Jsem na dně

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
482
1.7.11 12:05

Je to husté…Ty se na ty lidi absolutně spoléháš, věříš jim a pak se dozvíš tohle… my jsme tohle zažili v Brně…žádné vyšetření, žádné imuno, genetika nic… a hned IVF, doplatek 30 000, protože nám samozřejmě nacpali všechny ty „procedury“ okolo a výsledek 0…taky transfér hned po dvou dnech… pak hned darované vajíčka, protože podle nich nemám šanci na nic jiného…takže dalších 50 000… a co z toho ? dárkyně, která měla nakonec jen 2 schopné embrya, která jsem mohla mít i já ? spoléhali jsme, že bude na zamražení za tolik peněz… a zase nic… takže když někdo začne plánovat bez vyšetření, tak mi začně blikat kontrolka a prchám !!! :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
1.7.11 12:07
konévka píše:
kasporka píše:
Já to mám stejně…dneska odjíždíme, vracíme se v pondělí… :mrgreen: ale že jsme si vybrali počasí na výlet, že ? :mrgreen: :mrgreen:
Jsem zvyklá :mrgreen: Loni jsme měli dovku první 2 týdny v červenci a jeli jsme do Tunisu. Když jsme tam byli, tak v Ově bylo 35 °C a jen jsme přijeli do Ovy a vystoupili, tak začalo pršet a pak už bylo za celé léto jen pár takových hezkých dnů :mrgreen:

no nic… musíme nabalit společenské hry, abychom se tam nezbláznili nudou :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
1.7.11 13:51
Katka1311 píše:
Kasporko,to já byla na začátku taky ale když CAR je otevřen jen PO,stř.,pá a víkendy se taky nedělá tak mi to příjde dost málo.Já chtěla zavést embryjko po 72 hod ale to byla sobota a to se nedělá tak mi zavedli po 48 hod. a to chtěli ještě jako prodloužená kultivace na to se manžel ozval a bylo.Jsem objednaná na třeba na 8h a přijdu na řadu v 10h tak taky nic moc.A ještě než jsem se dozvěděla že jsem měla mít nějaká vyšetř.,a nejsou tak to už je moc. :cert:

Katko, jakto, že CAR má jen některé dny? to přeci nejde…vždyť ani u IVF nelze přesně načasovat odběr jen na některé dny a ani ET…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
1.7.11 13:59

Sanus HK je zatím v poho, nemám s nimi problém, nic mi nenutí ba naopak, dr. mě od IVF zatím drží dál, prý se s pokusy musí šetřit, když jsou jen tři hrazené pojišťovnou. No uvidíme, abych je nepřechválila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
1.7.11 14:02
veve.m píše:
Sanus HK je zatím v poho, nemám s nimi problém, nic mi nenutí ba naopak, dr. mě od IVF zatím drží dál, prý se s pokusy musí šetřit, když jsou jen tři hrazené pojišťovnou. No uvidíme, abych je nepřechválila…

Tak to je super přístup !! fakt… je super, že se snaží Tě léčit a ne jen z Tebe tahat prachy :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mala_rostanda
1.7.11 14:07

my sme si s dr jasne rekli.. 2× IUI a kdyz nic, tak IVF. dodrzeli presne co sme si slibili i kdyz to se mnou nemeli lehky…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.7.11 14:12
veve.m píše:
Holky je tu někdo, kdo se marně pokouší o miminko a bez úspěchu? Značka CAR

ahojte všem, my jsme se taky spoustu let snažili o miminko, jednou jsme byli na IVF, ale pak jsme to nechali být a zažádali si o adopci a teď už máme postupně 2 malé děti. Dostali jsme je ve 4 měsících, takže miminka. Já mám PCO a manžel také nějaké menší problémy. Takže my to máme tak a jsme moc spokojeni. L.

• Citovat
  • Upravit
9358
1.7.11 15:04
veve.m píše:

Veve, my jsme taky Sanusáci, ale jihlavští. :-D A nemůžu říct křivého slova. I doplatky jsou levnější než v jiných CARech. Za celý cyklus se stimulací, OPU, ET, prodlouženou kultivací a ICSI jsme zaplatili 18000,–

Příspěvek upraven 02.07.11 v 17:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
2.7.11 15:32

tak to je pěkná cena. Já se chystám do Zlína, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
4.7.11 09:46
Ahoj holky,Otylko bohužel je to tak :cert: .Kamoška měla nativ a so,ne je zavřeno tak do pondělí ji vajíčko prasklo.Už šla někam jinam do CARu a já jdu pryč pač mě dr.neposlal ani na zákl.vyšetření.
Otylka píše:
Katka1311 píše:
Kasporko,to já byla na začátku taky ale když CAR je otevřen jen PO,stř.,pá a víkendy se taky nedělá tak mi to příjde dost málo.Já chtěla zavést embryjko po 72 hod ale to byla sobota a to se nedělá tak mi zavedli po 48 hod. a to chtěli ještě jako prodloužená kultivace na to se manžel ozval a bylo.Jsem objednaná na třeba na 8h a přijdu na řadu v 10h tak taky nic moc.A ještě než jsem se dozvěděla že jsem měla mít nějaká vyšetř.,a nejsou tak to už je moc. :cert:
Katko, jakto, že CAR má jen některé dny? to přeci nejde…vždyť ani u IVF nelze přesně načasovat odběr jen na některé dny a ani ET…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
4.7.11 22:15

Kači, tak to je husté…takhle projet pokus jenom proto, že je zavřeno !!! a už jsi uvažovala, který jiný CAR vyzkoušíš ? ta Ostrava je v tomhle fakt na prd :-(
Mě konečně pomalu přichází první ms po revizi, tak začínám slavit :mrgreen: vypadá to, že všechno funguje tak, jak má :-) ovu a i ms… :-) a i to šestinedělí už bude pomalu končit :mrgreen:
a jak se mají naše holky, které čekají na // ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
5.7.11 08:54

Ahoj dobré ráno :mavam: .
Kasporko,jak bylo na výletě?Počasí nic moc :cert: .Já jsem si vybrala a i manža souhlasí FN OLomouc.Podnikla jsem další kroky,příštý týden jdeme na genetiku a na vyšetření štítky.A jak se daří vám holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.7.11 12:25

Ahoj holky,
je super vědět, že v tom nejsem sama. Vaše příspěvky mě moc pomáhají. Od tý doby co jsem objevila tyhle diskuze jsem se trochu uklidnila. Okolo sebe mám jen těhotné nebo spokojené maminky a mám pocit, že se z toho zblázním. :-( Název diskuze „jsem na dně“ mě fakt zaujal. Už nevím co mám dělat, abych na to pořád nemyslela. A věty typu „nemysli na to a ono to půjde“ tak ty jak už tu bylo psáno nesnáším. Většinou to říkají ti, co už děti mají a šlo jim to jako po másle. Taky mám pocit, že pořád jen brečím. Mám s tím, že chci miminko v práci dost problémy. Můj šéf to vůbec nechápe a dělá mě ze života peklo. Mám za sebou 3 operace a on mě vyčítá, že jsem si mohla u všech posunout termíny, tak aby se to jemu hodilo :-? Jenže, když vám řeknou, že máte na 50% rakovinu, tak bych chtěla vidět tu, která by si to s klidem o čtvrt roku posunula.
Máme za sebou s přítelem 2× IUI a teď jdeme do IVF. Chci Vám napsat, že mě moc pomáháte a ani nevíte jak :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
5.7.11 12:51
Janina201 píše:
Ahoj holky,
je super vědět, že v tom nejsem sama. Vaše příspěvky mě moc pomáhají. Od tý doby co jsem objevila tyhle diskuze jsem se trochu uklidnila. Okolo sebe mám jen těhotné nebo spokojené maminky a mám pocit, že se z toho zblázním. :-( Název diskuze „jsem na dně“ mě fakt zaujal. Už nevím co mám dělat, abych na to pořád nemyslela. A věty typu „nemysli na to a ono to půjde“ tak ty jak už tu bylo psáno nesnáším. Většinou to říkají ti, co už děti mají a šlo jim to jako po másle. Taky mám pocit, že pořád jen brečím. Mám s tím, že chci miminko v práci dost problémy. Můj šéf to vůbec nechápe a dělá mě ze života peklo. Mám za sebou 3 operace a on mě vyčítá, že jsem si mohla u všech posunout termíny, tak aby se to jemu hodilo :-? Jenže, když vám řeknou, že máte na 50% rakovinu, tak bych chtěla vidět tu, která by si to s klidem o čtvrt roku posunula.
Máme za sebou s přítelem 2× IUI a teď jdeme do IVF. Chci Vám napsat, že mě moc pomáháte a ani nevíte jak :-D

Ahoj Jani, to jsem ráda, že ti to tady pomáhá. Mně osobně teda taky, je fakt, že jsem taky o dost klidnější, ale stejně mám období, kdy mě chytne depka :zed: No snad se nám to už brzy povede a k depkám nebude důvod :palec:
Mě teď čeká operace na tu průchodnost vejcovodů, a pak to už snad půjde, protože nevím, kde jinde by mohl být problém…,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
5.7.11 13:13

Taky mám období, kdy mám pocit, že se mě ráno ani nechtějí otevírat oči, natož jít do práce a dělat, že je vše OK :( Pročítám tu diskuze a mám pocit, že brečím snad při každé větě. Moje poslední operace byla na průchodnost vejcovodu (bohužel mám už jen pravou stranu). Jenže mám endometriózu IV. stupně a obrovské srůsty, takže vlastně banální operace se opět proměnila v boj o záchranu střev. Na poslední chvíli to prý zachránili, jinak jsem měla mít doživotní vývod bokem.
Jejiž Veve to tě nechci vůbec strašit, pokud si jinak zdravá, tak bude vše OK a za pár dní si doma :) Omlouvám se, že to píšu, když máš jít taky na operaci :-( Všechni co semnou šly ten den na stejný zákrok, byly druhý den už doma, to jen já to mám vždycky takový komplikovaný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí