Jsem bordelář

Anonymní
3.4.12 16:45

Jsem bordelář

Ahoj holky. Tak k vám spěchám s přiznáním. Jsem bordelář. Už odjakživa. Uklízení mně nebaví a nedokážu se k němu dokopat. Mám malou dceru, které se chci naplno věnovat a přítele kterýmu vadí moje povaha. Oblečení v obýváku na stolku na kupce, nádobí v kuchyni na lince pokud ho vyjímečně nedám do myčky, v chodbě na zemi rozdrolené sušenky od dcery, v obýváku hračky v každém koutě a to co chci mít po ruce na parapetu. Dost se za to stydím, ale prostě se do toho nedokážu dokopat. Už nevím jak dál… :-/

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nevsik
3.4.12 16:48

nooo…bud si šáhnout do svědomí a postavit se k tomu čelem,když ne kvůli sobě a příteli tak kvůli té malé… nebo se plácnout přes kapsu a když se ti tááák strašně nechce tak si zaplatit uklízečku :nevim: ovšem první varianta mě přijde rozumnější… :think:

• Citovat
  • Upravit
muffinka89
3.4.12 16:48

Taky jsem byla šílená boldelářka(a podle přítele ještě trochu jsem),ale neni to už tak hrozný. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
3.4.12 16:49

No tak si poruč, a slib si odměnu, když to neuděláš tak se potrestej :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14079
3.4.12 16:50

Nejde změnit všechno hned. Začni někde na jednom místě a postupně přidávej - já taky dost nerada uklízím. Ale ať se děje cokoliv, když jdu večer spát, MUSÍ být kuchyňská linka prázdná - nic ve dřezu, nádobí v myčce, nebo čisté už vyklizené. Ráno jsou třeba poházené hračky v obýváku, ale ten pohled na kousek vypiglované kuchyně udělá to ráno o trochu hezčí.
A jestli tě nebaví dělat to pro sebe, dělej to pro dcerku (s ohledem na věk) - spoustu věcí přece můžete dělat jako hru společně. Se mnou děti vyklízejí myčku, zametají nametené hromádky smetí, zalévají kytky, rovnají uschlé prádlo, krájejí nudle do polívky, atd.

Akorát teda moc nerozumím tomu, proč dáš nádobí radši na linku než do myčky. Vždyť ho pak přece musíš vzít do ruky dvakrát místo jednou :nevim: .

Příspěvek upraven 03.04.12 v 16:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
3.4.12 16:51

A nepomůže si říc, že když jsi ty bordelářka, že taková bude i tvé dcera a prostě se přemoct a obětovat chvilku času a uklidit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.12 16:53

vždycky si to řeknu, jeden dva dny funguju a pak zase polevím a doma binec. :-(

• Citovat
  • Upravit
9649
3.4.12 16:54

Ahoj, vim o cem mluvis, a jsem stejna… musela jsem s tim neco udelat kvuli praci, prvne jsem mela bordel v docela dost dulezitych papirech a ted mame kavarnu… no a jak jsem se naucila premoci se, odrazi se to i doma!!! :kytka:

Musis sama zacit chtit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43030

Prosimte uklizim kazdej den a furt, denne vysavam, uz mam skoro pocit, ze ani nic jineho nedelam - a vypada to u nas naprosto stejne, jako popisujes. Asi proto, ze se pro neustale uklizeni akutniho bordelu vubec nedostanu k tomu chronickemu, kdyz me to proste neda, kdyz se mi prilepuji backory k linu :-) mladej dokaze promenit naklizenej obyvak v totalni chlivek behem hodiny.
mam pocit, ze bych se na to mela vyprdnout a trebas si vic s mladaty hrat

Příspěvek upraven 03.04.12 v 16:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6

Pozvi si návštěvu,a pokud tě toto nenakopne,tak jsi fakt bordelář velkého kalibru.A to by sis měla uvědomit co děláš,a hodně rychle.

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
3.4.12 17:05
@levmah28 píše:
Pozvi si návštěvu,a pokud tě toto nenakopne,tak jsi fakt bordelář velkého kalibru.A to by sis měla uvědomit co děláš,a hodně rychle.

mám kamarádku, a ta má doma takový mrdník :poblion: už ji znám 10 let, a když pijdu tak jí řeknu „teta, ty tady máš teda mrdník, to je hrozný“ ona odpoví „já vím, ale mě to tak nebaví“ a tak to je pořád :lol: takže ani návštěva někdy nepomůže, jednou asi před 6 jsem ji pomohla uklidit, sice jen trošku, na důkladný úklid by bylo potřeba tak 14 dní :lol:
Prostě taková je, a já ji mám ráda i přesto že je bordelářka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26833
3.4.12 17:06

Já uklízím pořád dokola a stejně tot u vypadá jako u vás :lol: teď uklízím pořádně, takže je tu ještě větší binec a jestli začnu rodit, tak tu z toho přítel udělá fakt mrdník, no, takže mě teď žene kupředu porod :lol: Ale když už se mi podaří uklidit…tak do hodiny je to tu znova :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
3.4.12 17:06

no já teda mám ráda uklizeno, mám pocit že nedělám nic jinýho celej den než že něco utírám, uklízím, zametám,… ale když bych měla o svém bytě něco říct tak bych řekla že vypadá stejně jako váš :lol: no já nevím, ale u nás se to prostě uklizený udržet nedá víc jak hodinu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5misa6
3.4.12 17:08

Hodaka

Věřím,že jsou i takoví lidé,no na mě by to dobrý dojem teda neudělalo :oops:

• Citovat
  • Upravit
47759
3.4.12 17:10

u nas je to taky katastrofa, jsou dny kdy nedelam nic jineho nez uklizim a uz se mi stalo, ze jsem se ani nedostala s detmi ven :O Dopoledne uklidim, uvarim a vecer muzu zacit nanovo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová