Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Konnny píše:
No fakt, cetla jsem to.Pri kovidu ze je kriticka hranice 93, pak volat zachranku. Ja se o nejakou saturaci nikdy nestarala, tak mi to cislo utkvelo.
Tos měla hodne malo, uplne pridusena:)
No, vzala jsem si chytře ten trojkovy respirátor. ![]()
Po sundání a vydychani asi za 10 minut už 97.
@aiwwa píše:
Fakt? Já teď měla u doktora na kontrole 92, prý jistě kvůli respiratoru. Jsem zdravá.
Jsem na to koukala 95-98 normal, pod 90 hranicni, pod 80 selhavani.
Jinak - desit anebo urazet tady zakladatelku, to je hnus.
Je mlada a to je dobré. Vsak zhubne, ale ted s tim nic nenadela..Muj manzel je taky tlustej, snazi se hubnout, stalo ho to i spoustu penez za odborne vedeni a nekomu to jde fakt strasne pomalu.
@Konnny píše:
Jsem na to koukala 95-98 normal, pod 90 hranicni, pod 80 selhavani.
Jinak - desit anebo urazet tady zakladatelku, to je hnus.
Je mlada a to je dobré. Vsak zhubne, ale ted s tim nic nenadela..Muj manzel je taky tlustej, snazi se hubnout, stalo ho to i spoustu penez za odborne vedeni a nekomu to jde fakt strasne pomalu.
No, proto jsem zakladatelce psala ať zůstane hlavně v klidu.
To už je tady takový folklór, když má někdo obavy tak mu ještě naložit. ![]()
To prece dopredu nemuzes vedet, jaky budes mit prubeh. Zkus se nestresovat a prehnane nesledovat…
@aiwwa píše:
No, proto jsem zakladatelce psala ať zůstane hlavně v klidu.
To už je tady takový folklór, když má někdo obavy tak mu ještě naložit.
Nejsem příznivcem folklóru, nemám doma žádný kroj… ![]()
@bse.pedro píše:
A kolik ještě umře těch ještě mladších, hubených, a dětí, protože spousta hubených rebelů nedodržuje opatření… Co vidím kolem sebe, tak tlustí a obézní poctivě funí do roušek i na ulici, zatímco ti druzí to maj buď pod nosem, nebo pořádaj hromadný chlastačky na pozemku jednoho z nich, v karanténě se procházejí, kde se jim zlíbí…![]()
Jinak se mi líbí ta myšlenka o podvýživě těch „hrochů“… To znamená, že ti hubení a vychrtlí se přežíraj…![]()
![]()
![]()
Já na to fakt nemám žaludek, abych žral 3× denně a nebo nonstop od rána do večera…
![]()
![]()
Podvyziva samozrejme nema s tloustkou nic spolecneho. Podvyziva = nedostatek zivin v organismu.
V mem okoli lide mladsiho a stredniho veku, kteri nejsou obezni, neumiraji. Umreli zatim jen ti 2 obezni a snad to tim skonci ![]()
@cecetka píše:
Podvyziva samozrejme nema s tloustkou nic spolecneho. Podvyziva = nedostatek zivin v organismu.V mem okoli lide mladsiho a stredniho veku, kteri nejsou obezni, neumiraji. Umreli zatim jen ti 2 obezni a snad to tim skonci
Pokud sem napise nekdo obezni s covidem a vystraseny pro utechu, tak mu nenakladam a necham si tyto informace pro sebe. Rika se tomu emocni intelgence.