Jsem kuře nebo ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15560
9.10.17 14:50

Nevím no… Ale vypadá to všelijak, jen ne hezky. Navštívila bych odbornici :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
9.10.17 15:01

Tak palettky obecne jsou dryak, maji silny oxidant a ten prave dela ty brutalne zlute korinky. A ty tam bohuzel videt jsou, v delkach uz to ma chladny ton. A ten silver ti tu zlutou z korinku nestahne. Vetsina kadernic bud meliruje, pripadne (kdyz dela jednotnou barvu) odbarvi odrosty a cele dotonuje.
Co si pamatuju, tak se na ten ledovy nadech pouzivala z palettek C10 a A10 a z color shampoo 315 (perletove plavy). Ten delal hezky odstin, ale proste..palette.
Osobne mam zkusenost, ze jedine z drogerie, co udela hezkou chladnejsi blond a vyrazne neznici vlasy, je LÓreal https://www.notino.cz/…va-na-vlasy/.

Silver, pokud bude silnejsi a profi (treba ta Fanola), by ti v tech hodne poskozenych delkach mohl udelat celkem paseku. A treba Matuschka je fajn spise na udrzbu dobre udelane barvy.

Příspěvek upraven 09.10.17 v 15:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
9.10.17 15:01

Oj, no, kuře možná ano, ale notně oškubané. V barvě bych problém neviděla (proti gustu žádnej dišputát), ale ty vlasy jsou spálené, konečky polámané a tak nějak nevypadají moc reprezentativně. Ale šikovná kadeřnice to určitě zachrání, takže žádnou paniku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
9.10.17 15:08
@MaminkaLucka píše:
Kuře ne, ale nauč se vlasy hezky vyfoukat do tvaru, vlasy Ti to uhladí… Kadernice.

Ale psala jsem že na teto fotce to ještě není uplně suche takže tvar to mit nemuže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
9.10.17 15:09
@Pruhovaný_mýval píše:
Oj, no, kuře možná ano, ale notně oškubané. V barvě bych problém neviděla (proti gustu žádnej dišputát), ale ty vlasy jsou spálené, konečky polámané a tak nějak nevypadají moc reprezentativně. Ale šikovná kadeřnice to určitě zachrání, takže žádnou paniku

Na fotce jsou vlhčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
9.10.17 15:13

Jo a jinak. Některé kadeřnice mi přijdou nešikovné. Nedávno jsem byla na melíru a vůbec nebylo poznat že melir mám a kadeřnice shrábla 600 :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
9.10.17 15:15
@GabinkaCh píše:
Jo a jinak. Některé kadeřnice mi přijdou nešikovné. Nedávno jsem byla na melíru a vůbec nebylo poznat že melir mám a kadeřnice shrábla 600 :cert:

A ty sis ted tu palettku dala jen na odrosty nebo i do delek?
Protoze ty pruhy tam videt jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
9.10.17 15:17

Aha, pardon, to jsem asi v úvodním příspěvku přehlédla. Přesto je to domácí barvení taková ošemetná věc a mě přijde, že je to vždycky taková loterie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
9.10.17 17:09
@vonajebohyne píše:
A ty sis ted tu palettku dala jen na odrosty nebo i do delek?
Protoze ty pruhy tam videt jsou.

Dala jsem na cele.Uz je to davno suche a pruhy nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
9.10.17 19:39
@GabinkaCh píše:
Dala jsem na cele.Uz je to davno suche a pruhy nejsou

A jako zazrakem zmizely i ty zlute korinky, ze :mrgreen:?
V pohode, hlavni je, ze se to libi tobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
9.10.17 20:22

Mě se to líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
9.10.17 20:49
@vonajebohyne píše:
A jako zazrakem zmizely i ty zlute korinky, ze :mrgreen:?
V pohode, hlavni je, ze se to libi tobe.

Jé, kdyby se mi chtělo mohla bych dat foto.Ale světlo to zkreslí. Chceš? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
9.10.17 20:52

Ale musíte uznat, že takhle originální název diskuze, se tu často nevidí. To prostě nejde nerozkliknout :lol: :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
9.10.17 21:13
@GabinkaCh píše:
Jé, kdyby se mi chtělo mohla bych dat foto.Ale světlo to zkreslí. Chceš? :mrgreen:

Klidne ;). Vzdyt ja vim, ze ono to vypada po prvnim umyti jinak. Mam s tim bohate zkusenosti a jestli to vyznelo nejak „vrtave“, nebylo to tak mineno. Vubec :kytka:.
Ted bych to nechala byt, minimalne dvakrat poradne zregenerovala a pak dala na cca deset patnact minut tu 315 perlovou, pokud budou porad zlute korinky. To je takova jistota a zachrana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
9.10.17 21:17
@vonajebohyne píše:
Klidne ;). Vzdyt ja vim, ze ono to vypada po prvnim umyti jinak. Mam s tim bohate zkusenosti a jestli to vyznelo nejak „vrtave“, nebylo to tak mineno. Vubec :kytka:.
Ted bych to nechala byt, minimalne dvakrat poradne zregenerovala a pak dala na cca deset patnact minut tu 315 perlovou, pokud budou porad zlute korinky. To je takova jistota a zachrana.

Máš štěstí. Už jsem si tě chtěla zapsat na svůj seznam neoblíbených návštěvnic emimina :mrgreen: Jsem na to pak ještě šupla ten silver šampon, nechala minutu působit a jsem relativně spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová