Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Syn je celý táta, ale protože si vybíráme podobné typy, jako jsme my, tak většina lidí říká, že jsem to celá já. Prostě jsme si všichni podobní tvarem očí pusy čela celé hlavy. Úsměv stejný. I jako děti z fotek já a muz jsme si podobní, skoro jako dvojčata, když člověk dá fotky vedle sebe. A u snad všech párů, které znám, vidím jejich podobnost, následně s dětmi. Jen ta barva očí a vlasů ano, tam rozdíly jsou, to je pravda. Nebo výšky. Známá je malá, on je skoro dvoumetrovy, ale obličejem on je celý její brácha..
@Pantalaimon píše:
@pe-terka tak já zas nejsem uplná vobludaale chápu, jak jsi to myslela…
Neboj, to si rozhodně nemyslím ![]()
Mě jsou podobní nejstarší a nejmladší. A zároveň nejstarší je hodně podobnej mýmu tátovi. Prostřední je takovej různě namíchanej, že není vyloženě nikomu podobnej.
A třeba já mám dvě ségry a všichni nám říkají, že jsme si podobné…ale mě to nepřijde vůbec ![]()
Jedna dcera je světlunká modrooká blondýna s atletickou postavou, druhá je zelenooká brunetka. My dva tmavovlasí a hnědoocí.
Manzel je hnedooky, cernovlasy a ja jsem modrooka blond. Dcera ma oci zelenomodre a spinave blond vlasy. Rysy v obliceji jdou trochu do tatinkovy podoby, ale ze by mu z oka vypadla, tak to rozhodne ne. Ani me ne
Syn je cely ja ![]()
Dost lidi mi řiká, ze je mi dcera hodne podobná v obliceji, krome toho ze dcera ma modry oci ( a to je zajimave, ze dcera ma od narozeni stejnou barvu oci)
. Vlasy ma po svem biologickem otci a sice jeji otec ma modre oci, ale dcera ma hezci odstin modre
.
Je i vyskove menší jako ja a ma taky štíhlou postavu ![]()
Me deti jsou jak přes kopirak. Dvojcata (dvojvajecna, ale vypadaji jak jednovajecna) i jejich sestra (tri holky) jsou uplne stejne. Dokonce se me lidi ptaji, jestli nemame trojcata ![]()
Ja i manzel blondaci (spinavi) s modryma oci a holky taky blondynky (zatim extra svetle, ale tmavnou) s modryma ocima.
Jsem zvedava na tu ctvrtou holcicku v brise ![]()
Ahoj holky, kdyz se tu resi podoba kde Vam prijde vetsi podoba? Fotka cislo 1 nebo 2? Děkujii
Malá je mi hodně podobná, ale když se usměje, tak je celý táta. Vždy říkáme, že má to nejlepší z nás obou. ![]()
@Alzbeta4 píše:
Ahoj holky, kdyz se tu resi podoba kde Vam prijde vetsi podoba? Fotka cislo 1 nebo 2? Děkujii
2
@Alzbeta4 První fotka není moc kvalitní, ale řekla bych, že tam možná nějaká podoba bude, s druhou fotkou nevidím žádnou podobu.
@Alzbeta4 píše:
Prosím tě, už přestaň týrat všechny kolem a smiř se s tím, že 4 DNA testy jsou pravdivé.
Prosím, nereagujte na ní! Už se tady dohádala se všema, že se všechny laboratoře spikly a udělaly špatně testy.
@mamina2017 píše:
Prosím tě, už přestaň týrat všechny kolem a smiř se s tím, že 4 DNA testy jsou pravdivé.Prosím, nereagujte na ní! Už se tady dohádala se všema, že se všechny laboratoře spikly a udělaly špatně testy.
Kde?
Když se podíváš na její profil, tak vidíš, že to cpe do jakékoliv diskuze. @Anna766
Ani jednomu. Je mix vás obou a oličej se jí bude měnit. Je otec jistý?