Jste pro trest smrti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
20.1.14 21:20

@Kiky86 Při popravě jakýmkoli způsobem se mozek odsouzence dostává do silně nenormálního stavu. Svůj stav si uvědomuje. Dál je myslím zbytečné to pitvat. Nenapodobujme Američany i v tomto. Stačí nám „volná výchova“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
20.1.14 21:21
@Litta píše:
@mag To ale taky můžeš říct u všeho. Třeba Dr. špatně posoudí výsledky screeningu a zabije tak zdravé nenarozené dítě. Stává se. Zakážeš kvůli té možnosti pochybení potraty? :nevim:

Srovnáváš nesrovnatelné. Tady rozhoduje o smrti někdo jiný - soud, tedy třetí osoba, která je mimo jiné ovlivnitelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
20.1.14 21:23

Teď mě napadl Petr Kramný. Asi všichni víme, že v Egyptě zemřela jeho dcera i manželka. Udělal to nebo ne?

Pokud ano tak tak by jste ho tu bez milosti popravili.

Ale teď si vezměte, že to neudělal. Bylo napácháno na jeho rodině zvěrstvo a vy to ještě popravíte. Říkáte, že kdyby to udělal někdo vašemu dítěti… Ale napadlo vás, že to může někdo vašemu dítěti udělat a ještě to na vás hodit?

Já nevím jestli to zrovna on udělal nebo ne, ale chci poukázat na to, že každý případ je jiný a všechno nelze nacpat do jednoznačné odpovědi. I ten soudce co rozhoduje by to měl sakra těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
20.1.14 21:23

Delala jsem na skole brigadne ve skladu s ovocem a druhojakostni jablka, ktera byla urcena do veznic jeserkari vzdycky pomocili :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14637
20.1.14 21:24

@Lenny0 Na Kramného nejsou důkazy. Toho popravit nemůžeš. Zatím ne. Ale v některých případech důkazy jsou, je i přiznání (!!!), tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
20.1.14 21:24

Já prostě všechny debaty na téma trest smrti končím citátem J. R.R: Tolkiena

Spousta těch, co žijí, zaslouží smrt. A někdo umírá a zasluhuje život. Můžeš mu ho dát? Potom nevynášej příliš horlivě rozsudky smrti. Protože ani ti nejmoudřejší nedohlédnou do všech konců.

Tak dobrou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
20.1.14 21:25
@Litta píše:
@Lenny0 Na Kramného nejsou důkazy. Toho popravit nemůžeš. Zatím ne. Ale v některých případech důkazy jsou, je i přiznání (!!!), tak proč ne.

Jako zrovna získat přiznání není nic těžkého, že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12588
20.1.14 21:26

NNe, naše společnost na tohle není připravena. Co kdyby se stal justiční omyl??? A vůbec, nejde aby nekdo rozhodoval o tom, zda někdo jiný bude žít či ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637

@mag Je fakt, že kdyby ten trest smrti byl, už se nepřizná asi nikdo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573

Ano jsem. U prokazatelnych zavaznych zlocinu, jako je vrazda, tak ano. Nechapu proc zivit takove zrudy! A v tomhle jsem svine. Jestli je nekomu 50 nebo 20 u me nerozhoduje. Snad i ve dvaceti clovek vi, ze vrazdit nema!! :zed: viz. ten pripad jak zabili tu mladou holku, ze tomu jednomu nechtela dat. Vyhodil ji z okna, pak zavolal kamose a „dodelal“ ji. Proste smrt za smrt!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
@Litta píše:
@Lenny0 Na Kramného nejsou důkazy. Toho popravit nemůžeš. Zatím ne. Ale v některých případech důkazy jsou, je i přiznání (!!!), tak proč ne.
Ano, ale přiznání může být i vynucené.
@mag píše:
Já prostě všechny debaty na téma trest smrti končím citátem J. R.R: Tolkiena

Spousta těch, co žijí, zaslouží smrt. A někdo umírá a zasluhuje život. Můžeš mu ho dát? Potom nevynášej příliš horlivě rozsudky smrti. Protože ani ti nejmoudřejší nedohlédnou do všech konců.

Tak dobrou ;)

Naprosto souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
20.1.14 21:27
@Lenny0 píše:
Teď mě napadl Petr Kramný. Asi všichni víme, že v Egyptě zemřela jeho dcera i manželka. Udělal to nebo ne?

Pokud ano tak tak by jste ho tu bez milosti popravili.

Ale teď si vezměte, že to neudělal. Bylo napácháno na jeho rodině zvěrstvo a vy to ještě popravíte. Říkáte, že kdyby to udělal někdo vašemu dítěti… Ale napadlo vás, že to může někdo vašemu dítěti udělat a ještě to na vás hodit?

Já nevím jestli to zrovna on udělal nebo ne, ale chci poukázat na to, že každý případ je jiný a všechno nelze nacpat do jednoznačné odpovědi. I ten soudce co rozhoduje by to měl sakra těžké.

není jisté na 100% že to udělal, takže ne, nepopravila bych ho.

• Citovat
  • Upravit
20155
20.1.14 21:28
@Niqitka píše:
@Damael nene nepochopilas chtěla jsem řict, že jsem proti, ale udělat to někdo měmu ditěti tak ho nechám popravit

Poichopila 8) Ale rozumím, proč to tak píšeš - to je nám asi nejvlastnější a krásně to vystihuje tu myšlenku, že dokud sami nezažijeme, tak fakt nevíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1886
20.1.14 21:28

@1.zizi Jsem pro trest smrti á nébó „co jsi ty udělal mě, udělám já tobě“ Dala bych té krávě fridex taky!!! :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: :cert: :cert: :cert: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
20.1.14 21:31

Holky v USA zavřený černý 19 letý kluk za vraždu a znásilnění, na policii se přiznal, posléze argumentoval tím že pod nátlakem, byl odsouzen na doživotí po 40 letech ho na základě testů DNA propustili jako neviného, to jsou pro mě případy proč ne trest smrti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová