Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, když se do mne dnes přítel omylem udělal, a já mám do tří dnů dostat menstruaci, mohla bych i tak otěhotnět? Děkuji za odpovědi. ![]()
@Zabka92 píše:
Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, když se do mne dnes přítel omylem udělal, a já mám do tří dnů dostat menstruaci, mohla bych i tak otěhotnět? Děkuji za odpovědi.
Je to málo pravděpodobný, ale ne vyloučeny. Takže bych si šla pro postinor pokud by bylo těhotenství problém.
@Anonymka98777
Ahoj holky, jdu si k vám pro radu. Ms mám cykly 28 dní, ovulku sledují podle oči testu. Tento měsíc jsem měla dostat ms 29.4.
Ale zatím nedorazila. 23.4 jsem 1 den krvacela a 2 dny spinila. 27 Jsem si dělala mamatest a krásné pozitivní. Druhý den také. Pak po 1 dní meskani jsem si dělala digitální a ten je negativní. Na krvi jsem byla 3 dny před termínem ms a paní v laborce mi rekla hodnutu 0. Tak jsem z toho blázen… snažíme se rok a půl, v únoru tohoto roku se to povedlo, ale v 5 tt odešlo.. zkuste poradit
@Markeetinka udělej si test ted digitální mají menší citlivost, a jít do laboratoře před ms jsou vyhozený peníze
Dobrý den mám taky dotaz s mám 3 dny zpoždění a kojim dělala jsem si test a podle mne je negativní
Ale přítel tiká že tam něco vidí přejeme si ještě holčičku a nějak se nevede děkuji za odpověď
Ahoj holky,
již se snažíme rok a půl o miminko. Poslední menstruace byla 21.5.-24.5. další mám za deset dnů. V minulém týdnu jsem měla skoro každý den pálení žáhy a velkou únavu. Poslední tři dny je mi ráno špatně, ale nezvracím a v břichu mi bublá, ale střevní potíže nemám. V noci se budím s kašlem a jsem spocená, ale ráno jsem zas v pořádku. Pleť se mi v posledních dnech zhoršila. Miluji kafe a poslední dva dny mi nechutná. Myslíte, že má smysl si dělat test? Normálně nemám takové dotazy, ale přála bych si miminko, ale nechci si dělat test a být zklamaná, že jsem naivní. Ovulační test si nedělám a neberu ani žádné podpůrné látky.
Děkuji za odpověd a přeji krásný den.
Těhotenský test si udělej až nedorazí menzes. Teď bych doporučila test na Covid19 ![]()
@Janli píše:
Těhotenský test si udělej až nedorazí menzes. Teď bych doporučila test na Covid19
Covid 19
o tom nechci ani slyšet..všude je toho dost ![]()
@Viktorie55 tak v minulém týdnu to byli příznaky ovulace. Nic jiného. Teď žádné příznaky mít ještě opravdu nemůžeš. Tyto věci způsobuje hcg, které není ještě přítomno v krvi. Buď PMS nebo sugesce. Test zkus až v den vynechané ms.
@Jessica4 píše:
@Viktorie55 tak v minulém týdnu to byli příznaky ovulace. Nic jiného. Teď žádné příznaky mít ještě opravdu nemůžeš. Tyto věci způsobuje hcg, které není ještě přítomno v krvi. Buď PMS nebo sugesce. Test zkus až v den vynechané ms.
Děkuji moc za radu ![]()
Ahoj. Chci se zeptat myslite si ze kdyz jsem mela MS tak ze jeden den silnejsi spineni druhy den nic a treti den to co prvni. Boli me podbrisek, boli prsa mohu byt tehu ikdyz to doktorka nic nevi( byla bych 5tyden). Diky
@Muminek2209 píše:
Ahoj. Chci se zeptat myslite si ze kdyz jsem mela MS tak ze jeden den silnejsi spineni druhy den nic a treti den to co prvni. Boli me podbrisek, boli prsa mohu byt tehu ikdyz to doktorka nic nevi( byla bych 5tyden). Diky
Jak doktorka nic neví? Co těhotenský test?
Myslela jsem ze tam nic nevidela. Test jsem si nedelala myslela jsem ze mi to potvrdi doktorka.
@Muminek2209 a podle čeho usuzujes, že si v 5tt? To už by viděla aspoň gestační váček.
@EvieK píše:
@Muminek2209 a podle čeho usuzujes, že si v 5tt? To už by viděla aspoň gestační váček.
Tak to se da spocitat ne… Ale pokud by uz melo byt neco videt. Tak asi zase nic
![]()