Jsem v nouzi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
423
18.4.20 17:39

@Trojlístek dostavit se UP je jedina starost nezaměstnaného jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: možná pár případů opravdu nema v živote jine starosti, ale vetsina denně sedi na netu, píše motivacni dopisy, posílá životopisy a chodí na pohovory. To přesně můj chlap dělal. Jasné že prodavačka si najdeje treba praciv driv, ale pak jsou obory, kde delaji nekolik kol výběrek, je trebat se na připravovat atd. A penize z podpory fakt nejsou nic moc. Takze tim padem jsou starosti… takze asi neco nedochází tobe. Ja nikoho nechci omlouvat ale rozdil je, pokud nekdo druhy den zavola a omluvi se, nebo vubec nereaguje, nebo se to stane treba podruhe atd. Proste problém je, ze se tyhle veci neposuzuji indiviualne, ale podle nějakých nastavenych mustrů. Takhle je to bohuzel na uradech vsude. A mám s tím celkem výrazné zkušenosti, a ne jako klient, takže vím, o čem mluvím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37905
18.4.20 17:53
@Janaalena píše:
Proste problém je, ze se tyhle veci neposuzuji indiviualne, ale podle nějakých nastavenych mustrů. Takhle je to bohuzel na uradech vsude. A mám s tím celkem výrazné zkušenosti, a ne jako klient, takže vím, o čem mluvím. ;)

Jasné, vždyť my jsme tu kvůli ním a oni/y nás krmí, a ne naopak… :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí