Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Alušáček ano, vsichni vidi podobu jako ty a to je dle testu vylouceny chlap… Druhy potvrzeny.
@Alzbeta4 píše:
@Alušáček ano, vsichni vidi podobu jako ty a to je dle testu vylouceny chlap… Druhy potvrzeny.
Není to fuk? Je zdravá? Miluješ jí? Tak neřeš podobu, můj bratr vypadá jak kdyby si ho matka udělala s Mexičanem. Víš kolik se tam zamíchá genů? Já do pěti let vypadala jako matka a od školy jako otec a zůstalo mi to. A bratr nevypadá ani jako jeden a to do teď a je mu 19. A s tím milencem jsem to nějak nepobrala
Můj syn je celý jeho otec, to je naprosto v pořádku
ale moje dcera je celá tchýně, to mě může jebnout ![]()
@Nanys94 píše:
Můj syn je celý jeho otec, to je naprosto v pořádkuale moje dcera je celá tchýně, to mě může jebnout
@Nanys94 píše:
Můj syn je celý jeho otec, to je naprosto v pořádkuale moje dcera je celá tchýně, to mě může jebnout
Moje dcera je kříženec mojí mámy a tchýně ![]()
Dcera je moje kopie, vzhledem i chovanim (jakoze obcas mi prijde, ze vidim pred sebou sebe v tom veku a bracha si nas na fotkach zdalky plete
).
Malej je taky spise po mne.
Mimochodem ja blond a modre oci a manzel tmavovlasy hnedooky
ale jsou jeho ![]()
Příspěvek upraven 07.12.23 v 12:48
@boball Teď jsi mě pobavila
kříženec ![]()
Moje prvorozená je podobou tchýně, druhorozená je celá manžel. Ráda bych, aby byl někdo konečně podobný mně, asi by to chtělo chlapečka
![]()
@sojka20 píše:
@boball Teď jsi mě pobavilakříženec
Moje prvorozená je podobou tchýně, druhorozená je celá manžel. Ráda bych, aby byl někdo konečně podobný mně, asi by to chtělo chlapečka![]()
To taky nemusí vyjít, nejmladší je kluk a má po mně jen nos. ![]()
Moje dcera je mulatka, takže není, ale zajímavé, že moje recesivní geny skoro vyhrály
Má po mě pihy, jen snědou pleť, místo afra hnědočerné prstýnky a prvních 24 hodin měla tmavě modré oči, pak už očekávaně čokoládové.
@Anonymní píše:
Moje dcera je mulatka, takže není, ale zajímavé, že moje recesivní geny skoro vyhrályMá po mě pihy, jen snědou pleť, místo afra hnědočerné prstýnky a prvních 24 hodin měla tmavě modré oči, pak už očekávaně čokoládové.
Ty jo, to musi byt kocka ![]()
Syn je hodně na oba. Pusu a výrazy má jako manžel, po mně oči a obočí, vlasy napůl (světlé po mně, hrubší a kudrnatější po manželovi). Než se narodil tak jsem počítala s tím, že bude tmavší (manžel není Čech), ale je světlý a modrooký po mně (ty cizokrajné geny se spíš projevily tím, že se narodil vlasatý, vlasy mu odmalička všichni chválí), no aspoň to v naší zemi bude mít jednodušší pokud tu zůstaneme ![]()
A povahu asi zatím taky víc společenskou po manželovi, já jsem prý byla zamračená, syn se směje na všechny a za každým hned jde jako kámoš (2 roky).