Jste pro trest smrti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka1
20.1.14 20:57
@K-Black píše:
já vím, já vím, malinko jsem uklouzla, ale tak proč jste mě neposlali do jiné diskuze, je to vaše vina :cert:Já bych chtěla vidět všechny co jste proti, kdyby vám nějaký ichtyl znásilnil a zabil dítě, jak by jste řešily nene, nemám právo vzít někomu život.

no víc než klidnou bezbolestnou smrt bych mu přála chcípání hlady v nějakým super kriminále, kde by bez peněz nedostal ani místo na spaní, natoš nažrat. Viděla jsem super dokument, jen kurník nevím odkaz. To je přesně to, co bych příla našim vězňům.

Příspěvek upraven 20.01.14 v 20:58

• Citovat
  • Upravit
14637

K té neomylnosti - já bych to omezila na ty případy, kdy to prostě prokazatelné je, případně se sám přizná. Když vtrhne do školy někdo se zbraní a postřílí 30 dětí a učitele, tak myslíte, že se může udělat chyba při vyšetřování? Někdy to asi jisté je, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
@-Nora- píše:
Ta fridexova matka by u nas dostala minimalne doživotí, pokud ne smrt. To je hrozne tady v CR.

V USA jsou zase jiní brouci. Takže každý z nás žije právě tam, kde mu to vyhovuje a tak je to správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
@Sandra752 píše:
Nejsem rpo trest smrti, jsem pro to, aby se každému udělalo to, co udělal, at ví, jak člověk trpěl..

Naprosto souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342

Jo jenže přisnější podminky, takove jake vyžadujeme my, jsou v rozporu s Listinou zakladních práv a svobod..to není můj názor, to je názor odbornosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
@K-Black píše:
já vím, já vím, malinko jsem uklouzla, ale tak proč jste mě neposlali do jiné diskuze, je to vaše vina :cert:Já bych chtěla vidět všechny co jste proti, kdyby vám nějaký ichtyl znásilnil a zabil dítě, jak by jste řešily nene, nemám právo vzít někomu život.

no prave hodne lidi si to nedokaze predstavit, dokud se ho to primo netyka…

• Citovat
  • Upravit
13714
20.1.14 20:58
@K-Black píše:

Nedopřála bych mu milosrdnou smrt. Přála bych mu nelidskou dřinu a utrpení do konce jeho života. Protože já jako rodič, manželka bych s tím taky musela žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
20.1.14 20:58
@sophinka1 píše:
no víc než klidnou bezbolestnou smrt bych mu přála chcípání hlady v nějakým super kriminále, kde by bez peněz nedostal ani místo na spaní, natoš nažrat. Vyděla jsem super dokument, jen kurník nevím odkaz. To je přesně to, co bych příla našim vězňům.

jo, rozumím co myslíš, ale to tady nikdy neprojde, to spíš projde trest smrti.

• Citovat
  • Upravit
20.1.14 20:59

Kdyby byl zaveden - hrozilo by nebezpečí justičního omylu, justiční vraždy atd. viz třeba Milada Horáková. Prostě raději nechat na živu tisíc vrahů než omylem zabít někoho nevinného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151

Nečetla jsem ale vzhledem k případům kdy po 20-30 letech propustí člověka zavřeného za vraždu, protože zjistí že je nevinný tak jsem proti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
@K-Black píše:Já bych chtěla vidět všechny co jste proti, kdyby vám nějaký ichtyl znásilnil a zabil dítě, jak by jste řešily nene, nemám právo vzít někomu život.

Já bych chtěla vidět tebe kdyby ti chtěli popravit někoho z tvé rodiny a ty jsi by jsi věděla, že to neudělal. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
20.1.14 21:00
@K-Black píše:

Tak ho zmlátím klackem do krve, když budu mít tu možnost. A nebo taky ne. Ale nezabiju ho a ani to nebudu chtít. Jen o to víc budu prosazovat pro takové zločiny doživotí a v rámci denního vězeňského režimu práci, která je zdraví škodlivá, aby se ulevilo těm, kteří nic neprovedli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

Já nevím, objektivně ne. Kdyby někdo podal mému dítěti fridex, znásilnil, zavraždil, chtěla bych ho bez milosti nechat drtit v kole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
@sophinka1 píše:
no víc než klidnou bezbolestnou smrt bych mu přála chcípání hlady v nějakým super kriminále, kde by bez peněz nedostal ani místo na spaní, natoš nažrat. Viděla jsem super dokument, jen kurník nevím odkaz. To je přesně to, co bych příla našim vězňům.Příspěvek upraven 20.01.14 v 20:58

To je ono. Nevím, proč si kdekdo myslí, že smrt je pro ty hovada nějaký trest. Je to vysvobození. Ode všeho. Jo, sice ho chvíli stresuje, že má bejt za měsíc mrtvej, ale pak má pokoj. Až na věky. (Já teda doufám, že se jim to sečte i po smrti.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637

@machovicsimca Jenže tisíc vrahů ti třeba zabije dalších tisíc nevinných a co potom? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová