Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@mamina2017 a 5ty test vysel jinak tak co mi na to napíšeš? Poslouchám a ptam se ostatnich tak to nekomentuj, kdyz te to obtezuje. Děkuji
@Russet resily se testy cely pribeh psat nebudu… Jen me zajimala vetsi podoba
Mě? ani trochu ![]()
vůbec mi nejsou podobné ![]()
člověk se s tím vyrábí, rodí, potí krev, v noci nespí, stará se a bojí se a pak vedle vás jde dítě, které vypadá jak přiděleno od národního výboru
nebo losovačkou " náhodný výběr"
nebo podle kriterií : " úplně jinak než ctění rodičové vypadati budeš "
@Alzbeta4 píše:
Nevidím podobu ani u jednoho.
podoba není žádná, ani na foto jedna, ani na druhé fotce, nic ![]()
no jooo, genetika si halt prostě občas…dělá šoufky
Chce to kvalitní fotky. A hlavně, takové mrně se mění každý měsíc a třeba se později vyloupne podoba. Jó, to byl divoký týden
Jestli to stálo vůbec za ty nervy.
@Alzbeta4 píše:
A trefila jsem se aspoň?
@Russet píše:
Chce to kvalitní fotky. A hlavně, takové mrně se mění každý měsíc a třeba se později vyloupne podoba. Jó, to byl divoký týdenJestli to stálo vůbec za ty nervy.
Mi povídej, kluk po narození celý můj otec, v batolecim věku to vypadalo na mého bratra, pak se začal víc a víc podobat mě, z muže který ho tak pracně vyrobil má jen toho pytlíka a výšku.
@Borrealis
manžel říká že sem si je v sobě nějak naklonovala
A to ještě říkal že holky jsou po otcích a realita byla jiná tak všem říká že když leží tak dává nohu přes nohu stejně jako on a kamarád mu řekl že to je hezký ale normálně to vidět není ![]()
no nekeeee
máte moc krásnou holčičku, tak jestli je po Vás, pffff, tak máte vystaráno, obě
![]()
z nás si vobčas rodina dělávala bžundu, čí jsou jako tady ty děti a komu je přidělili
a ke komu patřej
už jsou větší a každý je jiný, nicméně když jdou se mnou, vypadá to jako když jsem je koupila na trhu od překupníka…pf
svoje příbuzenstvo jsem pak pravidelně bavila tím, že jsme daly hlavy k sobě, já, stará turkmenská matka rodu, šikmý voči, přední Asie, praděd Čingischán a dcerka, éterická seveřanka, zakoupeno v Norsku, s vlasy jako polární liška a říkám jim, heč, celá maminka, celá maminka…VIDÍTE tu podobu, ná, celá já
@Borrealis už po porodu když jsme šla poprvé se podívat tak ani že nepotřebují jméno
Vali má jen jinou barvu očí, ale manžel říká že jinak to je prostě klon
Tchán když poprvé viděl prvorozeného tak na něj chvíli koukal a pak řekl že nečekal že bude mít tak hezké dítě
Nejstarší je mne asi podobný nejméně, ale manžel říká že vtípky a srandičky máme stejné
a prý nos a pusu máme stejnou. On když se narodil tak měl světlé vlasy a do 3 let modré oči
U Vali jsem si říkala že tu nám nikdo nevyměnil
Ale zase to jak vše musí mít na 100% tak to po mne rozhodně nemá ![]()
@Anna766 píše:
Mi povídej, kluk po narození celý můj otec, v batolecim věku to vypadalo na mého bratra, pak se začal víc a víc podobat mě, z muže který ho tak pracně vyrobil má jen toho pytlíka a výšku.
V jednu chvíli byl syn strašně podobný dědovi, jak se mračil při pasení koníků. A když jsme si brali na výlet mladšího synovce, mysleli si všichni, že je náš, jak je strýci podobný ![]()
Budoucnost ukáže ![]()
Jo genetika je hodně zajímavá. Moje dcera je mou věrnou kopií i když není takový tlusťoch, jako jsem byla já v jejím věku. (1rok). A celkově tam vidím i svého otce, kterému jsem zase já z oka vypadla. Po svém otci má zatím jen nohy
Ale podoba tam je taky, určité grimasy má po něm. Třeba můj bratr není podobný ani jednomu z rodičů, prý je po prababičce z matčiny strany ![]()
Tady jde o to, že přítel co byl potvrzen je albin rovne vlasy já měla vlasy vždy „špinava blond“ rovne vlasy.. malé se začínaji vzadu kroutit, má černé řasy a prostě vzhled vůbec neodpovídá. Nevim jak moc spolehlivé testy Dna jsou.