Jsou opravdu diskuze lepší než deníčky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4921
1.8.06 09:44

MISSORKA: no jasně, ale zas tak hluboce jsem to nepromýšlela, takže by to možná sneslo nějakou odbornou úpravu :lol: :wink:

SATI: to je moc fajn, že jste se našly, já jsem tu za ty necelé 2 roky co sem chodím taky našla perfektní kamarádky. Tobiu, Aninu, Bamlu, Gejby…a další a další…jsem ráda, že je znám, že jsem s nimi absolvovala gravidjógu, porod. V porodnici jsem se potkala s Danny, Danielou, přišla za mnou Anina a přinesla mi kytičku…prostě je to hrozně fajn a i když se s nimi většinou scházím jen virtuálně tak je mám hrozně ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
1.8.06 10:28

Berun, já hlasuju pro oboje :lol:

V deníčku Nové Snažilky jsem s vámi začínala, bylo mi tam moc dobře, všechny jsme měly stejné téma… Ale postupem času se většina z vás stala maminkami, máte témata kolem dětí, mě to hrozně zajímá a ráda sleduji vaše příběhy, přeci jen vás „znám“ nějaký ten pátek :P Ale je fakt, že je mi bližší formát diskuze, dá se rychleji reagovat, může se vás zapojit víc a není v tom takový zmatek, jako když v deníčku někdo reaguje na příspěvek (a vzniká strom) nebo přidává úplně novou reakci a tím je odsunut dolů… Diskuze mi přijde přehlednější. No a u Profíků jsem taky potkala spoustu prima holek, taky jsme rozeseté všude možně, dokonce jsme mezinárodní a zámořské :lol: , ale to je dneska většina deníčků a diskuzí.

Takže souhlasím, že deníčky jsou super jako tématické psaní, na diskuzi si pokecáme o spoustě různých témat dohromady.

Missorko - taky hlasuju pro větší písmo u deníčků, alespoň o trošku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
1.8.06 10:31

Ahoj..

Souhlasím s Missorkou.. Deníčky mají své kouzlo, jsou osobnější a lidé z deníčků mají větší potřebu se sejít osobně.. Samozřejmě, že toto může fungovat i u diskuze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
25.2.07 00:42

Obnova tématu :D

Sice tu nějaký návod proběhl, ale mně to moc nepomohlo (su asi holt natvrdlejší :? )
Takže, otázka zní jasně:
Mám prcka, ketrý je narozený v srpnu 05. Procházela sem - teda - snažila sem se projít názvy deníčků, ale nikde sem nenašla úplný výpis těch názvů…tož vás zkušené deníčkářky prosím o radu. Do kterého deníčku a jak bych se mohla připojit??? Je fakt, že v těch deníčkách mám opravdu zmatek :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
25.2.07 10:46

A co červenčátka 2005 máme tam taky srpnové dětičky. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie