Jsou vám vaše děti podobné?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
195
5.9.21 23:19

@Alušáček ano, vsichni vidi podobu jako ty a to je dle testu vylouceny chlap… Druhy potvrzeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
6.9.21 00:04
@Alzbeta4 píše:
@Alušáček ano, vsichni vidi podobu jako ty a to je dle testu vylouceny chlap… Druhy potvrzeny.

Není to fuk? Je zdravá? Miluješ jí? Tak neřeš podobu, můj bratr vypadá jak kdyby si ho matka udělala s Mexičanem. Víš kolik se tam zamíchá genů? Já do pěti let vypadala jako matka a od školy jako otec a zůstalo mi to. A bratr nevypadá ani jako jeden a to do teď a je mu 19. A s tím milencem jsem to nějak nepobrala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
7.12.23 12:32

Můj syn je celý jeho otec, to je naprosto v pořádku :srdce: ale moje dcera je celá tchýně, to mě může jebnout :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18152
7.12.23 12:39
@Nanys94 píše:
Můj syn je celý jeho otec, to je naprosto v pořádku :srdce: ale moje dcera je celá tchýně, to mě může jebnout :dance:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
7.12.23 12:45
@Nanys94 píše:
Můj syn je celý jeho otec, to je naprosto v pořádku :srdce: ale moje dcera je celá tchýně, to mě může jebnout :dance:

Moje dcera je kříženec mojí mámy a tchýně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85473
7.12.23 12:47

Dcera je moje kopie, vzhledem i chovanim (jakoze obcas mi prijde, ze vidim pred sebou sebe v tom veku a bracha si nas na fotkach zdalky plete :lol: ).
Malej je taky spise po mne.
Mimochodem ja blond a modre oci a manzel tmavovlasy hnedooky :mrgreen: ale jsou jeho :mrgreen:

Příspěvek upraven 07.12.23 v 12:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3377
7.12.23 12:48

@boball Teď jsi mě pobavila :mrgreen: kříženec :lol:
Moje prvorozená je podobou tchýně, druhorozená je celá manžel. Ráda bych, aby byl někdo konečně podobný mně, asi by to chtělo chlapečka 8) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
7.12.23 12:49
@sojka20 píše:
@boball Teď jsi mě pobavila :mrgreen: kříženec :lol:
Moje prvorozená je podobou tchýně, druhorozená je celá manžel. Ráda bych, aby byl někdo konečně podobný mně, asi by to chtělo chlapečka 8) :)

To taky nemusí vyjít, nejmladší je kluk a má po mně jen nos. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.23 12:52

Moje dcera je mulatka, takže není, ale zajímavé, že moje recesivní geny skoro vyhrály :lol: Má po mě pihy, jen snědou pleť, místo afra hnědočerné prstýnky a prvních 24 hodin měla tmavě modré oči, pak už očekávaně čokoládové.

• Citovat
  • Upravit
34019
7.12.23 13:26
@Anonymní píše:
Moje dcera je mulatka, takže není, ale zajímavé, že moje recesivní geny skoro vyhrály :lol: Má po mě pihy, jen snědou pleť, místo afra hnědočerné prstýnky a prvních 24 hodin měla tmavě modré oči, pak už očekávaně čokoládové.

Ty jo, to musi byt kocka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7786
10.12.23 17:46

Syn je hodně na oba. Pusu a výrazy má jako manžel, po mně oči a obočí, vlasy napůl (světlé po mně, hrubší a kudrnatější po manželovi). Než se narodil tak jsem počítala s tím, že bude tmavší (manžel není Čech), ale je světlý a modrooký po mně (ty cizokrajné geny se spíš projevily tím, že se narodil vlasatý, vlasy mu odmalička všichni chválí), no aspoň to v naší zemi bude mít jednodušší pokud tu zůstaneme :lol:
A povahu asi zatím taky víc společenskou po manželovi, já jsem prý byla zamračená, syn se směje na všechny a za každým hned jde jako kámoš (2 roky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí