Jsou vám vaše děti podobné?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8288
27.9.20 09:59

Syn je celý táta, ale protože si vybíráme podobné typy, jako jsme my, tak většina lidí říká, že jsem to celá já. Prostě jsme si všichni podobní tvarem očí pusy čela celé hlavy. Úsměv stejný. I jako děti z fotek já a muz jsme si podobní, skoro jako dvojčata, když člověk dá fotky vedle sebe. A u snad všech párů, které znám, vidím jejich podobnost, následně s dětmi. Jen ta barva očí a vlasů ano, tam rozdíly jsou, to je pravda. Nebo výšky. Známá je malá, on je skoro dvoumetrovy, ale obličejem on je celý její brácha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
27.9.20 12:59
@Pantalaimon píše:
@pe-terka tak já zas nejsem uplná vobluda :lol: ale chápu, jak jsi to myslela… :kytka:

Neboj, to si rozhodně nemyslím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
27.9.20 14:47

Mě jsou podobní nejstarší a nejmladší. A zároveň nejstarší je hodně podobnej mýmu tátovi. Prostřední je takovej různě namíchanej, že není vyloženě nikomu podobnej.

A třeba já mám dvě ségry a všichni nám říkají, že jsme si podobné…ale mě to nepřijde vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
27.9.20 19:50

Jedna dcera je světlunká modrooká blondýna s atletickou postavou, druhá je zelenooká brunetka. My dva tmavovlasí a hnědoocí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
27.9.20 21:14

Manzel je hnedooky, cernovlasy a ja jsem modrooka blond. Dcera ma oci zelenomodre a spinave blond vlasy. Rysy v obliceji jdou trochu do tatinkovy podoby, ale ze by mu z oka vypadla, tak to rozhodne ne. Ani me ne :think: Syn je cely ja :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14089
27.9.20 21:26

Dost lidi mi řiká, ze je mi dcera hodne podobná v obliceji, krome toho ze dcera ma modry oci ( a to je zajimave, ze dcera ma od narozeni stejnou barvu oci) :). Vlasy ma po svem biologickem otci a sice jeji otec ma modre oci, ale dcera ma hezci odstin modre :srdce:.
Je i vyskove menší jako ja a ma taky štíhlou postavu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
28.9.20 10:12

Me deti jsou jak přes kopirak. Dvojcata (dvojvajecna, ale vypadaji jak jednovajecna) i jejich sestra (tri holky) jsou uplne stejne. Dokonce se me lidi ptaji, jestli nemame trojcata :mrgreen:

Ja i manzel blondaci (spinavi) s modryma oci a holky taky blondynky (zatim extra svetle, ale tmavnou) s modryma ocima.

Jsem zvedava na tu ctvrtou holcicku v brise :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
29.6.21 19:28

Dotaz

Ahoj holky, kdyz se tu resi podoba kde Vam prijde vetsi podoba? Fotka cislo 1 nebo 2? Děkujii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
29.6.21 19:30

Malá je mi hodně podobná, ale když se usměje, tak je celý táta. Vždy říkáme, že má to nejlepší z nás obou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149526
29.6.21 20:23
@Alzbeta4 píše:
Ahoj holky, kdyz se tu resi podoba kde Vam prijde vetsi podoba? Fotka cislo 1 nebo 2? Děkujii

2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
29.6.21 20:25

@Alzbeta4 První fotka není moc kvalitní, ale řekla bych, že tam možná nějaká podoba bude, s druhou fotkou nevidím žádnou podobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
29.6.21 20:41
@Alzbeta4 píše:

Prosím tě, už přestaň týrat všechny kolem a smiř se s tím, že 4 DNA testy jsou pravdivé.

Prosím, nereagujte na ní! Už se tady dohádala se všema, že se všechny laboratoře spikly a udělaly špatně testy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149526
29.6.21 20:43
@mamina2017 píše:
Prosím tě, už přestaň týrat všechny kolem a smiř se s tím, že 4 DNA testy jsou pravdivé.Prosím, nereagujte na ní! Už se tady dohádala se všema, že se všechny laboratoře spikly a udělaly špatně testy.

Kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
29.6.21 20:56

Když se podíváš na její profil, tak vidíš, že to cpe do jakékoliv diskuze. @Anna766

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.6.21 21:06

Ani jednomu. Je mix vás obou a oličej se jí bude měnit. Je otec jistý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí