K čertu s rouškami!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.9.20 14:13
@Anonymní píše:
Pracuji ve zdravotnickém zařízení a cely náš tým má roušku na sobě covid - necovid celou pracovní dobu celý roky. Teď od února nosíme respiratory a přes to ještě roušku a zvlàdáme to normálně. Je to o zvyku ;)

Obdivuji tě. Já mám roušek plné zuby. A může mi každý vykládat o účinné prevenci před koronavirem, ale ve chvíli, kdy se v ní peču a nemohu dýchat, je mi to tak nějak jedno.

• Citovat
  • Upravit
30971
9.9.20 14:14
@Anonymní píše:
@Cuddy Kdyby si tvou radu vzali všichni k srdci, mohou zrušit České dráhy a vlaky dát do výprodeje. To je zase rada nad zlato. Jsem si jen postěžovala.

vsichni ne, jen ti, co jim to tak hrozne vadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
9.9.20 14:16
@Cuddy píše:
Davam to dobre, anonyme. Priste jed autem.

Jj tak tomu se říká pokrok, všichni budou jezdit autem.

Zakladatelko, normálně si to sundej, já si ki taky sundavám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17000
9.9.20 14:17

Hele, já nosím dobrovolně roušku i doma - mezi nachlazenými.. Jsem magor? Možná..ale pořád doufám, že mě to ochrání minimálně tak, jako by měly děti před nosem kapesník, když prskaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.20 14:18

@Cuddy A ona je nějaká skupina osob, která je z nošení roušek happy? 8o Já jenom, kdyby se to vzalo matematicky, kolik těch vlaků by se prodávat nemuselo. Jeden? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30971
9.9.20 14:19
@kacz píše:
Jj tak tomu se říká pokrok, všichni budou jezdit autem.Zakladatelko, normálně si to sundej, já si ki taky sundavám.

Pokrokem je zjisteni, kolik veci se da stejne kvalitne vyresit bez osobniho kontaktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
@Králičice píše:
Hele, já nosím dobrovolně roušku i doma - mezi nachlazenými.. Jsem magor? Možná..ale pořád doufám, že mě to ochrání minimálně tak, jako by měly děti před nosem kapesník, když prskaj.

Tebe rouška nechrání vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@kacz Budu muset, já už to tu hodinu nedám.

• Citovat
  • Upravit
1908

Jinak Slováci mají povinné roušky v dopravních prostředcích celou dobu (i v létě), třeba i proto se to u nich nerozjíždi jako teď u nás :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
9.9.20 14:20
@Anonymní píše:
@kacz Budu muset, já už to tu hodinu nedám.

Jinak sundat si ji můžeš, když jíš a piješ, tak si kup kafe nebo oříšky, co budeš zobat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
9.9.20 14:21
@Anonymní píše:
@Cuddy A ona je nějaká skupina osob, která je z nošení roušek happy? 8o Já jenom, kdyby se to vzalo matematicky, kolik těch vlaků by se prodávat nemuselo. Jeden? :mrgreen:

Ale ano, nektera odvetvi rozjetim covidu tak jako tak utrpi. Zase zacneme pořádat telekonference, omezime volnocasove aktivity, v mhd bude par lidi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.20 14:24

Nechápu tohle fňukání, kdyby lidi byli alespoň trochu zodpovědní, nemuseli jsme do této fáze dojít. V obchodě se ti nalepí každý na zadek, kolegyně v práci má pravděpodobně nemocnou dceru (má příznaky), ale vesele dál chodí do práce bez roušky a je happy :zed: Jestli to tu roznese má to z nás 90 % lidí, jelikož sedíme v open officu bez jakéhokoliv vyvětrání.

• Citovat
  • Upravit
2349
9.9.20 14:25
@Anonymní píše:
Obdivuji tě. Já mám roušek plné zuby. A může mi každý vykládat o účinné prevenci před koronavirem, ale ve chvíli, kdy se v ní peču a nemohu dýchat, je mi to tak nějak jedno.

Já jich mam taky plný zuby, to ne že ne, mám z nich dokonce i řadu drobných zdravotních potíží, ale jen tak si ji sundat a prskat bacily na ostatní lidi, to prostě nejde. Prostě zavři oči a mysli na Anglii. Za chvíli budeš vystupovat a na zpáteční cestu si kup ty jednorázové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17000
9.9.20 14:29

@kacz - na to mám jiný názor..já si myslím, že jakákoliv ochrana je lepší než žádná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.20 14:31
@Anonymní píše:
Nechápu tohle fňukání, kdyby lidi byli alespoň trochu zodpovědní, nemuseli jsme do této fáze dojít. V obchodě se ti nalepí každý na zadek, kolegyně v práci má pravděpodobně nemocnou dceru (má příznaky), ale vesele dál chodí do práce bez roušky a je happy :zed: Jestli to tu roznese má to z nás 90 % lidí, jelikož sedíme v open officu bez jakéhokoliv vyvětrání.

Nezodpovědnost bohužel zažívám i v širší rodině. Setkali se s covidem a pak mi klidně řeknou v telefonu, jestli můžou přijít na návštěvu. Testovat se nenechají, nic jim prý není.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA