Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Holky, já vám už nevím. Spala jsem s přítelem a on nevi jestli se do mě udělal. Prášky neberu ani kondom jsme neměli. Udělal. No jestli ho stihl včas vyndat a trošku mu neujelo. No po týdnu jsem si dělala test nic. Po dvou týdnech tsky nic a už je to 6 dni co to mám opožděné. Necítím se sem tam moc dobře cítím se unavená občas mi je tak trosku blbě ale říkám si jestli to není počasím. Vajecniky mě boji jako bych to měla dostat občas mám takovou stolici ze mě strašně boli břicho a mám to trosku řidčí ale ne jako prujem. Když jsem si dělala test po prvním synovi tak po 14 dnech mi ukázalo už ducha ale tentokrat nic ani náznak po těch 14 dnech. Co myslite? Já už jsem zmatená a zítra otviraji lekarnu mám si zajít znovu?
No tak přítel ať příště nasadí pláštěnku, s manželem jsme meli nechraneny sex 4roky a nikdy se ti nestalo, že by nevěděl zda se udělal nebo ne…
jinak nejspíš nebudeš, dnes jsou dost citlivý a menzes neprisel protože mas nervy nic vic…
@Lendie kde mate chlubeni? Jen jste sem nic smysluplného nenapsala. Jen jste sem přišla rýpla si a odešla. A většinou se stává ze potrefená Husa se vždycky ozve nebo podle sebe soudím tebe
tak proto říkám ze pardon ze se ptám takové věci se stanou. A ze jsem anonymní je moje soukromá věc a nevidím na tom nic špatného. Pouze z vaši poznámky si tady nic nevezmu. Mám právo se zeptat a ano vy mate právo napsat co chcete, ale bohužel to o vás vypovídá pouze to, že se doma asi nudíte normální dospěly člověk by si to přečetl myslel by si třeba o pr***y a odešel. Ale vám to nedalo ze?