Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jela bych pokud bych necítila vůbec kopání a měla z toho špatný pocit. Že je kopání slabší může být tím, že teď má holt nožičky jinde, kde je tolik necítíš. Prubla bych tu čokoládu nebo ještě lépe sladké pití, po džusu byli moji jako diví.
@Veny89 Malá měla dny, kdy mi v břiše škytala třeba i 6× denně a někdy i 15 minut, pak zase měla dny, kdy neškytala vůbec. To jí zůstalo až doteď a to jí bude za chvilku rok. Někdy celý měsíc neškytne a pak má den, kdy škytá skoro pořád. To škytání v bříšku si pamatuju, protože mi trvalo hooodně dlouho, než mi vůbec došlo, co to vlastně je. ![]()
Edit: Ještě k zakladatelce, já když měla obavy, dala jsem si čokoládu nebo sklenici coly. To vždycky zabralo. ![]()
@nikcahejna píše:
Ahoj, chtela jsem se maminky zeptat, zda je normalni ve 28 tt skoro dva dny cejtit od mimca kopani hodne slabe a nebo skoro vubec, stim ze mi brichoni chvilkama skuba jako kdyby mimco meloskitavku ale vzhledem k tomu ze je to moje prvni tehu, tak mam trochu obavy :/ ze je neco spatne, ale nechci hned letet na pohotovost tak se predem takhle zeptam
Je normální silet.. Když malého necítím víc jak 2 h, tak taky plasim.. Někdy sebou strašně mele, někdy je podezřelý klid.. Mě pomáhá Angelsound.. Poslechnu a vím, že je v klidu ![]()
Já když necítím, tak šťouchnu do břicha…většinou se nějakým pohybem ozve. Oni každé dítě je taky jiné…prvního jsem musela šťouchat furt, tenhle o sobě dává vědět mnohem víc.