Jste pro trest smrti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
367
20.1.14 21:01

Děti se bránit nemohou a neumí, proto za čin spáchaný na dětech jedině trest smrti, ublížit bezbranému tvorečkovi je pro mě vrchol kriminality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
20.1.14 21:01
@K-Black píše:
já vím, já vím, malinko jsem uklouzla, ale tak proč jste mě neposlali do jiné diskuze, je to vaše vina :cert:Já bych chtěla vidět všechny co jste proti, kdyby vám nějaký ichtyl znásilnil a zabil dítě, jak by jste řešily nene, nemám právo vzít někomu život.

No jo, ale dá se to říct i opačně, kdyby ti kvůli justičnímu omylu popravili nevinného příbuzného, dospělé dítě, manžela…tak bys to asi taky viděla jinak. Asi se to nestává tak často, ale děje se to, ty metody nejsou neomylné.

jasně, že kdyby mi někdo zabil dítě, tak bych třeba byla schopná horších věcí, ale opravdu drsnej kriminál s nemožností propuštění by možná byl horší než rychlá smrt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
20.1.14 21:02

Lidi ja jsem hrozne rada, ze uz se alespon psi neberou jako vec a je to dle meho nazoru pokrok..treba se dockame i doby, kdy se lide budou vezeni bat a ne, ze tam budou chtit dobrovolne, protoze venku je jim zima(pripad z dnesnich zprav, kdy bezdomovec podpalil senik, aby sel do vezeni)..maji to vezeni jako sanatorium :roll:

• Citovat
  • Upravit
mila.dka1

@matka3deti Dodnes mě budí ze sna myšlenky na článek o půlročním miminku, kterého myslím v Novém Mexiku umučila k smrti vlastní rodina. Matka a otec a asi zbytek rodiny. Mělo zlomeniny už od narození, modřiny, bylo pokousané, některé otisky patřili i matce. Museli retušovat fotky, aby to před soudem vůbec mohli zveřejnit. Lituji dne, kdy jsem to četla a nahlédla na ty fotky :pocitac: :pocitac: :zed:. To byla teprve síla. Nemohu to pochopit, když mě trápí jakýkoliv pupínek na mém miminku, případně každé malé bouchnutí.

• Citovat
  • Upravit
20155

Holky, upřímně.. Kdybych zjistila, že nějaká moje známá dala svému dítěti do jogurtu Fridex, tak v první řadě budu chtít vidět psychiatrický posudek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
20.1.14 21:03

@terinka4444 při takových argumentech mi vždycky dojde řeč i když jsem proti, udělat to někdo memu ditě..ježiši ne ani na to nechci myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
20.1.14 21:04
@Lenny0 píše:
Já bych chtěla vidět tebe kdyby ti chtěli popravit někoho z tvé rodiny a ty jsi by jsi věděla, že to neudělal. :mrgreen:

jj, 99% odsouzených jsou nevinní a někdo to na ně nahrál ;) no tak samozřejmě že mluvím o lidech u kterých se na 100% ukáže že trestný čin spáchali, ne že holky na emimi psaly… :lol:

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
@Maniakova píše:
Děti se bránit nemohou a neumí, proto za čin spáchaný na dětech jedině trest smrti, ublížit bezbranému tvorečkovi je pro mě vrchol kriminality.

presne tak

• Citovat
  • Upravit
1342

@mila.dka1 ja chapu, že to nepřimo s tematem souvisi, ale nemůžem se tomuhle vyhnout, boli mě z toho u srdce při představě, že někdo takhle ubližil ditěti :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
@Damael píše:
Tak ho zmlátím klackem do krve, když budu mít tu možnost. A nebo taky ne. Ale nezabiju ho a ani to nebudu chtít. Jen o to víc budu prosazovat pro takové zločiny doživotí a v rámci denního vězeňského režimu práci, která je zdraví škodlivá, aby se ulevilo těm, kteří nic neprovedli.
:potlesk: Znám spoustu technologických procesů, u kterých je po deseti letech práce spolehlivě zaděláno na rakovinu… A lidi tu práci dělají, protože často jinou obživu neseženou. Takže proč ne vězni? Že by prováděli sabotáže? Při první sabotáži vyletí do vzduchu i s technologií…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
20.1.14 21:05

Myslím že je to tohle…
http://www.youtube.com/watch?…
kolumbijské vězení na ně

• Citovat
  • Upravit
20155
20.1.14 21:06
@Niqitka píše:
@terinka4444 při takových argumentech mi vždycky dojde řeč i když jsem proti, udělat to někdo memu ditě..ježiši ne ani na to nechci myslet.

Nevíš, nezažilas, tak nedokážeš posoudit - nejhlastitěji vždy křičí ti, co neprožili :lol:
To mi připomíná Lustiga, který zcela vážně odpustil svým věznitelům a tvrdil, že i mezi SS byli dobří lidé.. To nepochopíme, dokud sami neprožijeme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
20.1.14 21:08
@Jura007 píše: :potlesk: Znám spoustu technologických procesů, u kterých je po deseti letech práce spolehlivě zaděláno na rakovinu… A lidi tu práci dělají, protože často jinou obživu neseženou. Takže proč ne vězni? Že by prováděli sabotáže? Při první sabotáži vyletí do vzduchu i s technologií…

Ano, přesně to mám na mysli. Ti, kterým tu práci vězni „seberou“ mohou dělat dozorce a to potřebné kolem, aby se zajistila bezpečnost a postupem času některá místa zaniknou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
20.1.14 21:08
@Virginia píše:
Jsem proti trestu smrti.
Ale to doživotí u prokázaných úmyslných a plánovaných trestných činů bych jim pořádně osladila. I kdyby měli přenášet celej život šutry z jedný strany dvora na druhej, k tomu chleba a vodu a nazdar.

Asi tak, ale to bychom nesměli být v Čechách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
20.1.14 21:09

@Damael nene nepochopilas chtěla jsem řict, že jsem proti, ale udělat to někdo měmu ditěti tak ho nechám popravit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová