Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K-Black píše:
No asi by méně svinstev nebylo, ale jsem pro trest smrti, proč má nějaký hajzl vegetit ve vězení za naše prachy, když by se ty peníze dali použít daleko lépe.Jo a ještě bych druh popravy rozdělila podle trestných činů, mám i pár návrhů(nepublikovatelných)
na hrad s Tebou…
![]()
Kdyby byl trest smrti u nás, už by tu nebyl Kájínek a pod.. Možná nevinní, možná vinní, ale rozhodně nepohodlní!
@Týna K. píše:
Bála bych se justičních omylů… spíš bych úplně změnila systém našich věznic, maj se tam jak prasata v žitě… ale takové Thajské věznice, to je jiná káva
Ano, pri takovych prasarnach co nektery dokazi udelat, jednoznacne ano. Hlavne matky, ktery zabijou sve dite, nebo ho hnusne tyraji.
@Kiky86 píše:
Ono je to tak 50:50. U některých případů si říkám: „Škoda, že není trest smrti“, ale pak se objeví zpráva třeba z Ameriky, že po několika letech zjistili, že popravili nevinného. No nevím no. Nehledě na to, že když se jedná opravdu o ohavný zločin, přijde mi poprava injekcí jako malý trest. Pokud ten dotyčný někoho týral, znásilňoval a nakonec zavraždil, nevím, proč by měl zemřít bezbolestně. Spravedlivější by bylo „oko za oko, zub za zub“. Akorát bychom se dostali do bludného kruhu, neb ten, co by na dotyčném vykonával trest, by měl pak stejný prohřešek. Tohle je fakt složité.
Ale tu bestii (nedá se jí říkat matka), co chtěla otrávit dceru fridexem bych spíš hodila do davu. Ten by si s ní poradil.
Poprava injekcí není bezbolestná, pouze to pro nezasvěceného tak vypadá. Buď si jistá, že mozek popraveného trpí.
@smurfka ta látka kterou se usmrcuje neni k dostání ani v USA proto ted zkouši nove metody, a jedna taková stříkačka výjde na hoooodně moc peněz. Jo to bych taky změnila, aby pěkně makali
Ta fridexova matka by u nas dostala minimalne doživotí, pokud ne smrt. To je hrozne tady v CR.
Jsem proti trestu smrti.
Ale to doživotí u prokázaných úmyslných a plánovaných trestných činů bych jim pořádně osladila. I kdyby měli přenášet celej život šutry z jedný strany dvora na druhej, k tomu chleba a vodu a nazdar.
@Damael píše:
Krásně jsi ukázala svoji proměnu, úplně jsi mě rozněžnila![]()
já vím, já vím, malinko jsem uklouzla, ale tak proč jste mě neposlali do jiné diskuze, je to vaše vina ![]()
Já bych chtěla vidět všechny co jste proti, kdyby vám nějaký ichtyl znásilnil a zabil dítě, jak by jste řešily nene, nemám právo vzít někomu život.
V žádném případě ne. Vzhledem k tomu, že soudy nejsou neomylné…
Příspěvek upraven 20.01.14 v 20:55
A ano, k té druhé straně - s rizikem zneužitelnosti nebo nejednoznačnosti je to špatné. Musela by se asi udělat reforma celého systému a společnosti, a to zařídit nelze.
@rigousek píše:
Nevím jestli trest smrti ale každopádně bych celkově změnila vězeňský systém u nás. Rozhodně ne to pohodlíčko co tam mají a ještě si ztěžují jaké tam mají podmínky a jací jsou to chudáčkové.
Už jsme to tu kdysi probírali - zkus si vygooglit jméno „Joseph Arpaio“.
Ja nejsem pro trest smrti- to by to nektery meli jednoduchy, ale nevim jak to vypada ve vsech veznicich.. jeste na zakladce jsme byli na exkurzi v jedne a rikala jsem si, ze to maj jak na skole v prirode
docela v pohode pokoje, spol. mistnost, makat nemusej, nazrat dostanou.. takze ja jsem pro prisnejsi podminky
![]()
A v případech týraných dětí pachatele každý týden ztřískat do bezvědomí.