Jsem bordelář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17310
3.4.12 18:05

nevsik- takže bych vlastně koště držela v jedné ruce celý den, hadr na nádobí v druhé. Pak už mi tu ruce chybí abych to dávala na věšák, do polic, sbírala papírky, hadry do pračky atd…

A jako drobky v předsíni, oblečení na haldě v obýváku, nádobí ve dřezu místo v myčce mi nepřijde bordel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
3.4.12 18:07

Výhoda domu, byt je hrůza. Máme tolik věcí, že se to vlastně jenom přesouvá z místa namsto. není to kam dát :nevim:

ČASOPISY- ty chytré schovávm do úložného prostoru postele ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
3.4.12 18:09

jenže zakladatelka to jako svůj bordel prezentuje-tak že na lince není místo a je tam všude nádobí…to mi jako bordel přijde.

v tvém případě,u baráku,jistě sama víš že to musí fungovat jinak ale stejně jsem neřekla že musíš celý den uklízet a mít dvacet rukou aby jsi vše pořád dávala na své místo… :roll: jen nevidím problém v tom že když dojím oběd tak místo odložení na inku do dám rovnou do myčky… že když si sundám svetr tak do dám do skříně a nehodím plavno kamsi… víš? asi tak.

• Citovat
  • Upravit
17310
3.4.12 18:14

Bydlím v bytě :lol: Píšu jen že je to výhoda, že tam máš různé komory atd. V bytě to jaksi chybí :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
3.4.12 18:17
@Mafina5 píše:
No já taky děsně nesnáším uklízení a tak jsem sedla a vymyslela itinerář, akorát jsem do něj zapojila i tátu a ten mi to trochu kazí :-) Každej všední den, když malej spí uklidním v podstatě jednu místnost a tak zvládnu mít většinou před víkendem uklizeno vše. Jen teď před Velikonocea mi v tom dělají bordel ta okna. Nějak mi nezapadají do itineráře a taky ten táta, kterej má v itineráři vyhrazeny tři dny na utírání prachu se toho nějak ne a ne držet :-)

Mam to taky tak :-D Zatim to funguje, akorat vytrit a vyluxovat musim aspon 2× v tydnu. Takze kdyz ve stredu uklizim koupelnu s chodbou, tak vytru rovnou i kuchyn, kterou jsem uklizela v pondeli :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
3.4.12 18:17

Tak já nesnáším hadry po bytě na haldách, drobky, věco rozházené…MOžná to až přeháním, ale děti si vždy musí uklidit, než odjdeme z bytu a před spaním a na mně je to ostatní- uklizená linka- prostě kuchyn, nic roztahanýho a čistá koupekna záchod- každý den ale nemyju. Prach stírám obden.

• Citovat
  • Upravit
nevsik
3.4.12 18:25

tak v bytě,pardon,spletla jsem si tě s jiným příspěvkem…a dál se budu opakovat…

• Citovat
  • Upravit
43031
3.4.12 18:27

na lince taky kolikrat nemam misto a uklizuim ji nejmene tak 5× denne - jenze taky nejmin 2× denne varim tepla jidla + do toho furt micham nejaky mlika, kase, rozmrazuju, mazu chleby - mycka jede 1-2× denne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
3.4.12 18:28
@verenika píše:
nevsik- takže bych vlastně koště držela v jedné ruce celý den, hadr na nádobí v druhé. Pak už mi tu ruce chybí abych to dávala na věšák, do polic, sbírala papírky, hadry do pračky atd…A jako drobky v předsíni, oblečení na haldě v obýváku, nádobí ve dřezu místo v myčce mi nepřijde bordel :lol:

Tak zrovna tohle mi jako bordel připadá :nevim: . Navíc, jak jsem už jednou psala, proč to neuklidit rovnou - přece to pak někdo musí znovu vzít do ruky a uklidit (nebo přemístit na míň viditelné místo :twisted: ). Navíc jak na to člověk pořád kouká, určitě je to rozčilující - alespoň mě to tak funguje.
Tohle ale myslím dlouhodobě. Pokud se něco např. rozdrobí ráno a zamete v poledne, svlékne po odpolední procházce a roztřídí večer, nevidím to jako nepořádek. To jen kdyby to bylo více dnů bez změny stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
3.4.12 18:30
@Milli píše:
Tak zrovna tohle mi jako bordel připadá :nevim: . Navíc, jak jsem už jednou psala, proč to neuklidit rovnou - přece to pak někdo musí znovu vzít do ruky a uklidit (nebo přemístit na míň viditelné místo :twisted: ). Navíc jak na to člověk pořád kouká, určitě je to rozčilující - alespoň mě to tak funguje.
Tohle ale myslím dlouhodobě. Pokud se něco např. rozdrobí ráno a zamete v poledne, svlékne po odpolední procházce a roztřídí večer, nevidím to jako nepořádek. To jen kdyby to bylo více dnů bez změny stavu.

Tak u nás je to krátkodobá záležitost :D Někdo se svleče a někdo to do pár hodin uklidí. Většinou někdo kdo uklízí jsem já :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
3.4.12 18:31
@Pudloslava píše:
na lince taky kolikrat nemam misto a uklizuim ji nejmene tak 5× denne - jenze taky nejmin 2× denne varim tepla jidla + do toho furt micham nejaky mlika, kase, rozmrazuju, mazu chleby - mycka jede 1-2× denne

A co vaříš? nebo máš malou myčku? to by mě mrsklo s pomocníkem dvakrát denně vyndávat :mrgreen: Stačí jednou, ale zase mi to už jde rychle od ruky :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
3.4.12 18:32
@verenika píše:
Tak u nás je to krátkodobá záležitost :D Někdo se svleče a někdo to do pár hodin uklidí. Většinou někdo kdo uklízí jsem já :think:

Ha, to mi zní nějak povědomě :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
3.4.12 18:36

Taky mě občas štve,že můj přítel nechá trenky tam,kde je právě sundal :roll:

• Citovat
  • Upravit
10713
3.4.12 18:40

No já uklízení taky zrovna nemusím, ale na mě aspoň zabíra pozvat si návštěvu. Ale neumím to udržet dlouho uklizený.

A synovi se asi prázdná podlaha nelíbí. Když úklidím v pokoji, do půl hodiny vytáhne všechny hračky, které ho před tím vůbec nezajímaly. V kuchyni zase hned vykrámuje hrnce, misky a tříděný odpad. Občas mi připadá, že bych jenom mohla chodit za ním a uklízet to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.12 18:42

Mám roční dítko, takže ta mi moc pomoct nemůže. Spíše naopak. Ale konečně se snad polepším… mně se líp uklízí jak malou dám spát večer… ale to už slyším ponižování a urážky od přítele, že nejsem schopná.. :-/ Takže musím..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová