Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Nejstarší je mix mě a svého otce. Prostřední je po otci, až na vlasy. Nejmladší je zatím moji kopií.
Jinak mám modrookou blondýnu, hnědookoi zrzku, šedookou brumetku
![]()
Zrovna dnes jsme se s nejstarší dcerou bavily, jak je ta jejich sourozenecká tlupa různorodá. Najdou se dvojice dětí, kde jsou shodné znaky patrné, a naopak u některých by neznalý člověk asi neuvěřil, že jsou sourozenci. Přitom rodiče mají všichni stejné.
Ale asi to bude tím, že jsme s mužem fyzicky hodně odlišné typy a tak je škála nejrůznějších znaků a rysů, které se u našich dětí uplatnily, hodně široká.
Moje obě děti jsou podobné tatínkovi a to opravdu hodně. Jdou oba do jejich rodiny. Já jsem ustřelený kecky a manžel má skoro dva metry. Holka má 10 let a už tahá moje trička. Syn má po mě oči, ale jen barvu. To je vše
opravdu si je bezpečně pozná
já jsem zase celá táta. Z mamky nemám lautr nic
Děti mají oči hnědé po taťkovi, u staršího můžu říct že po mě má zuby
jinak celej táta. Povaha po mě.
Dcera je povahove, zatim dost podobna mne. Vzhledove taky, ma moje rysy, jen ma svetle vlasy a oboci, jinak pigment, oci rysy i povaha cela ja. V pripade druheho ditete bych byla velmi zvedava, protoze by bylo s jinym otcem, nez s prvni dcerou, ale vzhledem k tomu, ze dcera je temer samovychovavaci bych si to musela hodne dobre rozmyslet!! ![]()
Jinak dva sourozenci cely otec, ja a dalsi sourozenec cela matka. Nemaji si co zavidet
kazdopadne genetika je uchvatna. Jako zivot sam.
Jinak kdysi kdyz mi znamy poslal fotku jeho a otce, tak jsem mu psala, ze jsou si neskutecne podobni, a on mi pak napsal, ze otec neni jeho biologicky
..takze ![]()
@smutný.smajlík jo, občas si jsou podobní i úplně cizí lidi… na střední v prváku vystupovala spolužačka z auta a nadšeně obouruč mávala na rozloučenou řidiči, až dokud nezmizel z dohledu. V obličeji si byli opravdu dost podobní, tak jsem jí to řekla s tím, že jí to udělá radost, když mají s taťkou takový dobrý vztah, jenže ten prošedivělý pán byl její partner ![]()
@impossible píše:
Jen tak pro zajímavost. Jsou na vás, vaše děti podobné? Někdo má děti jak se říká „přes kopírák“, někde podobnost není. Třeba moje dcera je kopie švagrové, s čímž jsem se nikdy nesetkala. Kamarádka má tři dcery - první je tmavovlasá a tmavooká - druhá je modrooká blondýna - třetí je zelenooká a hnědovlasá. Rodiče jsou oba - tmavé oči, tmavé vlasy. Ta genetika je fakt zvláštní, že jo? Nebo sousedka má 4 děti. Rodiče jsou hnědoocí, ale jejich děti - dvě děti hnědé oči a dvě modré oči. Takových těch rodin, kde je jsou děti na své rodiče velice podobné, v okolí nemám. Jak jste na tom vy?
A ja manzel jsme vzhledove protipol, ja mala drobna prirozena blondynka, on vysoky tmavooky, tmavovlasy, dobre staveny a stihly.
Deti se nam povedli namixovane. Na prvni pohled se deti podobaji na mne, protoze jsou obe blondate a modrooke po mne. Ale kdyz se divam na starsi dcerku vice pozorne, vidim v tolika detailech manzela. Ma jeho oboci a dlouhatanske az neprirozene tmave rasy k tem blond vlaskum a davaji ji vyzor mrkaci panny, protoze ma velke krasne modre oci a k tomu uplne absurdni huste, tmave a nadherne rasy. Bude vysoka a dobre rostla po manzelovi a bohuzel i chlupata. Ma to sve vyhody, uz ted na 3 letech ma hustejsi vlasy nez ja, ale nohy si bude asi moct holit 2× denne. ![]()
No a syn jsem pry cela ja, ale uvidime, no.
Syn má oči po mně, dcerka po otci. Mám pocit, že syn je celý můj brácha, dcerka celý tatínek (tchyně ). Přitom jsou děti, až na oči, jako vejce vejci.
Nebudu lhát, jednu dobu mě mrzelo, že dcerka vypadala hodně na tchyni a litovala jsem ji, aby nebyla jako ona.
Ale mám ještě malé děti a věřím, že se jejich rysy můžou trochu změnit. ![]()
Příspěvek upraven 27.09.20 v 01:28
@Serpentini píše:
@smutný.smajlík jo, občas si jsou podobní i úplně cizí lidi… na střední v prváku vystupovala spolužačka z auta a nadšeně obouruč mávala na rozloučenou řidiči, až dokud nezmizel z dohledu. V obličeji si byli opravdu dost podobní, tak jsem jí to řekla s tím, že jí to udělá radost, když mají s taťkou takový dobrý vztah, jenže ten prošedivělý pán byl její partner
Kluk je povahově po mně. Ale jinak je to kopie svého táty a bratrance.
Syn je manželova kopie, jen má modré oči po mě a taky stejnou krevní skupinu jako já
oni mají ale fakt dost silný geny, vypadají všichni stejně od dědy až po našeho syna ![]()
@scentini píše:
Obe holky jsou cela ja, ja jsem cela mama a mama babicka.
Aspoň všichni víte jak budete vypadat ve stáří ![]()