Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, před pár dny jsem byla psychicky vyřízená, proto jsem vstoupila do téhle diskuze.
A podívejte na podpis. Dnes jsem objevila dvě čárky (po IVF). Jistého není vůbec nic, ale jsem o krok blíž k miminku.
Tak doufám, že jsem se ode dna odrazila dostatečně silně.
Janina201 píše:
Jééé tak to moc gratuluji Zerezmijko
A kolik dní po IVF jsi?
Jani, zatím není k čemu. Na krvi jsem nebyla. Dnes jsem 11 dní po embryotransferu. Ale slabounkou čárku jsem měla už 8. den. Teď jen sílí. ![]()
Já, co šest let neotněhotněla, a najednou //.
![]()
Já vím, že gratulace je předčasná, ale pokud píšeš, že ti čárka sílí - to je dobrý znamení ![]()
Moc bych ti to přála, jako všem co se snaží a nejde to.
Nás čeká IVF příští týden a zařekla jsem se, že nebudu zkoušet test dřív než až v centru po těch 14 dnech.
Bojím se zklamání…
zerezmijka píše:
Ahoj holky, před pár dny jsem byla psychicky vyřízená, proto jsem vstoupila do téhle diskuze.
A podívejte na podpis. Dnes jsem objevila dvě čárky (po IVF). Jistého není vůbec nic, ale jsem o krok blíž k miminku.
Tak doufám, že jsem se ode dna odrazila dostatečně silně.
Jé super
potichoučku gratuluji ![]()
Všechny se musíme jednou dočkat jinak by nebyla žádná spravedlnost na tom světě !
zerezmijka píše:Janina201 píše:
Jééé tak to moc gratuluji Zerezmijko
A kolik dní po IVF jsi?Jani, zatím není k čemu. Na krvi jsem nebyla. Dnes jsem 11 dní po embryotransferu. Ale slabounkou čárku jsem měla už 8. den. Teď jen sílí.
Já, co šest let neotněhotněla, a najednou //.![]()
Tak to moc gratuluji ![]()
Jani neboj, já se operace nebojím a o sebe už vůbec ne, co se má stát se stane, hlavně aby to už vyšlo, jinak se mi ani nechce na světě být bez miminka
Emmo,prosím tě čtu v tvém podpisu embryo glue asi blbá otázka ale co to je
?
Veve,držím palečky na laparku.
Katka1311 píše:
Emmo,prosím tě čtu v tvém podpisu embryo glue asi blbá otázka ale co to je?
Veve,držím palečky na laparku.
kacenko, pokud muzu odpovedet za Emu - embryo glue je lepidlo na embryjka pry jim pomaha se uchytit…
Katka1311 píše:
Aha,děkuji zas jsem moudřejší.
Jinak je to asi drahé?.
Kacko, stoji to asi kolem 1000 kc, ja se na to dr ptala a rekl mi, ze pokud se emryjko uchytit nema, tak ze mu ani tohle nepomuze…
ze on to nedoporucuje a nas CAR to ani nedela.
Jak psali holky lepidlo na embrijka ,takový lepší roztok v kterém jsou je to spíš pro starší ,tady je to vysvětleno
http://www.gest.cz/cz/aktual.php?st=3
mala_rostanda píše:Katka1311 píše:Kacko, stoji to asi kolem 1000 kc, ja se na to dr ptala a rekl mi, ze pokud se emryjko uchytit nema, tak ze mu ani tohle nepomuze…
Jinak je to asi drahé?.
Jé tak další se dvěma // gratuluju, holky vy se tak máte…
veve.m píše:mala_rostanda píše:Jé tak další se dvěma // gratuluju, holky vy se tak máte…Katka1311 píše:Kacko, stoji to asi kolem 1000 kc, ja se na to dr ptala a rekl mi, ze pokud se emryjko uchytit nema, tak ze mu ani tohle nepomuze…
Jinak je to asi drahé?.
ahojky dekuji, ale jeste se neraduju… ale v duchu verim ze tentokrat to zvladnou:-)