Jsou vám vaše děti podobné?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
26.9.20 23:22

Nejstarší je mix mě a svého otce. Prostřední je po otci, až na vlasy. Nejmladší je zatím moji kopií.
Jinak mám modrookou blondýnu, hnědookoi zrzku, šedookou brumetku
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
26.9.20 23:31

Zrovna dnes jsme se s nejstarší dcerou bavily, jak je ta jejich sourozenecká tlupa různorodá. Najdou se dvojice dětí, kde jsou shodné znaky patrné, a naopak u některých by neznalý člověk asi neuvěřil, že jsou sourozenci. Přitom rodiče mají všichni stejné.
Ale asi to bude tím, že jsme s mužem fyzicky hodně odlišné typy a tak je škála nejrůznějších znaků a rysů, které se u našich dětí uplatnily, hodně široká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
26.9.20 23:50

Moje obě děti jsou podobné tatínkovi a to opravdu hodně. Jdou oba do jejich rodiny. Já jsem ustřelený kecky a manžel má skoro dva metry. Holka má 10 let a už tahá moje trička. Syn má po mě oči, ale jen barvu. To je vše :D opravdu si je bezpečně pozná :D já jsem zase celá táta. Z mamky nemám lautr nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
26.9.20 23:59

Děti mají oči hnědé po taťkovi, u staršího můžu říct že po mě má zuby :mrgreen: jinak celej táta. Povaha po mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.20 00:17

Dcera je povahove, zatim dost podobna mne. Vzhledove taky, ma moje rysy, jen ma svetle vlasy a oboci, jinak pigment, oci rysy i povaha cela ja. V pripade druheho ditete bych byla velmi zvedava, protoze by bylo s jinym otcem, nez s prvni dcerou, ale vzhledem k tomu, ze dcera je temer samovychovavaci bych si to musela hodne dobre rozmyslet!! :mrgreen:
Jinak dva sourozenci cely otec, ja a dalsi sourozenec cela matka. Nemaji si co zavidet :mrgreen: kazdopadne genetika je uchvatna. Jako zivot sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.20 00:19

Jinak kdysi kdyz mi znamy poslal fotku jeho a otce, tak jsem mu psala, ze jsou si neskutecne podobni, a on mi pak napsal, ze otec neni jeho biologicky :mrgreen:..takze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9098
27.9.20 00:31

@smutný.smajlík jo, občas si jsou podobní i úplně cizí lidi… na střední v prváku vystupovala spolužačka z auta a nadšeně obouruč mávala na rozloučenou řidiči, až dokud nezmizel z dohledu. V obličeji si byli opravdu dost podobní, tak jsem jí to řekla s tím, že jí to udělá radost, když mají s taťkou takový dobrý vztah, jenže ten prošedivělý pán byl její partner :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
27.9.20 00:56

@Netopirek Tý jo! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
27.9.20 01:05
@impossible píše:
Jen tak pro zajímavost. Jsou na vás, vaše děti podobné? Někdo má děti jak se říká „přes kopírák“, někde podobnost není. Třeba moje dcera je kopie švagrové, s čímž jsem se nikdy nesetkala. Kamarádka má tři dcery - první je tmavovlasá a tmavooká - druhá je modrooká blondýna - třetí je zelenooká a hnědovlasá. Rodiče jsou oba - tmavé oči, tmavé vlasy. Ta genetika je fakt zvláštní, že jo? Nebo sousedka má 4 děti. Rodiče jsou hnědoocí, ale jejich děti - dvě děti hnědé oči a dvě modré oči. Takových těch rodin, kde je jsou děti na své rodiče velice podobné, v okolí nemám. Jak jste na tom vy? :)

A ja manzel jsme vzhledove protipol, ja mala drobna prirozena blondynka, on vysoky tmavooky, tmavovlasy, dobre staveny a stihly.

Deti se nam povedli namixovane. Na prvni pohled se deti podobaji na mne, protoze jsou obe blondate a modrooke po mne. Ale kdyz se divam na starsi dcerku vice pozorne, vidim v tolika detailech manzela. Ma jeho oboci a dlouhatanske az neprirozene tmave rasy k tem blond vlaskum a davaji ji vyzor mrkaci panny, protoze ma velke krasne modre oci a k tomu uplne absurdni huste, tmave a nadherne rasy. Bude vysoka a dobre rostla po manzelovi a bohuzel i chlupata. Ma to sve vyhody, uz ted na 3 letech ma hustejsi vlasy nez ja, ale nohy si bude asi moct holit 2× denne. :mrgreen:

No a syn jsem pry cela ja, ale uvidime, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
27.9.20 01:24

Syn má oči po mně, dcerka po otci. Mám pocit, že syn je celý můj brácha, dcerka celý tatínek (tchyně ). Přitom jsou děti, až na oči, jako vejce vejci. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nebudu lhát, jednu dobu mě mrzelo, že dcerka vypadala hodně na tchyni a litovala jsem ji, aby nebyla jako ona. :oops: Ale mám ještě malé děti a věřím, že se jejich rysy můžou trochu změnit. :D

Příspěvek upraven 27.09.20 v 01:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.20 01:24
@Serpentini píše:
@smutný.smajlík jo, občas si jsou podobní i úplně cizí lidi… na střední v prváku vystupovala spolužačka z auta a nadšeně obouruč mávala na rozloučenou řidiči, až dokud nezmizel z dohledu. V obličeji si byli opravdu dost podobní, tak jsem jí to řekla s tím, že jí to udělá radost, když mají s taťkou takový dobrý vztah, jenže ten prošedivělý pán byl její partner :oops:
:potlesk: sikovny „tatinek“ :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
27.9.20 03:12

Kluk je povahově po mně. Ale jinak je to kopie svého táty a bratrance.

• Citovat
  • Upravit
373
27.9.20 06:36

Syn je manželova kopie, jen má modré oči po mě a taky stejnou krevní skupinu jako já :mrgreen: oni mají ale fakt dost silný geny, vypadají všichni stejně od dědy až po našeho syna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
27.9.20 06:59

Obe holky jsou cela ja, ja jsem cela mama a mama babicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
27.9.20 07:15
@scentini píše:
Obe holky jsou cela ja, ja jsem cela mama a mama babicka.

Aspoň všichni víte jak budete vypadat ve stáří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky