Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sabines86 výrobci bot totiž přišli na fígl, že když uvedou, že jde myslím o módní obuv (něco v tom smyslu), tak zákazník pak nemá právo na reklamaci.
, ale je videt ze to nejsou zadni hajzlici, kdyz to uznali (tolikrat
)
@micelinka píše:
@sabines86 výrobci bot totiž přišli na fígl, že když uvedou, že jde myslím o módní obuv (něco v tom smyslu), tak zákazník pak nemá právo na reklamaci.
jo jo, navymysleji si toho spoustu aby nemuseli platit ![]()
@micelinka píše:
myslím, že říkají „obuv pro volný čas“ kdysi to ukazovali i ve zprávách ![]()
@ivana-domca píše:
myslím, že říkají „obuv pro volný čas“ kdysi to ukazovali i ve zprávách
tak to ja bych je nosila jen doma když malej usne, protože to je jedniný volný čas který mam ![]()
@sabines86 píše:
tak to ja bych je nosila jen doma když malej usne, protože to je jedniný volný čas který mam
jo to by chtělo říct u reklamace, by mě zajímalo, jaký argument by si pak vymysleli
![]()
Ahoj holky,
minulý rok jsem si koupila brýle, stály mě skoro 5000kč. No a nad nosem, jak ty brýle třeba držím, když si je čistím, se mě prostě ošoupala ta barva. Byla jsem v obchodě, jestli je to na reklamaci. Prý to zkusit můžu ale že to zamítnou, jako opotřebení materiálu.
Je to v pořádku? Co myslíte?
@micelinka píše:
To je svatá pravda
Už jsem to taky slyšela. Tak fakt pozor na to ![]()
@ivana-domca píše:
jo to by chtělo říct u reklamace, by mě zajímalo, jaký argument by si pak vymysleli![]()
![]()
reklamační: „a mladá pani co máte doma za podlahu?“, ja: „plovoučku“, reklamační: " no tak to máte smůlu, to můžete jen po koberci"
![]()
@sabines86 píše:
reklamační: „a mladá pani co máte doma za podlahu?“, ja: „plovoučku“, reklamační: " no tak to máte smůlu, to můžete jen po koberci"![]()
![]()
ahoj, myslim, ze by ti to uznat meli…opotrebeni materialu bych brala jako argument az za dva roky po koupi, zkus tim argumentovat, ze preci musi mit ten material nejakou zivotnost a ty j mas kratce ![]()
@panenka87 Obávám se, že zamítnou. Jako uživatel máš povinnost nahlásit už první sebemenší závadu, aby mohli chybu napravit co nejdřív.
Já jsem dělala v reklamacích bot, hodně jsem jich uznala, ale když přišly naprosto zdemolované smradlavé a ušpiněné kopačky se žralokem, tak to nešlo - musí se reklamovat při prvním náznaku vady, to pak prodejce může a taky většinou uzná - chybu materiálu, ale pak už ne.
@panenka87 nooo takhle drahé brýle by se asi za rok ošoupat neměli. reklamovat zkusit můžeš, záleží asi jak budou férový. ja jsem reklamovala snubni prstýnek(nejlevnejsi taky nebyl), odloupla se mi z něj půlka diamantu a reklamaci mi neuznali, že prý je to opotřebenim
a že prý kdyby mi ten kamínek vypadl celý tak by to asi uznali jako vadu. tak jim říkám, ok tak ja zbytek toho kamínku vydloubnu a pak mi to teda uznáte jo??? a oni: emh, nooo, bla bla… tak jsem se na ně vyprdla a manžel mi koupil krásnej novej, sice bez diamantu, ale nevadi a kdybych ho pred nedavnem neztratila, tak ho nosím do dnes
![]()
Příspěvek upraven 09.10.12 v 10:03
@Kikla No já jsem tam šla asi za týden (dřív jsem nemohla) co jsem si toho všimla. Přítel říká, že to zas tak poznat nejde ale když už o tom vím, tak to vidím dost ![]()
@panenka87 Pak by to neměl být problém, uvidíš. Budu držet palce.