Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Popravdě, myslím, že teď to s brigádou tak jednoduché nebude a jako zaměstnavatel bych dala přednost téměř každému před těhotnou
navíc, co bys tedy chtěla dělat? Co umíš, jakou máš školu?
Podle mě „lehkou“ brigáda - je třeba prodej ve Fortuně - přijímat sazku/sportku atp. Tam budeš mít sedavou práci.
Zkusila bych jít dělat do call centra, tam sedíš a mluvíš do telefonu. Nic moc práce, ale pár měšíců se to dělat dá.
@FraDeu
To ne, vypisuje sázky na tabule, takže půl pracovní doby stojí na štaflích.
A co máš vystudovano? Ale úplně nevím co by si chtěla dělat, když ti není dobře a máš problém i po kontrole u doktora. Musíš se poohlédnout po okolí jestli nekde nehledaji výpomoc, ale to bývají většinou manuální práce. Spousta lidi je teď po covidu bez práce.
Není ti dobře, řidičák nemáš, tahat věci ne, tak jakou mas představu? Call centrum?
Zřejmě pro tebe žádná brigáda nebude vhodná, když ti je furt zle.
Řidičák nemám, no a? Ne každý se cítí na to být řidič. Tahat těžké věci by se snad neměly, pokud vim. Určitě ne x kilový paleťák se zbožím.
A to, že mi není dobře, mohu snad za to?
Po ukrutném nechutenství k jídlu v 1. trimestru to vyměnil nízký tlak a slabost.
A každá koruna se vždy hodí.
Tak snad se postara otec ditete ne? Ty odpočívej. Stejne vsude potřebuješ potvrzení od doktora a nikdo te nevezme…
No, ona ta únava může přejít. Napadá mě točení zmrzliny. Nějaké hlídání v muzeu, galerii. A dál fakt nvm, když ti je špatně.
No okoukla bych nabidky brigad v miste a zvazila, co zvladnu. Napada me taky treba doucovani pres Skype. Zalezi, co umis, prace hlavou lze leckdy z domova.
A já už bych se nestresovala. Půjde to na tobě vidět, dobře ti není a to počasí taky nepřidá. Zůstaň doma a těš se s přítelem na miminko.
Jistě je velmi movitý, když si můžete dovolit dítě, aniž bys Ty někdy pracovala.
![]()
Zdravím všechny,

předem bych chtěla upozornit rýpaly ať nekomentují. Děkuji
Je mi 20 let, právě jsem dostudovala a čekám miminko. Chtěla bych si najít nějakou brigádu aspoň na pár měsíců (jsem 14tt). Přítel chodí do práce, kamarádky nemám a nechci sedět doma na zadku a užírat se.
Máte někdo nějaký tip kde by mě mohli vzít? Přemýšlela jsem o drogerii, Kik, pepco, ale tam se hodně vybaluje těžké zboží
Jelikož nemám ŘP tak se nemůžu ani nikam moc dostat.
A co je největší problém tak mi furt není dobře, trápí mě nízký tlak, únava a slabost.
Jen když jedu na kontrolu tak pak celé odpoledne prospím.
Budu ráda za všechny rady