Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Nika079 píše:
@mehaaja Salko, akorát se mi to automaticky opravilo a já si nevšimla. Pardon, už jsem editovala.
Salko miluji, ale při té ceně mě brní ruka, takže jsem ho neměla spoustu let.Na Vánoce jsem ho chtěla koupit.
@vejilka já ho kupuji jen v akci, ale naštěstí mi naposledy fakt nechutnalo, bylo takové jakoby už zkysle. Naštěstí ![]()
@Anonymní píše:
Dnes jsem si koupila dvě balení s tím, že to od zítřka hodně omezim
Všechny diety a omezení začínají od zítra
Ale být tebou, nehrotila bych to tak, povolila bych si jedno balení denně a je, jak tak o tom přemýšlím, tak mám taky každý den něco sladkého a taky nejsem tlustá. Zase je to lepší, než cigareta. Holt každý máme něco ![]()
@Sonarka píše:
Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…Všechny diety a omezení začínají od zítraAle být tebou, nehrotila bych to tak, povolila bych si jedno balení denně a je, jak tak o tom přemýšlím, tak mám taky každý den něco sladkého a taky nejsem tlustá. Zase je to lepší, než cigareta. Holt každý máme něco
Ale víš jak všude píšou cukr- bílý jed. Jestli ta cigareta není nakonec škodlivá méně, než to Metro ![]()
@GabinkaCh píše:
Ale víš jak všude píšou cukr- bílý jed. Jestli ta cigareta není nakonec škodlivá méně, než to Metro
Tak je jasný, že všeho s mírou
Ono prý nezáleží na tom, co sníme, ale kolik toho sníme a jak často
Já bych si dobroty nemohla odepřít, ale zase je nemusím mít každý den. Jediný bez čeho se neobejdu, je kafe, to je takovej můj rituál.
@Anonymní píše:
Složení mi nevadí, chutná mi to tak to jím
@Sonarka píše:
Tak je jasný, že všeho s mírouOno prý nezáleží na tom, co sníme, ale kolik toho sníme a jak často
Já bych si dobroty nemohla odepřít, ale zase je nemusím mít každý den. Jediný bez čeho se neobejdu, je kafe, to je takovej můj rituál.
Na kávě jsem závislá také. Denně bohužel tak 3-4 hrnky ![]()
Ty voe, mela jsem to jednou v zivote, jeden kousek a bylo to tak sladky, ze me to malem porazilo, na sladky moc nejsem, obcas si samozrejme dam, ale tohle uz bylo fakt moc. Tri baleni to je masakr, cukrovku si neuzenes, ale to slozeni je taky sila, pri tom mnozstvi co denne snis.
Tak já jsem si v těhotenství vypěstovala závislost na mrkvi a stále mě to drží. Může se to zdát neškodné, ale už začínám mít oranžové dlaně ![]()
@Nika079 V Albertu mají tu jejich značku, asi za 26 korun, možná trochu víc, nevím přesně. Ale určitě bylo do 30,–.
@vejilka píše:
Na kávě jsem závislá také. Denně bohužel tak 3-4 hrnky
Tak ona káva není nijak nezdravá, horší to je, pokud si ji někdo sladí 5 kostkami cukru a smetanou
Ale sama o sobě neškodí, mírně zvyšuje tlak a zrychluje metabolismus. Já si dávám taky 2-3 denně, hlavně ji musím mít po ránu a po příchodu do práce ![]()
@Sonarka píše:
Tak ona káva není nijak nezdravá, horší to je, pokud si ji někdo sladí 5 kostkami cukru a smetanouAle sama o sobě neškodí, mírně zvyšuje tlak a zrychluje metabolismus. Já si dávám taky 2-3 denně, hlavně ji musím mít po ránu a po příchodu do práce
No já už nesladim dobrý 4 roky. A bez mléka piju taky tak půl roku. Dřív půl na půl a kolikrát i těch kafí bylo víc. Naštěstí tedy hodně piju.Ale hned ráno vstanu a zapínám konvici ![]()
Mám taky závislost - u mě je to ale jiné… nejšťastnější jsem, když jim pořad dokola to samé. Takže už dva roky jim k snídani mango, banán, bílý řecký jogurt a vlašaky. K obědu okurku, papriku, cedar a plátek lososa. K večeři brokolicovou polévku s čočkou nebo cizrnu s ryzí a tunakem. Občas objevům nového favorita, jako třeba teď kysane zelí s jablkem a jim to pořad dokola. Radši to sem dávám anonymně, protože nechci, abyste věděli, kdo je ten magor.
Kup si 5 balení a sněz je najednou, aby Ti z toho bylo špatně a už to víc nebudeš chtít.