Jsem už zoufalá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.11.20 20:50
@BeaL píše:
Dávno tomu, již dávno, co jsem pracovala s penězi. A už nikdy více! :cert: No ale: nám také někdo ukradl občas něco (kdo k penězům měl přistup), a my hloupé jsme se proti tomu neozvaly.

Sice jsi nenapsala vše, ale stačí mi, co vím: Děláš s penězi roky a nikdy jsi neměla manko. (V tom máš můj obdiv! :kytka: ) A teď najedno 3 měsíce každý den. A drobné částky, které se nerovnají jedné bankovce, třeba stovce, ale naznačují, že ses spletla vícekrát. 30 Kč, 70 Kč… Je to do očí bijící: někdo to krade! A drobné částky (a je to evidentně blb, protože by měl ukrást 50 Kč, 100 Kč, 20 Kč - to by vypadalo, že ses přepočítala. Hm, pak by ses ale mohla občas přepočítat i tak, že by ti převyšovalo 10 Kč, 20 Kč… že jo? No s tím ten blbec evidentně nepočítá.) V tomhle mám úplně jasno, že to někdo krade.

Jenomže ve tvém případě to není všechno :,(. Podle toho, co jsi sdělila, je dost pravděpodobné, že v tom jede VÍC LIDÍ. Sama říkáš, že jsou příbuzní. Takže jenom zopakuji to, co tu už víckrát zaznělo: VYSER SE NA NĚ! Najdi si druhé místo. Protože tu ti nikdo a nic nepomůže. Jenom bys zbytečně přemýšlela a trápila se tím. Kdybys měla čekat na konec výpovědní lhůty, dala bych jim to sežrat: dokázala bych, že ti nic nechybí - tzn. zajištění kasy, abys do ní šla jenom ty a pak závěrečné počítání spolu s tou, kterou odevzdáváš kasu. Pokud ne, napiš si dvakrát rozpis peněž: 25× 1000, 50× 500 atd. i všechny mince!!! Jeden rozpis nechej v kase, ať ta kráva, která ji bude ráno přebírat, netvrdí, že tam najednou „něco chybí“, když ti večer všechno souhlasilo. (Protože ano, ta evidentně kradla také!!! :cert: :cert: :cert: ) A druhý rozpis si vem domů, abys měla důkaz. Pak samozřejmě nezaplatíš ani cent!

Hezké Vánoce Tobě někde v klídku doma, ať se v obchodě poserou!

Tak nad výpovědí jsem už taky uvažovala, protože to takhle dlouhodobě nejde. Ale už mi z toho opravdu hrabe. Jen se bojím teď v týhle době měnit práci a taky jsem tam byla opravdu spokojená, až teď tou poslední dobou…
Stejně mám dvouměsiční výpovědní lhůtu tak nevím, ale budu muset něco dělat, protože jde i o mou psychiku a i o peníze…

• Citovat
  • Upravit
2780
23.11.20 21:19

Podívej se po nové práci a zkus se dohodnout na výpovědí dohodou. Jestli se tě budou chtít zbavit, nebudeš tam muset být 2 měsíce.
Já jsem takhle zkratkovitě dala výpověď koncem září. Jeden den jsem se naštvala a druhý jsem podala výpověď, byl konec měsíce. Příští týden nastupuju do nové práce. Ty 2 měsíce utekly jako voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32170
24.11.20 07:06

Normálně si při počítání udělej výčetku, jakou minci a bankovku tam máš a kolikrát…ať u toho s tebou někdo je a podepíše se pod to, že to taky viděl…a ofoť si to třeba do telefonu…papír nech u těch spočítaných peněz…až bude někdo tvrdit, že je to jinak, máš důkaz, že není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat