Jsem stará

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
68929
18.4.19 10:10

Je mi o rok míň a ač teda nepředstírám, že je mi 20, staře se rozhodně necítím. Mám mrňavý mimčo, sice teda bylo v plánu o dost dříve, ale člověk míní… Snažím se udržovat v kondici, mezi lidi se maluju, fakt teda je, že mám pro koho to dělat. Ta kadeřnice je teda velký rest, s miminem se tam moc nedostanu, tak holt bude muset chlap těch pár šedin vydržet, mám je ale umytý a upravený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dana112
18.4.19 10:22

@_.Emilyyy
Prosimte, ty jsi krasna i ted..POdle toho co vidím na profilovce :*

• Citovat
  • Upravit
1990
18.4.19 10:22

Mne je teda 38,vypadam o dost min a to hodne kourim :think: takze za dost muze genetika, ale hodne se da vylepsit..zacni behat, prihlas se na cviceni, az jednou zacnes, uz te to nepusti..starej se o sebe, ne kvuli nekomu jinemu, kvuli sobe..kosmetika, jdi ke kadernici, zajdi na vinko, obmen satnik..zacni pomalu a ono to pujde..treba se nech hezky nalicit, kosmeticka ti poradi..mam male dite a ver mi, ze me vse boli, kolikrat sem uplne vyrizena, ale i kdyz uz pul roku spim max 6 hodin, behat jdu aspon 3-4 krat tydne..prekonej samu sebe :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
18.4.19 10:27

Život máš takový, jaký si ho uděláš. Je mi čtyřicet, doma čtyřletý dítě a batole. Přibrala jsem, ale už se nemůžu dočkat až začnu běhat a zase ze mě bude šťabajzna. Šedivá jsem z půlky, zatím se barvím, ale těším se až zešedivím úplně a pak se vykvajznu na barvy. Mám kolem sebe ženský, který po čtyřicítce začaly ve velkým sportovat, jedna dokonce běhá maraton. Stáří je ve tvé hlavě, tak s tím něco dělej!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.19 10:43

Je mi 40 a mam 8 mesicni a predskolaka.Ted teprve mi doslo, ze co se tyka deti tak vek neni opravdu cislo. Jsem unavena, vykojena a cim dal vic hotova. Nadvahu mam z pokusu IVF velkou, jsem objednana k doktorce pres obezitu, protoze to sama nedam. Strasne malo veci muzu delat pro sebe, deti, dum a manzel v praci 6 dni v tydnu a ja si v klidu nedojdu ani na zachod. Ja byla vzdycky ten tahoun, ta pozitivni, plna planu a ted jak nemuzu tak se nam to zacina lehce rozpadat. Kazda vec me stoji dvakrat tolik sil. A neni to o to, ze by manzel nepomahal, ten ma taky dost az se o nej chvilemi bojim.

• Citovat
  • Upravit
2801
18.4.19 10:53

Mě je 40 dítě nemám a hrozím se okamžiku, kdy moje spolužačky začnou užívat život, protože mají doma 15 leté děti a já začnu ve 41 lítat kolem plen, jestli se IVF vůbec někdy zadaří. Stará jsem si doteď nepřipadala, ale díky tomuhle faktu a pak díky tomu, že jsem potkala v baru manželovu ex (je jí 29) a ta mi řekla, že v obličeji vypadám na 45, tak to mě dostalo a od té doby si stará už teda připadám, kor když vím, že manžel je o 7 let mladší než já a má mě, která vypadá, že jí táhne na 50 (dle jeho ex) :nevim:

Příspěvek upraven 18.04.19 v 11:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.19 10:57
@Anonymní píše:
Ahoj holky, je mi 40 let a cítím se staře. Mám dve už pomerně starší deti a prijdu si jako nějaká stará babka.Dost jsem přibbrala. Moje vlasy jsou mi šedivý..vzhledove vypadam jak zruda.Sex jsem nemela už hodne dlouho. Bolí me zada, kycle, vše. Jak se cítite vy holky?
Prosím moc prosím ponechejte mi anonym.

Letos mi bude 41… a zrovna teď mám období, že to snad nebylo nikdy lepší… což se ještě před půlrokem říct nedalo… musíš to změnit sama, život máš ve svých rukách… někde začni, odpíchni se… a ostatní přijde samo… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
18.4.19 10:58

Děvčata skoro nevěřím tomu, co tu čtu. Mě bude 40 za 5 let, ale doufám, že se budu cítit pořád stejně dobře a plná energie jako teď. Tedy přes den, večer po 18h uvadám a už bych jen zírala do zdi a odpočívala. Ale to jsem tak měla vždycky.
Za těch 5 let budu mít 2 děti na prahu dospělosti a nejmladšímu bude 9, takže už se vidím, jak si užíváme s manželem většího volna, častější procházky, výlety, ob den si zajdu zacvičit bez výčitek že obírám rodinu o čas (chodím i teď ale spíš s těmi výčitkami), možná si konečně pořídíme psa…vidím to ve světlých barvách :mrgreen:.

@hopsalka tomu co říká ex bych nevěřila, určitě jen plivala jed ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
18.4.19 11:03
@Aamanda píše:
Děvčata skoro nevěřím tomu, co tu čtu. Mě bude 40 za 5 let, ale doufám, že se budu cítit pořád stejně dobře a plná energie jako teď. Tedy přes den, večer po 18h uvadám a už bych jen zírala do zdi a odpočívala. Ale to jsem tak měla vždycky.
Za těch 5 let budu mít 2 děti na prahu dospělosti a nejmladšímu bude 9, takže už se vidím, jak si užíváme s manželem většího volna, častější procházky, výlety, ob den si zajdu zacvičit bez výčitek že obírám rodinu o čas (chodím i teď ale spíš s těmi výčitkami), možná si konečně pořídíme psa…vidím to ve světlých barvách :mrgreen:.@hopsalka tomu co říká ex bych nevěřila, určitě jen plivala jed ;)

Tak mám to jako ty, taky jsem plná energie, pořád bych něco podnikala, jo mám problém s kyčlí, ale nepodléhám tomu, je mi fajn, takže nemyslím si, že za pár let spadneš do nějaké letargie či „beználady“, já jsem taky celkem optimista, ale ta trubka mi dala, možná plivala jed, ale dopadl přesně na místo, možná to beru hůř proto, že ona je opravdu mladá, všechno jí teprve čeká a zřejmě ani nebude tak stará matka jako já, má prostě náskok, tak mě to spíš zamrzelo a začala jsem o tom uvažovat v širších souvislostech a zaplácla se tam asi trochu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
18.4.19 11:03
@Anonymní píše:
Ahoj holky, je mi 40 let a cítím se staře. Mám dve už pomerně starší deti a prijdu si jako nějaká stará babka.Dost jsem přibbrala. Moje vlasy jsou mi šedivý..vzhledove vypadam jak zruda.Sex jsem nemela už hodne dlouho. Bolí me zada, kycle, vše. Jak se cítite vy holky?
Prosím moc prosím ponechejte mi anonym.

Tak mlada nejsi ale ani stará…Taky si nekdy prijdu stará :nevim: asi je to normal :nevim: Dbej o sebe to je zaklad pokud máš šedivé vlasy není nic jednoduššího nez je obarvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
18.4.19 11:10
@hopsalka píše:
Tak mám to jako ty, taky jsem plná energie, pořád bych něco podnikala, jo mám problém s kyčlí, ale nepodléhám tomu, je mi fajn, takže nemyslím si, že za pár let spadneš do nějaké letargie či „beználady“, já jsem taky celkem optimista, ale ta trubka mi dala, možná plivala jed, ale dopadl přesně na místo, možná to beru hůř proto, že ona je opravdu mladá, všechno jí teprve čeká a zřejmě ani nebude tak stará matka jako já, má prostě náskok, tak mě to spíš zamrzelo a začala jsem o tom uvažovat v širších souvislostech a zaplácla se tam asi trochu. :oops:

Ex je přece ex z nějakého důvodu, kašli na ni a užívej si života, mladší už nebudeme tak nezbývá než si ho naplno užívat teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15156
18.4.19 11:14

Je mi 42let, mladsi dceři bude 5 let, vlasy si barvim, tlustá nejsem, chodím běhat, občas mě bolí záda, ale to mě bolely i v 25letech.. Stará si nepřipadám ani snad nevypadám, hlavně díky malé dceři ani nemám narok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
18.4.19 12:21

Tak mne je 44 a nic me netrapi, neboli. Vlasy si barvim, ale mam jen par sedin nahore. Oblecu porad stejnou velikost, jak na stredni skole. Ale zadarmo to neni. Musis o sebe pecovat, mladi je v cudu, zdravi a pohoda se uz musi zaslouzit. Zdrave jez, donut se k nejake aktivite, idealne venku, energie bude vic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
18.4.19 12:28
@Lenka_Hal píše:
Tak mne je 44 a nic me netrapi, neboli. Vlasy si barvim, ale mam jen par sedin nahore. Oblecu porad stejnou velikost, jak na stredni skole. Ale zadarmo to neni. Musis o sebe pecovat, mladi je v cudu, zdravi a pohoda se uz musi zaslouzit. Zdrave jez, donut se k nejake aktivite, idealne venku, energie bude vic…

Presne tak! Mne je o dva min a jsem na tom stejne.Ale chce s tim neco delat. Jinak ja jsem uz babicka a kdyz na me vnouce vola-babi, často vidim prekvapene vyrazy ve tvarich lidi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
18.4.19 12:55

@freeport V tvem veku jsem zrovna rodila :lol: Na babi si budu muset jeste pockat. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová