Jste pro trest smrti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.zizi
20.1.14 21:46
@mag píše:
A kde je stoprocentní jistota?

myslim, ze v dnesni dobe DNA testu je to 100% jistota…

• Citovat
  • Upravit
10351
20.1.14 21:48

Nejsem pro trest smrti, ne že bych to považovala za nehumánní, ale nač nějakýho zmetka zabíjet, když může do konce života makat v dolech? Takže za mě trest smrti ne, ale podmínky podobné koncentráku ano. A pokud je náhodou nepřežije, nu, i to patří ke koloběhu světa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
20.1.14 21:49
@1.zizi píše:
myslim, ze v dnesni dobe DNA testu je to 100% jistota…

Není, z testu DNA se totiž nedá zjistit jak je starý. Taky lze samozřejmě DNA zneužít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573

1.zizi: o tom nic nevim. Jemu neverim. Podle me to udelal. Tres smrti mu nepreju, protoze co si myslim ja je uplne jedno. Dulezita jsou fakta. Videla jsi nekdy, jak v televizi popisoval ty situace? Proste nikdy nezavahal, byl takovy chladny ( ikdyz brecel ). Dle me, mel vse dobre promyslene. Egypt.. kazdy vime, jak jsou v tomhle smeru pomaly, ne moc dukladn. Ja prijit o manzela a syna v jeden den, tak se psychicky totalne zhroutim. Ano, nejsme vsichni stejni ale tohle? A nedavno ukazovali, jak ho nacapali s nejakou slecnou v aute. To mi taky hlava nebere..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
@Niqitka píše:
Jo jenže přisnější podminky, takove jake vyžadujeme my, jsou v rozporu s Listinou zakladních práv a svobod..to není můj názor, to je názor odbornosti

To je právě kámen úrazu v trestání vrahů. Jak může mít člověk, který někoho bez milosti zabije nějaká práva a svobody. Řekla bych, že se moc nepátral po právech toho, koho vraždil, tak je se může ohánět těmi svými.

• Citovat
  • Upravit
Larr
20.1.14 21:50

@mag dvojčata nám to taky pěkně zamotají.

• Citovat
  • Upravit
14637
20.1.14 21:51

@1.zizi A hlavně dokud se nebude testovat sekvenováním celého genomu (ideálně včetně epigenetiky), ale jen pomocí DNA fingerprintingu, tak ani ten výsledek není 100%, teoreticky by totiž někdo mohl mít identické výsledky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
20.1.14 21:52

@1.zizi ano jsem pro trest smrti a jestli by ubylo úmyslných vražd? nevím :nevim:,
pašuje se v Asii méně drog, když za to mají tak velké tresty :think:.

• Citovat
  • Upravit
1573
20.1.14 21:52

Mag: 100% jistota je u me, treba ten pripad tech mladiku, jak uz jsem psala vyse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
20.1.14 21:53

@Pizlam taky to tak vnimam, protoze kdyby prisel jen o manzelku, tak to clovek pochopi, ale ztrata ditete je pro kazdeho normalniho cloveka natolik bolestiva, ze by to jen tak nezvladl…dle meho nazoru chtel ublizit jen zene a dite se one veci najedlo, ci napilo nedopatrenim :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1573
20.1.14 21:53

Souhlasim, ze DNA neni vzdy 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
20.1.14 21:55

1.zizi: myslim, ze ani to decko nebylo nedopatrenim.. To by ta litost byla prava, coz me teda neprislo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
20.1.14 21:56
@Litta píše:
@1.zizi A hlavně dokud se nebude testovat sekvenováním celého genomu (ideálně včetně epigenetiky), ale jen pomocí DNA fingerprintingu, tak ani ten výsledek není 100%, teoreticky by totiž někdo mohl mít identické výsledky.

ty brdo..tak tohle jsem moc nepochopila, ale asi mas pravdu :lol:

• Citovat
  • Upravit
14637
20.1.14 21:58

@1.zizi Pro představu - při těch testech se v podstatě porovnají jen určité úseky. A ty se s nějakou malinkou pravděpodobností mohou shodovat třeba i u tebe. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
20.1.14 21:58
@zuzouš píše:
Nejsem pro trest smrti, ne že bych to považovala za nehumánní, ale nač nějakýho zmetka zabíjet, když může do konce života makat v dolech? Takže za mě trest smrti ne, ale podmínky podobné koncentráku ano. A pokud je náhodou nepřežije, nu, i to patří ke koloběhu světa.

Presne muj nazor. Trest smrti by byl pro nektere vysvobozenim. Vezeni by melo byt vezeni, nikoliv hotel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová