje hadříky tak trochu to tady přeháníte já jsem sem nepřišla žádat o to aby mi někdo něco dával…možná jsem trochu hrdá a co každej je nějakeej…Prostě nejsem taková, nebudu si od nikoho nic brát…založila jsem tu diskuzi z jiného důvodu měj se

kdyz tady ctu jak mila zakladatelka tu slovne zvraci :poblion:, slovne urazi a napada jine, tak ji fakt lituju, ze takovy bezmozek si poridi ditko - ale jeste vic lituju to miminko co se ma narodit takoveto psychicke zumpe - devce mne je zase na :poblion: z tebe - mimochodem nejlevnejsi antikoncepce stoji snad kolem tri stovek

tady ti nikdo hadriky od Armaniho, vybaveny byt ani auto nenabidne - smir se s tim holka a co si kdo nadrobi, at si taky zamete aneb jaky si to udelas, takovy to mas…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
25.11.10 15:01
Anonymní píše: :mrgreen: zvracet bych tu měla snad já z tebe… asi neumíš číst ale bydlím u rodičů, a že mají zapojenej internet to jim mám snad vyčítat nebo to je snad důvod že jsem na tom straaašně dobře???snad jim ho nenchám odpojit aby ty 300kč dávali mě, to asi těžko pomůže, jsi děsně divnáá a k červenému kříži jsi chodila ty protože ti bylo jedno co na sebe hodíš jestli to měl na sobě bůh ví kdo, tam já v životě nepáchnu…autosedačku potřebuju protože budu-li potřebovat tak mě brácha nebo někdo odveze…a vůbec nehodlám se tady zastávat sama sebe když vím že mám pravdu a tebe k životu vůbec nepotřebuju..a vůbec potřebuju klid čusss a hlavně už nepiš nejsem na tebe zvědavá

tento prispevek jsem nahlasila jako nevhodny pac je mi z neho fakt na :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.10 15:02

Tak to je docela zajímavé!!
Děvčata tak já nikdy nepochopím někoho jako je zakladatelka!!! Ze začátku, jsem si myslela, že to bude asi fakt tak špatný.. Ale jak jsem se později přesvědčila, asi ani ne.. Asi jen potřebovala politovat a nebo tu prostě vyvolat pozdvižení..
anonymní zakladatelko vůbec nechápu jak si dovoluješ urážet holky tady!!? To jsou lidičky se zlatým srdcem!! Dokonce ti nabízí materiální pomoc a ty je pošleš do prdele!!?? Styď se, hanbo!! Ty si zjevně pro tu svou bezmoc nevidíš do pusy. Kdybys na tom byla fakt tak špatně, s pokorou bys přijala nabízené dary..
Jsi ostuda!! Dělá se mi z tebe zle! A že někomu půjčuješ prachy z tebe ještě nedělá dobrého člověka.. A nikdy nemůžeš spoléhat na to, že lkdyž jsi pomohla ty, že se ti to vrátí. Bohužel. A když jsi tak drzá a zlá na holky tady, tak jen si v tom klidně vymáchej držku… jestli si teda nevymýšlíš a jsi vůbec těhotná a v nouzi! NAZDAR!!

• Citovat
  • Upravit
27264
25.11.10 15:04
Anonymní píše:
Podle mě ,je zakladatelce tak kolem 20ti arčitě není starší ,na to dám krk. :lol:

Ono to možná není o věku, ale o IQ. Já když otěhotněla, tak mi bylo 21, peníze na výbavičku jsme měli a přesto když mi kamarádka nabídla věci po svých dětech, tak jsem neodmítla a s díky přijala. To dítě zasviní nový i starý a je mu to jedno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.10 15:05

Ahoj,nemyslím si že jaké si to člověk udělá takové to má,,,,je to osud jsou určité věci které se nedají ovlivnit nebo snad ano?no to bych silně pochybovala.Je to pro mě osud který je tak daný

• Citovat
  • Upravit
27264
25.11.10 15:07
Prostě musíš pořád opakovaně citovat........Moje dítě bude mít tolik lásky, že ji bude moc rozdávat…O tom ty víš málo…

Buď tak laskavá a neurážej mě.....Moje dítě má lásky akorát(nic se nemá přehánět)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.m
25.11.10 15:07

přesně, dětem je jedno co mají na sobě…také si věci různě předáváme. Ušetříš na oblečkách, koupíš něco jiného…

• Citovat
  • Upravit
27264
25.11.10 15:10

a hlavně mě zoufale nebaví nakupování, takže tím ušetřím spoustu času i peněz. A stějně když jdu nakupovat první cesty vedou do vybraných sekáčků, pak do tesca a pak už akorát zoufale pláču nad tím, že nikde nic nemají :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
25.11.10 15:10
Drahá zakladatelko-můžu se zeptat na tvůj věk?

tipuju tak 16,17 let…

ale že sme se zasmáli že? :lol: :lol:

zakladatelko:kdybys byla na dně jak sis uvedla v nadpisu,psala bys úplně jinak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
25.11.10 15:25
Mamina87 píše:
Drahá zakladatelko-můžu se zeptat na tvůj věk
tipuju tak 16,17 let…

ale že sme se zasmáli že? :lol: :lol:

zakladatelko:kdybys byla na dně jak sis uvedla v nadpisu,psala bys úplně jinak :nevim:

Chovat jako hulvát se může klidně i ve 30ti.To nebude věkem.
Zakladatelko- že se nestydíš,holky Ti tady nabízely pomoc a ty je začneš urážet.Tak se bezmocnej člověk na dně nechová.Příšerný chování-fuj-jdi do háje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák