K čertu s rouškami!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
12.9.20 14:10
@Konys píše:
A kdyz te bez ni nepustí si nakoupit atd? :lol: :mavam: Bude protestni hladovka? :lol:

Ty si delas srandu. Rano jsem vykrocila do obchodu (ten mame do 10 min. od domu) a v ruce pouze latkovku tasku. Kabelka se mi nechtela tahat o vikendu. Prijdu pred obchod, zjistim, ze nemam rousku, vedle lakarna je v sobotu zavrena, tak letim domu a zase zpet. Jsem se dneska pekne nachytala. Mohl byt vikend bez sunky, syra a to jsem deckam slibila, ze zitra upecu pizzu, at si ji vezmou v pondeli na svacinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75753
12.9.20 14:34
@Kelsey píše:
Ty si delas srandu. Rano jsem vykrocila do obchodu (ten mame do 10 min. od domu) a v ruce pouze latkovku tasku. Kabelka se mi nechtela tahat o vikendu. Prijdu pred obchod, zjistim, ze nemam rousku, vedle lakarna je v sobotu zavrena, tak letim domu a zase zpet. Jsem se dneska pekne nachytala. Mohl byt vikend bez sunky, syra a to jsem deckam slibila, ze zitra upecu pizzu, at si ji vezmou v pondeli na svacinu.

Do lékárny by Tě bez roušky taky nepustili. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
12.9.20 14:39
@Anonymní píše:
Muslimky jsou také zvyklé chodit za svým mužem několik metrů vzadu a doma se nechávají mnohé bít. Také celoživotně. To můžeš úplně stejně využít jako argument pro týrané ženy, když si stěžují. :zed:

Ale můžeš to brát jak argument, co všechno má žena vydržet a neomdlít. Já bych doporučila omdlévat u bití, aby to dříve skončilo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
12.9.20 14:40
@sirikit píše:
Když se nechce, tak je to horší, jak když se nemůže, říkávala babička.
Si kolikrát říkám, jak přežijou muslimky, zahalené v echt burkách jen s průzorem na oči v o dost větších horkách, než máme my tady, a to na veřejnosti celoživotně. :think: :think:

Tak na tohle jsem zatím nepomyslela. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
12.9.20 14:46
@Wani píše:
Roušky mi nevadi vubec, zila jsem v Asii, tam je normalni nosit rousku, nikdo se tam v ni kupodivu nedusi. Velka cast prodavacek nebo uklizecek v Japonsku nosi rousku celou smenu. Pracuji v asijske firme a tam i mimo coronu nosi spousta lidi rousku, vcetne me.

Někde jsem četl, že hlavní důvod nošení roušek v Asii, byl ještě před koronou znečištěný vzduch ve městech - smog, popílek, smrad, prach…?

Asiati jsou asi vzorem hygieny a proto jim z těch tržnic ze zvířaty jednou za čas vyletí sars, covid a podobné lahůdky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75753
12.9.20 14:51
@LaPaloma píše:
Tak na tohle jsem zatím nepomyslela. :P

Mám roušky strategicky rozmístěné všude, aby mě nezaskočilo nějaké deset minut staré opatření, které jsem dosud nepostřehla.
V kastlíku auta, ve všech kabelkách, po kapsách, za předním sklem…
Zhusta pravda volně ložené.
Hygiena - půl zdraví. 8) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
12.9.20 15:05
@Gnaar píše:
Někde jsem četl, že hlavní důvod nošení roušek v Asii, byl ještě před koronou znečištěný vzduch ve městech - smog, popílek, smrad, prach…?Asiati jsou asi vzorem hygieny a proto jim z těch tržnic ze zvířaty jednou za čas vyletí sars, covid a podobné lahůdky?

Jenze to se jedna o trhy v Cine, ja v Cine nikdy nezila, žila jsem zejména v Japonsku. A v Japonsku smog, zvireci trhy apod. nejsou. Presto se tam rousky nosi, zejmena v zime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.9.20 15:14
@sirikit píše:
Do lékárny by Tě bez roušky taky nepustili. :mrgreen:

Pan mi zna, ze obcas u nej nakupuji. Donesl by ji ven. Teda myslim :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
12.9.20 16:53
@Kelsey píše:
Pan mi zna, ze obcas u nej nakupuji. Donesl by ji ven. Teda myslim :mrgreen:.

Tak to máš štěstí, protože jinak by to byla dost zapeklitá situace… něco jako v Machovi a Šebestové - brýle se bez brýlí špatně hledají… rouška se bez roušky blbě kupuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
3.11.20 14:22
@Russet píše:
A to sedís na zadku. A čučíš. Představ si chirurga. On v tom operuje a zachraňuje lidské životy.

Jenže chirurg si to zvolil dobrovolně jako svojí práci. My ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
3.11.20 14:23
@sirikit píše:
Mám roušky strategicky rozmístěné všude, aby mě nezaskočilo nějaké deset minut staré opatření, které jsem dosud nepostřehla.
V kastlíku auta, ve všech kabelkách, po kapsách, za předním sklem…
Zhusta pravda volně ložené.
Hygiena - půl zdraví. 8) :pankac:

a špína celý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
3.11.20 14:35
@Kristi9 píše:
Jenže chirurg si to zvolil dobrovolně jako svojí práci. My ne.

No, to se prostě v životě stává. Přicházejí často i daleko horší věci, které si nezvoliš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.11.20 23:49
@Kristi9 píše:
Jenže chirurg si to zvolil dobrovolně jako svojí práci. My ne.

Tak ji nenos :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.11.20 23:51
@Wani píše:
Jenze to se jedna o trhy v Cine, ja v Cine nikdy nezila, žila jsem zejména v Japonsku. A v Japonsku smog, zvireci trhy apod. nejsou. Presto se tam rousky nosi, zejmena v zime.

Co jsem slyšela, pro Japonce by bylo nežádoucí ohrozit hlavně svoje okolí. Nosí roušky z úcty k druhým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
4.11.20 00:07
@Russet píše:
Co jsem slyšela, pro Japonce by bylo nežádoucí ohrozit hlavně svoje okolí. Nosí roušky z úcty k druhým.

Ano. Prostě jiná mentalita. My vykrikujeme cosi o omezování svobody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí