Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak můj bratr ti vzkazuje, že se mu tvé tělo na fotce moc nelíbí, prý jsi moc hubená
Já nestačím zírat, jak se tihle vysekaní borci rozmnožili a co si jejich ženy nechají líbit. Pár týdnů zpět úchvatný chirurg buzeruje manželku v šestinedělí, že má navíc 4 kila a dostatečně na sobě nemaká. Tady zakladatelka je na nejlepší cestě přivodit si PPP, ale tak hlavně, že manžel bude spokojený. Úcta k ženě nulová, ale nakonec kdo si jak ustele, tak si i lehne. A zakladatelko k tvé otázce, nejsi tlustá, je smutné, že se na to vůbec musíš ptát.
@Anonymní píše:
@Kunikula Strhana pardon jen me proste zajimaj i ostatni nazory a uplne od jinych lidi nez ty co me znaji..manzel je prave vysekanej no a ja se posledni dobou asi moc rozpapala protoze jsem vzdy vazila tech 55kg a to bylo v poradku…jen jsem si nemyslela ze tohle prohodi dnes
55 kg na 175 cm už je podvaha.
Jestli tolik cvičíš a navíc nejíš a vypadáš takhle, tak děláš hodně věcí hodně špatně.
Tyvado, co sis to našla za odpad? To už podle tebe na světě nejsou normální chlapi a tohle je to nejlepší, co se dá sehnat? Co je to za vztah, aby on byl s někým, kdo je pro něj hnusnej? A jak si myslíš, že s tebou bude mluvit, až budeš těhotná, priberes, po porodu nezhubnes? Pěkná budoucnost tě čeká. Chlapec má pěkně pokriveny pohled na to, co je v životě důležitý. Jestli nemáte děti, máš pořád šanci najít si někoho, komu se budeš líbit (protože to je ve vztahu normální).
@AnoNe píše:
Tyvado, co sis to našla za odpad? To už podle tebe na světě nejsou normální chlapi a tohle je to nejlepší, co se dá sehnat? Co je to za vztah, aby on byl s někým, kdo je pro něj hnusnej? A jak si myslíš, že s tebou bude mluvit, až budeš těhotná, priberes, po porodu nezhubnes? Pěkná budoucnost tě čeká. Chlapec má pěkně pokriveny pohled na to, co je v životě důležitý. Jestli nemáte děti, máš pořád šanci najít si někoho, komu se budeš líbit (protože to je ve vztahu normální).
a nebo ma doma blbenu, co se ho kazdych „5 minut“ pta, zda neni tlusta… kdyz se ho zepta po 101, tak ji odbyde „ano, jsi“, aby mel uz pokoj a ona hned bezi za epipi si postezovat a lebedi si jak ji tu dalsi blbnena zacne podporovat a spilat, jak je ten jeji hrozny
… zajimave, jak tu vetsina se navazi do chlapa, aniz by znala i druhy pohled veci…
![]()
@lejla105 a uz zase, ne neptam se ho
Dala jsem mu to vse precist a jen mi rekl ze to komentujou ty co samy vypadaj blbe
No nic, diky vsem
@Anonymní píše:
@lejla105 a uz zase, ne neptam se hoDala jsem mu to vse precist a jen mi rekl ze to komentujou ty co samy vypadaj blbe
No nic, diky vsem
Tak určitě ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, dnes jsem se od manzela dozvedela ze pry jsem tlustamerim 175cm a vazim 59 kg a opravdu jsem takova hnusna? Chodim cvicit 3× az 4× tydne silovy trenink i kardio a zacinam tomu vazne verit ze jsem tlusta a hnusna
muzete mi rict narovinu i vase nazory? Dekuju
Tlustá určitě nejsi!! Vypadáš dobře, jsi krásná holka. Chtělo by to jen trochu více posilovat a jíst dostatek bílkovin. Máš strašně hubený lýtka.
Já mám zase pocit, že vypadám hodně podobně jako ty a to mám 62 kg na 166 cm a trošičku více osvalenou postavu než ty. Objektivní pravdu o sobě ale zjišťovat nechci.😊
Příspěvek upraven 22.08.22 v 00:44
@Anonymní píše:
@lejla105 a uz zase, ne neptam se hoDala jsem mu to vse precist a jen mi rekl ze to komentujou ty co samy vypadaj blbe
No nic, diky vsem
To co Ti říká už hraničí s šikanou ![]()
Máte děti? Opravdu chceš toto poslouchat celý život ![]()
Řekni mu, ať se měsíc stravuje stejně jako ty a k tomu dal cvičí. Jsem zvědavá, na výsledky.
Ale nějak mi to nesedí, pokud skutečně cvičí a je vysekanej (jen tak mimochodem takový chlap mi přijde strašně nepritazlivej), tak by měl vědět, že jíš špatně a naopak by tě měl podporovat ve změně jídelníčku.
Tohle je spíš blb, co tě psychicky týrá.
@Pajka2020 píše:
Tlustá určitě nejsi!! Vypadáš dobře, jsi krásná holka. Chtělo by to jen trochu více posilovat a jíst dostatek bílkovin. Máš strašně hubený lýtka.Já mám zase pocit, že vypadám hodně podobně jako ty a to mám 62 kg na 166 cm a trošičku více osvalenou postavu než ty. Objektivní pravdu o sobě ale zjišťovat nechci.😊
Příspěvek upraven 22.08.22 v 00:44
Mám taky hubená lýtka a je to geneticky. Neudělám s tím vůbec nic. To je jako bys chtěla zhubnout hrubá lýtka, které máte v rodině.
@Anonymní píše:
No nic, diky vsem
jak jsem psala, s takovýmhle je lepší zhubnout těch jeho 85 kg nebo kolik
ukaž mu nějaké fotky echt anorektiček, jestli se mu budou líbit, takový ty živý kostry, jestli chce, abys taky tak vypadala