Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Měla jsem takové bolesti, nikdy to nic nebylo. Podle lékaře vazy ![]()
Bylo to teda převážně při nějakém pohybu, ale i při sebemenším. Jeden čas to bolelo ale pořád, i v klidu, ale to bylo vždy tak jeden den, pak klid… Obvykle mi přišlo, že mi pak i povyrostlo víc břicho ![]()
Příspěvek upraven 13.04.18 v 19:36
@Anonymní píše:
@radkka tak super snad to bude taky tak
Kdybys měla pochybnosti, tak zajdi k lékaři, raději zbytečně… Ale z mojí zkušenosti to opravdu nic není, ono se to tam prostě všechno natahuje. Myslím, že mě to bolelo hodně právě v podobné době, jako tebe, začínalo mi tehdy růst břicho. Vždy mě to vyplašilo, lékaři jsem to říkala na každé poradně
vždy vše ok. Někdy kolem 20 tt mě ta bolest budila a já u toho bulela, že je určitě něco špatně
nebylo ![]()
Ahoj já jsem měla takové bolesti až do 25 tt a na kontrolách vždy vše ok
budou to určitě jen vazy, jak se děloha zvětšuje ![]()
Takoveto bolesti jsem mela vzdy jednou tydne, myslim te to souviselo s tim, jak rostla deloha…
Kazdopadne na tehotenstvi ti nemeli vliv; vse dopadlo dobre. Ale kdyby se ti neco nezdalo, je lepsi jit k dr.nez neco zanedbat. Hodne stesti, at se tobe i miminku dobre dari a at je vse v poradku ![]()
Také jsem takovéhle bolesti měla a stejně, jako píší ostatní, vše bylo v pořádku, podle doktora to bylo tím, jak se roztahuje děloha.
Já takové mám teď v prvním trimestru, pořád přemýšlím jestli je vše v pořádku, ale je to ta děloha jak se natahuje a zvětšuje, to bych musela letět na pohotovost několikrát denně, ![]()
Já měla takové jakoby bodavé bolesti, a řekla bych, že docela výrazné. Jako nebyla to žádné hrůza, ale trochu jsem pomýšlela na slepák
V každém případě bylo vše v pořádku, jsem si jistá, že šlo o vazy, zvětšování dělohy atd.
Ahoj, dnes me od rána boli nebo spis picha v podbřišku je to dost neprijemne nekdy.je to takove píchnuti az se musim predklonit pri chůzi jdu pomalu aby to nebolelo… poboliva me to i ted kdyz sedim s nohama nahore.. je to normalni? Jsem v 18tt.. je toto asi jako silnejsi menstruacni bolest (ale.ha.je moc nemam rak nemam moc srovnání)