Jste pro trest smrti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6388
20.1.14 21:09

Tak hlavně by to muselo být prokázané…Plus kdyby někdo zabil mé dítě, přala bych si ho zabít já osobně..

Ano já pro trest smrti jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.14 21:09
@Litta píše:
@machovicsimca Jenže tisíc vrahů ti třeba zabije dalších tisíc nevinných a co potom? :nevim:

Uznávám to jsem napsala špatně, ale ty bys nechala popravit nevinného, což by se mohlo až později prokázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
20.1.14 21:10
@Damael píše:
Nevíš, nezažilas, tak nedokážeš posoudit - nejhlastitěji vždy křičí ti, co neprožili :lol:
To mi připomíná Lustiga, který zcela vážně odpustil svým věznitelům a tvrdil, že i mezi SS byli dobří lidé.. To nepochopíme, dokud sami neprožijeme..

SS byly z velké části něco jako cizinecká legie ve Francii (I Rakušáky tam nebrali jako plnohodnotné Němce). Ale dneska není korektní o tom takto mluvit… :oops:
Edit: navíc od července 1943 probíhaly v Německu odvody do SS stejně jako do wehrmachtu. Ani o tomto není dneska vůle mluvit. Každý do omrzení opakuje rozsudek norimberského tribunálu…

Příspěvek upraven 20.01.14 v 21:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
20.1.14 21:11

Ano, jsem pro, v případech, kdy je vina stoprocentně prokázána. Někdo možná tvrdí, že je to nemorální, ovšem můj názor je ten, že kdokoliv provede nějaké zvěrstvo např. na dětech, ztrácí právo na to, aby byl souzen podle morálních zásad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13745
20.1.14 21:13

Ne, v žádném případě. 100% prokázaná vina podle mého názoru neexistuje. To snad jedině že by někdo spáchal ten čin před soudem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
20.1.14 21:13

Já teď nevím, ale někdo tu zmínil Kájínka, to je podle mě obyčejný vrah, jo udělal něco co se dělat nemá, ale rozhodně neudělal něco tak hnusného jako třeba ten co zabil a umučil Kubíka z Havlbrodu, nebo tu Aničku, nebo dnešní fridex. Takže je potřeba rozlišovat. Když se doma budou řezat manželé a on to neustojí a zabije ji je taky jiné než když někdo sprzní dítě.

• Citovat
  • Upravit
191
20.1.14 21:14
@Jura007 píše:
Poprava injekcí není bezbolestná, pouze to pro nezasvěceného tak vypadá. Buď si jistá, že mozek popraveného trpí.

Tak proč se dělalo takové haló proti tomuhle: http://www.novinky.cz/…5-minut.html
Konkrétně tahle věta: „Podle soudce Gregoryho Frosta si soud nebyl zcela jist, že smrt bude bezbolestnáa že poprava proběhne úplně bez problémů.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
20.1.14 21:15

@AnastazieB Vždyť se často i sami doznají, ve snaze mít mírnější trest, takže on už by se někdo našel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
20.1.14 21:15

Asi jo :think: Aspoň by stát ušetřil a víc lidí by ho mohlo škubat na dávkách :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1342
20.1.14 21:16

@K-Black jo ale prde. l měl hezkou, ehm..když ho zatykali :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
20.1.14 21:16
@Kiky86 píše:
Asi tak, ale to bychom nesměli být v Čechách.

Spíš v Evropě, tohle není česká specialita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
20.1.14 21:17
@Z.jev píše:
Ano, jsem pro, v případech, kdy je vina stoprocentně prokázána. Někdo možná tvrdí, že je to nemorální, ovšem můj názor je ten, že kdokoliv provede nějaké zvěrstvo např. na dětech, ztrácí právo na to, aby byl souzen podle morálních zásad

V tu chvíli ale umožníš možnost omylu, je jedno za jakých podmínek je stanovený, prostě tu je a je možné ho zneužít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
20.1.14 21:18

Jsem pro to, aby ve vězení ty lidi opravdu byli nějak trestání za to, co provedli. Ne aby tam seděli na zadcích, čučeli na telky, kouřili cigárka, slavili Vánoce apod. Zatím tam jsou tak akorát v hotelu, a to zadarmo.
V případě opravdu brutální vraždy jsem pro trest smrti. Myslím, že člověk, který zabije druhé a ještě se v tom jakkoliv vyžívá a ten zabitý před smrtí musí trpět, nemá být na světě.

• Citovat
  • Upravit
14637
20.1.14 21:19

@mag To ale taky můžeš říct u všeho. Třeba Dr. špatně posoudí výsledky screeningu a zabije tak zdravé nenarozené dítě. Stává se. Zakážeš kvůli té možnosti pochybení potraty? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
20.1.14 21:19

Ano. Plus zlodejum recidivistum useknout ruce, nasilnikum, deviantum a podobnym useknout pero pokud by to udelal treba podruhy, potreti. A tem, co nechaj zvirata chcipnout hlady nedavat taky jist. Jen obcas nejaky pomeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová