Jungmannova ulice Hradec Králové

Anonymní
4.5.23 17:20

Jungmannova ulice Hradec Králové

Co říkáte na bydleni v Jungmannově ulic v Hradci Králové a v okolí této ulice? Jste spokojení? Máme možnost koupit tam byt, do budoucna se tam budeme stěhovat. Díky za sdílení zkušeností

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33985
4.5.23 18:09
@Anonymní píše:
Co říkáte na bydleni v Jungmannově ulic v Hradci Králové a v okolí této ulice? Jste spokojení? Máme možnost koupit tam byt, do budoucna se tam budeme stěhovat. Díky za sdílení zkušeností

Zrovna tam se mi nelíbí vůbec, samej panelák, silnice, hluk. Zas na druhou stranu, do centra kousek, blízko nemocnice atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.23 18:50
@arinecka píše:
Zrovna tam se mi nelíbí vůbec, samej panelák, silnice, hluk. Zas na druhou stranu, do centra kousek, blízko nemocnice atd.

Díky za názor. My právě vůbec nejsme z Hradce, tak jsem ráda za každý postřeh. Kdyz to řeknu na rovinu, tak ty paneláky by mi nevadily, spíš jestli tam neni větší kumulace nepřizpůsobivých atd.

• Citovat
  • Upravit
14665
4.5.23 19:22

Klasické sídliště, s výpadovkou za zády, parkování na prd. Jako úplně bych se tam nehrnula, ale jsou i horší lokality… Že by tam byla nějak vyšší koncentrace nepřizpůsobivých, to jsem nikdy neslyšela. Kousek k řece, dobrá dostupnost centra, pokud vám nevadí typické panelákové bydlení, tak byste tam mohli být spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.23 19:53
@Michelle_M píše:
Klasické sídliště, s výpadovkou za zády, parkování na prd. Jako úplně bych se tam nehrnula, ale jsou i horší lokality… Že by tam byla nějak vyšší koncentrace nepřizpůsobivých, to jsem nikdy neslyšela. Kousek k řece, dobrá dostupnost centra, pokud vám nevadí typické panelákové bydlení, tak byste tam mohli být spokojení.

Díky za názor. Panelakove bydlení nám nevadí, ale to. parkovani by byla asi výrazná komplikace.

• Citovat
  • Upravit
256
4.5.23 20:19

My bydlíme v Hrubínce a jsme spokojení moc. Klidné sídliště, super dětské hřiště, strávila jsem tam s dětmi obě mateřské. Do centra kousíček, procházky podel Labe hned za rohem, blízko Tesco nákupní zóna i Aupark. Za rohem knihovna, Fakultní nemocnice. V těsné blízkosti 2 školky a ZŠ Bezručova, která je dobrá. Nepřizpůsobiví snad žádní, jen těch pár ochmelků, co se sdružuje na zahrádce místní knajpy.
My jsme tu moc spokojeni. Není to brutální sídliště jako Moravské Předměstí, je tu i plno vilek a rodinných domků, hned vedle nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.23 21:52
@Lisa19 píše:
My bydlíme v Hrubínce a jsme spokojení moc. Klidné sídliště, super dětské hřiště, strávila jsem tam s dětmi obě mateřské. Do centra kousíček, procházky podel Labe hned za rohem, blízko Tesco nákupní zóna i Aupark. Za rohem knihovna, Fakultní nemocnice. V těsné blízkosti 2 školky a ZŠ Bezručova, která je dobrá. Nepřizpůsobiví snad žádní, jen těch pár ochmelků, co se sdružuje na zahrádce místní knajpy.
My jsme tu moc spokojeni. Není to brutální sídliště jako Moravské Předměstí, je tu i plno vilek a rodinných domků, hned vedle nás.

Díky za názor. A taky tam máte problém s parkováním?

• Citovat
  • Upravit
256
4.5.23 22:10

Není to tak hrozné, když přijede manžel odpoledne zpráce zaparkuje v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová