Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Baba píše:
Kdyby to k něčemu bylo, tak ani nepípnu, jenže je to totálně k prdu a je to jen zástěrka za chybějící skutečně účinná opatření.
Vždyť to jde vidět i tady. ne - Babiš a Ken to posrali, ať navýší kapacity trasování, testování… ale je to - za covid můžou ti, co nejsou schopni se omezit anosit hadr na puse.
Tak fakt ne. Omezovat se kvůli tomu, že někajé chytré hlavě přišly náhubky jako dobrej nápada, prostě nebudu. Oni to ničím podložený nemaj. Četl vůbec nějaký zastánce roušek ty studie a zdůvodnění na stránkách ministerstva? Vždyť je to totálně směšné.
To je jak když v JAR chtěli léčit AIDS citronem
Tak ji nenos… A pak se nediv, ze te treba lekar neosetri, nepustí te do kramu, případně ti daji pokutu az se to bude zase hlidat.
Nebud ta ovce se vsim vsudy, mej koule vsude s sebou at plne dostojis svym zvastum.
![]()
Myslis, ze z jara tu byly rousky k nicemu? Myslis, ze se to tady podcenilo jako v Itálii, Španělsku, USA…? Vsichni co tu kňourate, tak vas to jeste ocividne nelizlo, a ani nikoho z vasich blizkych.. ![]()
@Konys píše:
Tak ji nenos… A pak se nediv, ze te treba lekar neosetri, nepustí te do kramu, případně ti daji pokutu az se to bude zase hlidat.
Nebud ta ovce se vsim vsudy, mej koule vsude s sebou at plne dostojis svym zvastum.![]()
![]()
Myslis, ze z jara tu byly rousky k nicemu? Myslis, ze se to tady podcenilo jako v Itálii, Španělsku, USA…? Vsichni co tu kňourate, tak vas to jeste ocividne nelizlo, a ani nikoho z vasich blizkych..
Já ale jsem lékař. A s potvrzením žádnou pokutu nedostanu.
A ano, ústenky jsou k ničemu. Kterou studii, která jejich nošení podporuje si četla? Tu o těch 16vrtevných? A že ve Španělsku to stoupalo po zavedení ústenek, víš? Jestli to nebude tím, že všichni kolem sebe máchají infekčním materiálem.
CHybějící trasování, testování, nedostatek pomůcek v důchoďácích, neškolený personál… to je všechno cajk, hlavně když se nosí na puse hadry. Fakt neskuečný, jak málo lidem stačí.
@Baba píše:
Kdyby to k něčemu bylo, tak ani nepípnu, jenže je to totálně k prdu a je to jen zástěrka za chybějící skutečně účinná opatření.
Vždyť to jde vidět i tady. ne - Babiš a Ken to posrali, ať navýší kapacity trasování, testování… ale je to - za covid můžou ti, co nejsou schopni se omezit anosit hadr na puse.
Tak fakt ne. Omezovat se kvůli tomu, že někajé chytré hlavě přišly náhubky jako dobrej nápada, prostě nebudu. Oni to ničím podložený nemaj. Četl vůbec nějaký zastánce roušek ty studie a zdůvodnění na stránkách ministerstva? Vždyť je to totálně směšné.
To je jak když v JAR chtěli léčit AIDS citronem
To je v pořádku, viz můj příspěvek výš.
Prostě se nepodřídíš a ústenku nosit nebudeš - což je podle mě relevantní řešení.
Potvrzení o astmatu a duševní poruše bych si bez problémů obstarala i já, natož pak lékařka.
Můžu s tím souhlasit, nebo Tě odsuzovat - osobně neudělám ani jedno, protože je mi to fakt fuk.
Ale když budeš po šestistéosmdesátédeváté (Ty osobně možná i po vícáté) dštít síru NA EMIMINU!!, že ve vládě sedí nekoncepční pomatenci a ústenky jsou k ničemu, považuju to za obdivuhodně vytrvalé házení hrachu na zeď. ![]()
Když se lidem něco zopakuje pětkrát šestkrát, z mojí zkušenosti to většina pochopí.
A těm, kteří to nepochopili, to nepomůže ani po patnácté. ![]()
@sirikit píše:
To je v pořádku, viz můj příspěvek výš.
Prostě se nepodřídíš a ústenku nosit nebudeš - což je podle mě relevantní řešení.
Potvrzení o astmatu a duševní poruše bych si bez problémů obstarala i já, natož pak lékařka.
Můžu s tím souhlasit, nebo Tě odsuzovat - osobně neudělám ani jedno, protože je mi to fakt fuk.
Ale když budeš po šestistéosmdesátédeváté (Ty osobně možná i po vícáté) dštít síru NA EMIMINU!!, že ve vládě sedí nekoncepční pomatenci a ústenky jsou k ničemu, považuju to za obdivuhodně vytrvalé házení hrachu na zeď.
Když se lidem něco zopakuje pětkrát šestkrát, z mojí zkušenosti to většina pochopí.
A těm, kteří to nepochopili, to nepomůže ani po patnácté.
Nerozumím. Však s touhle sem ještě nediskutovala, třeba to nevěděla ![]()
Hele, je třeba to šířit, lidi jsou dneska často líní si informace ověřit.
@Baba píše:
Nerozumím. Však s touhle sem ještě nediskutovala, třeba to nevěděla
Hele, je třeba to šířit, lidi jsou dneska často líní si informace ověřit.
@Baba
Jinak - já jsem horlivý propagátor ústenek a sama jdu příkladem, protože vzhledem k únavě materiálu mi začíná povážlivě padat xicht o patro níž a na spodní čelisti se mi začínají pohoršlivě rýsovat syslíky
, což chic rouška řeší. 😷
Oči mám pěkné.
Děcka, do Vánoc to ještě vydržte, buďte solidární, ať v tom nechodím sama.
Od Ježíška mám slíbenej minilift, takže v půlce ledna spláchnu roušku i s aktivním stříbrem do wécka a postavím se Babě v bok s vášnivým antirouškovým tažením.
![]()
@Konys píše:
Tak ji nenos… Vsichni co tu kňourate, tak vas to jeste ocividne nelizlo, a ani nikoho z vasich blizkych..
Sorry, byli jsme nakažení kovidem na přelomu března a dubna, já i celá rodina. Nejdřív jsem se taky bál, protože jsem měl názor ovlivněn už předem z médií, která neustále masírovala o počtu mrtvol a dalších hrůzách. Když jsme se vyléčili tak mě napadlo jen: A to je jako všechno? Covid je prostě jen obrovský podvod, kde se z obyčejné virózy dělá novodobá černá smrt. Jasně už jsem to slyšel-měli jste štěstí atp. a podobné kecy. Jenže šlo o hromadnou nákazu zdravotnického personàlu v nemocnici. A nikdo z těch nakažených neskončil na nějakém ventilátoru nebo JIP. Z cca 50 ti nakažených, pár lidí mělo teploty a většina bez příznaků. Takže s tím hoaxem už jděte do… novinky cé zet ![]()
na stupnici od nuly do sto je vaše široce prezentována hloupost a tupost zcela mimo referenční meze
bych vás dnes posadila k tomu pacošovi s covidem co byl u nás a kterého sme vezli rychlou na dejchák, abyste mu koukal do očí a říkal do očí obsah své lebeční dutě
on se dusil, a vybyste mu vysvětlil že se jen hoaxově dusí a že to je jen podvod, že nemůže najednou dejchat
kre - -téne
sorry
ale zase je hezký vidět co vše má / bože vidíš to? / volební právo
ne, ne hezký, ale smutný
@Borrealis Aha a to jako proč? Díky za Tvůj výlev, píšu Ti jen realitu kterou jsme skutečně zažili, ne kecy z novinek cé zet a blesku. Ty jako děláš na záchrance nebo jseš zdr. sestra? Asi ne, když to tak prožíváš?
@Borrealis píše:
@Gnaarna stupnici od nuly do sto je vaše široce prezentována hloupost a tupost zcela mimo referenční meze
bych vás dnes posadila k tomu pacošovi s covidem co byl u nás a kterého sme vezli rychlou na dejchák, abyste mu koukal do očí a říkal do očí obsah své lebeční dutě
on se dusil, a vybyste mu vysvětlil že se jen hoaxově dusí a že to je jen podvod, že nemůže najednou dejchat
kre - -téne
sorryale zase je hezký vidět co vše má / bože vidíš to? / volební právo
ne, ne hezký, ale smutný
Ještě mě jen napadlo, když se tak rozčiluješ. Když se v té naší nemocnici (odkud se nákaza dostala k nám domů, protože manželka tam dělá zdr. sestru) nakazilo cca 50 lidí z personálu, jak je možné, že nikdo z nich neměl nějaký těžký průběh? Pak tady např. taky máme kauzu důl Darkov, kdy ti nakažení vůbec nevěděli, že jim něco je, stěžovali si údajně jen na zvýšenou únavu? Teď pravda o celém podvodu konečně vychází najevo, protože většina z lidí s pozitivním PCR testem nevykazuje vůbec žádné příznaky (tzn. vůbec neonemocní)?
@Gnaar píše:
@Borrealis Aha a to jako proč? Díky za Tvůj výlev, píšu Ti jen realitu kterou jsme skutečně zažili, ne kecy z novinek cé zet a blesku. Ty jako děláš na záchrance nebo jseš zdr. sestra? Asi ne, když to tak prožíváš?
Lékařka.
Nejsi jediný, kdo podává svědectví z první ruky.
Hele, s tou svou obětavou zpravodajskou aktivitou „přežil jsem covid!
" mi připadáš jak nezraněný frajer z vlaku, co to narval do audiny na nechráněným přejezdu.
Z té stovky zůčastněných drtivá většina vystoupí po svých a opráší si kolena, některé odvezou sanitky, pár z nich vrtulník - a toho, co měl smůlu, zachmuřeně přikryjí černou plachtou. ![]()
A Ty euforicky obíháš okolo a znovu a znovu vykřikuješ: "Hele, koukejte, nic to není, celej vagón v pořádku, já taky, máma taky, Mařka taky, všichni!
Železniční neštěstí? Hoax, úplná brnkačka, fakt nevim, co to do tý televize v jednom kuse cpou, dyť to jenom trochu drncne!
“
@sirikit Aha, takže „lékařka“ o mně píše, že „jsem "kr. tén a nemám volební právo“? Tak to asi bude nějaká velmi labilní „lékařka“? Ale OK. Sorry, ale nevíš nic. Jen info z médií. Reálná zkušenost Tě asi nezajímá? Nejde jen o mně, ale o to, že to chytlo dalších X lidí, které osobně znám a jejich kolegů/gyň z nemocnice. A ten Darkov a to, že většina dnes testovaných lidí nemá příznaky je jen nějaký můj výmysl?
To spíše Vám, „covido-alarmistům“, ty mrtvoly, kterými byste mohli podpořit tvrzení, o tom, jaká je to strašná nemoc, nějak chybí? Jasně teď čekám strašení druhou vlnou
Protože vystrašení kovidem si přímo libují a mlaskají blahem v přivolávání těch černých scěnářů?
@Gnaar píše:
@sirikit Aha, takže „lékařka“ o mně píše, že „jsem "kr. tén a nemám volební právo“? Tak to asi bude nějaká velmi labilní „lékařka“? Ale OK. Sorry, ale nevíš nic. Jen info z médií. Reálná zkušenost Tě asi nezajímá? Nejde jen o mně, ale o to, že to chytlo dalších X, které osobně nám a jejich kolegů/gyň z nemocnice. A ten Darkov a to, že většina dnes testovaných lidí nemá příznaky je jen nějaký můj výmysl?To spíše Vám, „covido-alarmistům“, ty mrtvoly, kterými byste mohli podpořit tvrzení, o tom, jaká je to strašná nemoc, nějak chybí? Jasně teď čekám strašení druhou vlnouProtože vystrašení kovidem si přímo libují a mlaskají blahem v přivolávání těch černých scěnářů?
Hele, já tě považuju za takového neškodného blázna na svobodě.
![]()
Pamatuju si živě tvoje bušení na poplach v imigrantské vlně, pak nějací ti Ilumináti, Chemtrails a teď holt celosvětové koronavirové spiknutí. ![]()
Naštěstí máš zpravidla poměrně výraznou ikonku, takže si vždycky přelítnu namátkou ob deset tvých naléhavých sdělení, jestli jede pořád to samé téma, nebo už zase bubnuješ na poplach proti něčemu jinému, a proskáču se k uživatelům, kteří mě nudí méně. Což je tak 80% zdejších nicků.
Takže Skipýýý, Skipýýý… těším se u nějaké zbrusu nové konspirace třeba příští rok, on ti covid nejspíš ještě čásek vydrží. ![]()
@sirikit JJ, „Ty pamatujes a vzpomínáš“ fakt vtipné, ale trošku slabší ![]()
@Borrealis píše:
Zakladatelko, hele…ono…jasně, ty roušky jsou votrava, mě taky nebaví, blbě se mi v tom dýchá zejména když v práci s tím musím mluvit, vysvětlovat, ale
ale ono to není žádná velká obět zase, nepotrvá to již dlouho a pak bude zase za pár měsíců již dobře
vydržme to
před týdnem jsme tam měli pána, má covid, vypadal celkem ok, zdravý střední věk, štíhlý
dnes se zhoršil tak že se dusí a rychlá jej vezla na dejchák
věřím že to zvládne, ale i kvůli němu, je to opravdu moc slušný fajn člověk, nekouří, sportuje…kvůli všem slušnejm lidem co prostě chytnou tu potvoru…kéž jich je spíše méně a kéž to proběhně rozumně
prostě to zvládneme, vydržíme ta otravná opatření, vydržíme tu chvíli nosit roušky, nechodit do barů…do hospod…se–em na chvíli na kluby, prostě to dva tři měsíce vydržíme
když má někdo malé příznaky, podstatné je, aby byl doma, izoloval se, ležel, nepředával to dál, nyní již není tolik podstatné u nízkopříznakových mít rychle test, ale držet obezřetnost
není třeba se hroutit ani panikařit, je třeba bejt obezřejtnej a disciplinovanej…a vono to půjde prostě
Jak víš, že to ne potrvá dlouho?