Jsem vztahovačná? Aneb lidi, co pokárají moje dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26335
8.8.16 20:52
@Aubrys píše:
A on se ve svém věku nemusí zas tolik rozčilovat no.

to je jak u blbejch na dvorku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
8.8.16 20:52
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
8.8.16 20:56

Oni to jsou takove dohady, kdovi, jak bysme reagovaly my, na miste zakladatelky v tu chvili. Kazdy bude hajit sve dite, i kdyz nekdy dobre vime, ze ten kdo ho pokaral ma pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
8.8.16 20:57

@LadyBrigit

asi jsem divná, ale pokud dostane mé dítě vynadáno zaslouženě, tak ho bránit nebudu. A rodinu kvůli tomu taky nezatratím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
8.8.16 20:58

Nečetla jsem celou diskuzi. Kult dítěte považuju za docela zlo. Ale ono to „natvrdlá“ začlo působit ihned. Neměla jsi dopustit, aby tvoje dcera svým chováním obtěžovala příbuzné. Nikdo na to není zvědavý. Já nemam problém okřiknout mou neteř, když vyloženě zlobí a ségra s tím vážně nemá problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
8.8.16 21:00

@neumisa Ale já jsem jí nebránila nějak okatě. Pouze jsem popisovala svoje pocity. Na nikoho jsem se křivě nepodívala, že si něco dovolil. Jen jsem byla překvapená, jak vyjekl. Na nikoho já nekřičela, co si to dovoluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
8.8.16 21:04

@Aubrys

já pořád nechápu, co řešíš. Víš, že máš dítě otravu a divíš se, že se to někomu nelíbí? Necháš zajít otravování dítěte takj daleko, že se dotyčný musí sám hlasitě ohradit a místo, abys sklapla uši a děcku vysvětlila, že tudy cesta nevede, tak přestaneš k rodině jezdit?

Pokud bys zakročila včas, švagr by nemusel zvyšovat hlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
8.8.16 21:09

@neumisa Moje dítě je otrava asi jen pro pár lidí. A proč bych měla sklapnout jako? :) Já tam budu jezdit sporadicky, jen když tam budou děti. Jinak důvod není. Moje dcera má kamarády jinde, tak je to úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.8.16 21:11
@Aubrys píše:
@neumisa Moje dítě je otrava asi jen pro pár lidí. A proč bych měla sklapnout jako? :) Já tam budu jezdit sporadicky, jen když tam budou děti. Jinak důvod není. Moje dcera má kamarády jinde, tak je to úplně v pohodě.

Už si zase protiřečíš. Na začátku jsi psala, že je vyčůraná a jelikož ví, že nepochodí u vás, zkouší to na ostatní. Takže těch pár lidí asi nebude jen dva, že? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
8.8.16 21:12

@Aubrys

proč bys měla sklapnout (míněno obrazně, abys to nebrala jako urážku)? třeba proto, že tvé výchovné pochybení musel řešit někdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
8.8.16 21:12

@Aubrys diskuzi jsem ani nedočetla, snesly se tady na tebe jak hejno slepic. Já myslím, že to nikam nevede :nevim: jen se tu budeš trápit nad nepochopením. Drtivá většina z tvého stručného popisu zná detailně charaktery jednotlivých členů tvé rodiny a ví, že chyba je 100% na tvé straně, oni jsou v plném právu, skvělí, úžasní lidé a tvoje dítě je nevychovaný spratek, který neustále obtěžuje své okolí a je natvrdlý.
Se na to vyprdni :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
8.8.16 21:13

@unuděná Joo, nachytalas mě. Protiřečím si! Ne, já jsem na to zvyklá, jako její maminka. Že jí pořád napomínám a kárám. Doma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
8.8.16 21:16

@neumisa Výchovné pochybení :roll: No, jak myslíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.8.16 21:18
@Aubrys píše:
@unuděná Joo, nachytalas mě. Protiřečím si! Ne, já jsem na to zvyklá, jako její maminka. Že jí pořád napomínám a kárám. Doma!

Aha, takže se snažíš vychovávat doma, ale před ostatními má být dokonalá? A napomenutí na veřejnosti by tě nějak snížilo jako matku nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
8.8.16 21:22

@unuděná jejda, tak už ji tady chytejte fakt za každé slovo :roll: jste extrémistky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí