Jsou vám vaše děti podobné?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
195
29.6.21 21:14

@mamina2017 a 5ty test vysel jinak tak co mi na to napíšeš? Poslouchám a ptam se ostatnich tak to nekomentuj, kdyz te to obtezuje. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
29.6.21 21:41

@Russet resily se testy cely pribeh psat nebudu… Jen me zajimala vetsi podoba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
29.6.21 21:45

Mě? ani trochu :lol:

vůbec mi nejsou podobné :cert:

člověk se s tím vyrábí, rodí, potí krev, v noci nespí, stará se a bojí se a pak vedle vás jde dítě, které vypadá jak přiděleno od národního výboru

nebo losovačkou " náhodný výběr"

nebo podle kriterií : " úplně jinak než ctění rodičové vypadati budeš "

:cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.6.21 21:46
@Alzbeta4 píše:
@Russet resily se testy cely pribeh psat nebudu… Jen me zajimala vetsi podoba

Nevidím podobu ani u jednoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
29.6.21 21:47

@Alzbeta4

podoba není žádná, ani na foto jedna, ani na druhé fotce, nic :think:

no jooo, genetika si halt prostě občas…dělá šoufky

:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.6.21 21:49

Chce to kvalitní fotky. A hlavně, takové mrně se mění každý měsíc a třeba se později vyloupne podoba. Jó, to byl divoký týden :mrgreen: Jestli to stálo vůbec za ty nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149473
29.6.21 22:49
@Alzbeta4 píše:
@Russet resily se testy cely pribeh psat nebudu… Jen me zajimala vetsi podoba

A trefila jsem se aspoň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149473
29.6.21 22:53
@Russet píše:
Chce to kvalitní fotky. A hlavně, takové mrně se mění každý měsíc a třeba se později vyloupne podoba. Jó, to byl divoký týden :mrgreen: Jestli to stálo vůbec za ty nervy.

Mi povídej, kluk po narození celý můj otec, v batolecim věku to vypadalo na mého bratra, pak se začal víc a víc podobat mě, z muže který ho tak pracně vyrobil má jen toho pytlíka a výšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
29.6.21 22:57

@Borrealis :lol: :lol: manžel říká že sem si je v sobě nějak naklonovala :mrgreen: A to ještě říkal že holky jsou po otcích a realita byla jiná tak všem říká že když leží tak dává nohu přes nohu stejně jako on a kamarád mu řekl že to je hezký ale normálně to vidět není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
29.6.21 23:26

@Markéta80

no nekeeee

máte moc krásnou holčičku, tak jestli je po Vás, pffff, tak máte vystaráno, obě
:mrgreen:

z nás si vobčas rodina dělávala bžundu, čí jsou jako tady ty děti a komu je přidělili
a ke komu patřej

už jsou větší a každý je jiný, nicméně když jdou se mnou, vypadá to jako když jsem je koupila na trhu od překupníka…pf

:think:

svoje příbuzenstvo jsem pak pravidelně bavila tím, že jsme daly hlavy k sobě, já, stará turkmenská matka rodu, šikmý voči, přední Asie, praděd Čingischán a dcerka, éterická seveřanka, zakoupeno v Norsku, s vlasy jako polární liška a říkám jim, heč, celá maminka, celá maminka…VIDÍTE tu podobu, ná, celá já

8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
29.6.21 23:39

@Borrealis už po porodu když jsme šla poprvé se podívat tak ani že nepotřebují jméno :mrgreen: Vali má jen jinou barvu očí, ale manžel říká že jinak to je prostě klon :mrgreen: Tchán když poprvé viděl prvorozeného tak na něj chvíli koukal a pak řekl že nečekal že bude mít tak hezké dítě :mrgreen: :mrgreen: Nejstarší je mne asi podobný nejméně, ale manžel říká že vtípky a srandičky máme stejné :lol: a prý nos a pusu máme stejnou. On když se narodil tak měl světlé vlasy a do 3 let modré oči :lol: U Vali jsem si říkala že tu nám nikdo nevyměnil :mrgreen: Ale zase to jak vše musí mít na 100% tak to po mne rozhodně nemá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
29.6.21 23:49

@Markéta80 :mrgreen:

:palec:

perfektní, to je ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.6.21 06:43
@Anna766 píše:
Mi povídej, kluk po narození celý můj otec, v batolecim věku to vypadalo na mého bratra, pak se začal víc a víc podobat mě, z muže který ho tak pracně vyrobil má jen toho pytlíka a výšku.

V jednu chvíli byl syn strašně podobný dědovi, jak se mračil při pasení koníků. A když jsme si brali na výlet mladšího synovce, mysleli si všichni, že je náš, jak je strýci podobný :oops:
Budoucnost ukáže ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
30.6.21 23:56

Jo genetika je hodně zajímavá. Moje dcera je mou věrnou kopií i když není takový tlusťoch, jako jsem byla já v jejím věku. (1rok). A celkově tam vidím i svého otce, kterému jsem zase já z oka vypadla. Po svém otci má zatím jen nohy ;) Ale podoba tam je taky, určité grimasy má po něm. Třeba můj bratr není podobný ani jednomu z rodičů, prý je po prababičce z matčiny strany :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
1.7.21 09:07

Tady jde o to, že přítel co byl potvrzen je albin rovne vlasy já měla vlasy vždy „špinava blond“ rovne vlasy.. malé se začínaji vzadu kroutit, má černé řasy a prostě vzhled vůbec neodpovídá. Nevim jak moc spolehlivé testy Dna jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí