Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Netopirek píše:
Aspoň všichni víte jak budete vypadat ve stáří
A to se vyplati
.
Dcera je po tátovi a syn podobný na mě. Ono se celkově řiká, že jsou vnoučata na prarodiče a ne rodiče.
My máme 3 mixy. Když vidíme fotky malinkých, byli jako miminka skoro stejní. Zajímavé je, že máme 2 hnědooké děti a jedno modrooké, a my máme oba oči zelené
Znám rodinu, kde si zrzek vzal černou maďarku a mají jednu porcelánovou panenku s rusými vlasy a jednoho havrana.
Ti tedy opravdu nevypadají jako vlastní sourozenci. ![]()
Dcera je pry moje kopie, i chovanim i vzhledem.
Syn vypada vzhledove jako muj bratr.
Po tatinkovi toho moc nepodedili a to je hnedooky hnedovlasy, deti jsou modrooke, vlasy barva slamy po mne.
Kluci jsou fešáci po tatínkovi
. Už jsou dospělí - vysocí, se super postavou. Nejsou si spolu moc podobní, ale vidím v nich rysy nás obou. Se starším jsme vzájemně nějak napojeni. Stávají se nám stejné věci, třeba jeho i mě najednou rozbolí hlava, máme chuť na stejné jídlo, vzpomeneme si na stejnou věc. Je to zajímavé, občas se zkoušíme a funguje to. Ale spíš se tomu zasmějeme ![]()
U nás je nejstarší syn podobný na manžela, nebo tedy ještě víc na jeho otce (podle starých fotografií). Prostřední má spíš moje rysy a nejmladší je mix obou a vypadá každý měsíc jinak. Ale po manželovi má nazrzlé vlasy.
Naše jsou spíš do manželovy rodiny, ale oči mají po mně. Nejmladší je klon nejstaršího a prostřední je celá švagrová a tchyně, což je výhoda, protože jsou narozdíl ode mě krasavice. ![]()
Syn je mi hodně podobný už od mimina. Nejhorší je, ze někdy když vidím jak děla pysky a tak, úplně vidím sebe jako dítě, když mě někdo natočil na video
Má takové jemnější rysy, ale jsem rada, protože manžel je nosál s velkou hlavou…
akorát má syn každé oko jiné, jedno po manželovi a jedno po mě…
Malá dělá úplně stejně xichty jako moje mamka já jsem zase podobné její mamce asi to máme on generaci. Plus u nás se dědí leváctví v ženské linii prvorozených. Už 5. Generace a předtím už nemám info.
Starsi je kopie manzela, kdyz se kouknu na jeho fotky z detstvi tak tak na 90%. Mladsi je na moji stranu, ale spis nez me pripomina meho starsihi brachu. My jako sourozenci jsme jak geneticky experiment
Tata kombinace vlasy/oci svetla/svetla, mamka je tmava/tmava. 3 deti s kombinaci svetla/svetla, svetla/tmava a tmava/tmava ![]()
Muj synovec je mi vic podobny nez me vlastni deti ![]()
Starsi vzhledove je mix nas obou. Kazdopadne povaha, gesta a mimika… cely muj tata.
Mladsi vypada jako tchyne a cela ta jejich familie. Ten od me nema skoro nic
@Pantalaimon píše:
Naše jsou spíš do manželovy rodiny, ale oči mají po mně. Nejmladší je klon nejstaršího a prostřední je celá švagrová a tchyně, což je výhoda, protože jsou narozdíl ode mě krasavice.
ty jo, tak za tuhle větu smekám
Neobvyklý mix sebekritiky, nezaujatosti a možná i kapka diplomacie
Na tchýně a švagrovky zde obvykle lítají drsná slova, a ty je takto oceníš ![]()
Musí být radost mít tě za snachu/švagrovou ![]()
@Verurizeckova píše:
Syn je mi hodně podobný už od mimina. Nejhorší je, ze někdy když vidím jak děla pysky a tak, úplně vidím sebe jako dítě, když mě někdo natočil na videoMá takové jemnější rysy, ale jsem rada, protože manžel je nosál s velkou hlavou…
akorát má syn každé oko jiné, jedno po manželovi a jedno po mě…
barvou, nebo i tvarem?
Jestli to není světle modrá a temně hnědá, tak si toho řada lidí ani nemusí všimnout…
Obě moje děti jsou podobné na mě, dcera jak přes kopírák, taky na mého bratra a mamku. Syn byl jako miminko celý můj táta. Tak doufám, že po mém muži zdědí aspoň schopnosti a dovednosti ![]()
@pe-terka kdyby to bylo i tvarem, bylo by to hustý
každopádně barvou, jedno oko má sedozelene a druhé hnědé, takže vidět to je dost, ale prý je to sexy, tak uvidíme, jakou frontu ženských budeme mít před barakem ![]()