Jsem náročná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30209
2.8.16 09:25

A přišlo by vám divný, když jde chlap nakupovat nový kalhoty, protože ty starý stojí za prdlačku, a donese si troje stejný, protože mu perfektně sedí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
2.8.16 09:26

@Kry5t0fek
Tak takhle to beru, na me ten prispevek pusobil stylem-zijeme ze stravenek, dite oblikam na bazaru a kdyz chci penize navic, musim poprosit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
2.8.16 09:27
@Honza 12 píše:
A přišlo by vám divný, když jde chlap nakupovat nový kalhoty, protože ty starý stojí za prdlačku, a donese si troje stejný, protože mu perfektně sedí?

ne..aspoň je bude střídat a bude chodit čistej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30209
2.8.16 09:28

Proč mají ženský problém přijít za chlapem a říct mu, potřebuju víc peněz? Nemám na to, si koupit novou kabelku.. Vždyť o tolik nejde ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
2.8.16 09:30
@Honza 12 píše:
A přišlo by vám divný, když jde chlap nakupovat nový kalhoty, protože ty starý stojí za prdlačku, a donese si troje stejný, protože mu perfektně sedí?

Nee, muj chlap takhle nakupuje bezne, ale po par letech se dopracoval aspon k tomu, ze donese troje a kazde v jine barve. :mrgreen: Ted ma problem s kosilema-driv delali jeden strih, takze prisel, rekl cislo krku a vybral si jen vzory. Ted delaji strihy slim, slim fit a podobne. To je v haji a je to obrovsky problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
2.8.16 09:32
@Honza 12 píše:

Ani ne, pro některé chlapy typické ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
2.8.16 09:34
@Honza 12 píše:
Proč mají ženský problém přijít za chlapem a říct mu, potřebuju víc peněz? Nemám na to, si koupit novou kabelku.. Vždyť o tolik nejde ne?

Problem je to, ze nektery chlapi maji pocit, ze kdyz se bez kabelky obejdou oni, tak se bez ni preci obejde i zenska. Jemu staci jeden oblek prozranej od molu, dvoje monterky a jedny dziny, par tricek, tak na co by si zenska mela kupovat hadry, boty a kabelky? Takovy nazor ma aspon vetsina chlapu v mem okoli zivicich se rukama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
2.8.16 09:34
@Honza 12 píše:
Tak v rozumné míře, rozumné oblečení, to samozřejmě jde. Ale třeba dvacet párů bot, šest značkových kabelek.. :jazyk:

ty Honzí já nejsem nijak náročná, ale dvacatery boty mám taky :think:
možná víc.. to se ti nasbírá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30209
2.8.16 09:37
@jdukolem píše:
ty Honzí já nejsem nijak náročná, ale dvacatery boty mám taky :think:
možná víc.. to se ti nasbírá ;)

Dobře, trošku to upřesním. Nepočítal jsem do toho, funkční soupravy, ala, jedny boty na zimu, jedny na léto, jedny k vodě, jedny do hor, jedny na kolo. Spíš takový to, jedny takové barvy, podobné jiné barvy.. No jo zní to jako výmluva že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
2.8.16 09:38
@Honza 12 píše:
Proč mají ženský problém přijít za chlapem a říct mu, potřebuju víc peněz? Nemám na to, si koupit novou kabelku.. Vždyť o tolik nejde ne?

Já nevím, ale za sebe ano, měla bych prostě obecně problém jít za mužem, ať mi dá nějaké peníze. Protože u nás totiž nerazíme teorii já dávám Tobě. Jeden účet, dvě karty, žádný já dávám, ty ber atd. Prostě oba dospělí, svepravní lidé, víme, co si můžeme dovolit. Samozřejmě celkem běžně se ráno obíráme o drobné, to si řekneme navzájem „nemáš dvacku, dej mi ji“ apod. Ale jako prosit se, že si potřebuju koupit kabelku/ punčochy/ kabát atd.atd., to ne. Prostě buď objednám, nebo sjedu koupit. Často teda jezdíme na nákupy, nejen jídla a drogerie, spolu. Mám ráda, když chlap kontroluje, jak v t vypadám a naopak. To jen na vysvětlení, proč by to pro mě byl problém. Takhle mi přijde, že má normální partnerství fungovat (a klidně i na těch více účtech, jak popisuje @Ter85, ostatně, také jich máme víc, ale je fakt, že takto provozní jeden).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
2.8.16 09:40
@Honza 12 píše:
Dobře, trošku to upřesním. Nepočítal jsem do toho, funkční soupravy, ala, jedny boty na zimu, jedny na léto, jedny k vodě, jedny do hor, jedny na kolo. Spíš takový to, jedny takové barvy, podobné jiné barvy.. No jo zní to jako výmluva že?

Takže dle Tebe by žena měla mít jedny lodičky jedné barvy, jedny baleríny jedné barvy apod.
To mám celkem štěstí na manžela, který tohle fakt neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30209
2.8.16 09:40
@Ter85 píše:
Problem je to, ze nektery chlapi maji pocit, ze kdyz se bez kabelky obejdou oni, tak se bez ni preci obejde i zenska. Jemu staci jeden oblek prozranej od molu, dvoje monterky a jedny dziny, par tricek, tak na co by si zenska mela kupovat hadry, boty a kabelky? Takovy nazor ma aspon vetsina chlapu v mem okoli zivicich se rukama.

No a ještě si ten chlap ani nevšimne, jestli máš takovou nebo makovou kabelku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
2.8.16 09:41
@Honza 12 píše:
No to asi máš pravdu.. Různé barvy, to moc k pochopení není. Ale co sem jenom chlap.. V pohodě..

to jako chlap pochopit nemůžeš ale ČERNÉ boty se k letním světlým šatům prostě nehodí :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
2.8.16 09:43
@Honza 12 píše:
Dobře, trošku to upřesním. Nepočítal jsem do toho, funkční soupravy, ala, jedny boty na zimu, jedny na léto, jedny k vodě, jedny do hor, jedny na kolo. Spíš takový to, jedny takové barvy, podobné jiné barvy.. No jo zní to jako výmluva že?

nezní, ale prostě vy chlapi to máte jinak no.. většině chlapů jde o funkčnost, hodně ženským o to aby to ladilo jako celek..takže jo mám stejný typ bot v několika barvách :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
2.8.16 09:43
@Honza 12 píše:

A k těm botám. Mám několikery lodičky ruzných barev (a nepočítám ty sezónní růžové apod., Ale černé, hnědé, béžové, některé na jehlovém podpatku, jiné na menším, baleríny, mám i více kozaček, lodičky s otevřenou špičkou, uzavřené, páskové boty) k tomu klasika boty na běhání, tenisky na nošení na písek, procházky, trekové, sněhule, žabky… mám jich daleko víc než dvacet. Jasně, teď jsem napůl doma, na půl v práci, takže nevyužívám stoprocentně, ale jde o to, že nonstop ve stejných nemohu do práce chodit, ani se jedny, dvoje boty nehodí k různému oblečení, k různým příležitostem. Stejně to mám s kabelkami, oblečením, doplňky. A nepřijde mi na tom nic zvláštního, je to o stylu života, práci apod. Jak tu někdo psal, že manžel má jedny oblekové boty… můj muž jich má tolik, co já lodiček, různé barvy, vzory, střihy… a ano, nosí všechny. A není to rozmar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí